FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - STEAUA

Jean Vlădoiu nu înțelege decizia Curții de Apel: „Nimic nu mă mai surprinde în România. Prefer un Gigi Becali în detrimentul CSA Steaua”

Jean Vlădoiu, în tricoul Stelei
Jean Vlădoiu, în tricoul Stelei

Articol de - Publicat miercuri, 25 octombrie 2023 07:50 / Actualizat miercuri, 25 octombrie 2023 09:26

Jean Vlădoiu (54 de ani), fostul atacant al echipei naționale, a comentat decizia luată de Curtea de Apel București, luni, în urma căreia CSA Steaua București a obținut palmaresul Stelei din perioada 1947-1998. 

Luni, 23 octombrie, Curtea de Apel București a decis că palmaresul din perioada 1947-1998 îi revine Stelei, cel din 1998-2003 echipei AFC Steaua, desființată între timp, iar din 2003 până în prezent lui FCSB

Fanii Stelei cer promovarea lui Florin Talpan și soluții pentru promovare: „Singurul care luptă pentru binele clubului!”
FCSB - STEAUA
Fanii Stelei cer promovarea lui Florin Talpan și soluții pentru promovare: „Singurul care luptă pentru binele clubului!”

Jean Vlădoiu, jucător în Ghencea în 3 perioade diferite (1990-1994, 1995-1996 și 2000-2002), crede că decizia luată de justiție este una care i-a bulversat pe toți cei care au jucat la AFC Steaua în perioada 1998-2003, având în vedere că acea echipă a câștigat un titlu de campioană în 2000-2001, cu Victor Pițurcă pe banca tehnică. 

Jean Vlădoiu, reacție după decizia luată de justiție în procesul pentru palmaresul Stelei

„Nici nu știu ce să spun. Am fost la Steaua până în 2000-2001, când s-a luat ultima dată campionatul, se știe clar. Deci Gigi Becali era la început. 

Pițurcă cu domnul Păunescu (n.r. - Viorel) conduceau atunci ostilitățile. Victor Pițurcă era antrenor, domnul Păunescu președinte, iar după 2001, între 2001 – 2003, probabil că a preluat Gigi în totalitate. 

Cu acordul unor conducători, că nu puteai să preiei un asemenea club fără să ai semnăturile și acordul celor din club, care erau atunci. 

Mi-aduc aminte, în 2000 – 2001, când am luat ultima dată campionatul cu Steaua, când m-am întors din Germania (n.r. - de la Offenbach) că Victor Pițurcă era acolo, la fel și domnul Păunescu, dar la masă s-a așezat și Gigi. 

Era la început. Știu că era și el acolo. Acum nu știu exact când s-au perfectat actele, probabil în 2003”, a declarat Jean Vlădoiu, conform iAM Sport.

Jean Vlădoiu, fost atacant Steaua: „Nimic nu mă mai surprinde în România”

„La ce se întâmplă în România, mă mai surprinde pe mine ceva? Mai ales în fotbal sau legat de fotbal? Nu. Deci, nimic nu mă mai surprinde. Asta e, nu știu ce să spun. 

Oricum, îmi pare rău că eu n-am știut că oamenii care ne-au susținut atunci, șeful galeriei de pe timpul meu, este cu CSA Steaua, celălalt, Mustață, cu FCSB. Îmi pare rău, în primul rând, pentru suporteri.

După aceea, intervin cele două echipe. N-am înțeles nimic, deci chiar n-am înțeles. Și am mai vorbit și cu Belo (n.r. - Miodrag Belodedici) și cu Marius Lăcătuș, Tudorel Stoica. 

Sunt niște nume grele. Niște oameni care și-au pus obrazul pentru CSA Steaua și de ani de zile, trei ani de zile, nu s-a făcut niciun demers pentru a promova echipa, deși ea, sportiv, a luat dreptul de promovare. 

N-am mai înțeles nimic și nici nu o să înțeleg”, a mai afirmat Jean Vlădoiu. 

Jean Vlădoiu: „Cel mai câștigat e Gigi Becali. Le râde în nas”

Fostul internațional crede că, paradoxal, cel mai câștigat din acest proces e Gigi Becali, patronul FCSB

„Prefer un Gigi Becali în detrimentul CSA Steaua, chiar dacă are comportamentul și ieșirile și tot ceea ce face el la FCSB acum.

Mai câștigat e Gigi că le râde în nas. Joacă în cupele europene. Sunt un club mult mai puternic, susținuți. Am văzut mai mulți suporteri la FCSB decât la CSA. Și cam asta e. E clar că sunt mai susținuți decât CSA Steaua în momentul ăsta.

Dacă cei de la CSA vor continua tot așa cu scandaluri și toate cele, cred că nu vor face bine fotbalului românesc. Și noi suntem bulversați. Nu mai știm unde am jucat. 

Am jucat la Steaua, dar nu mai știm care este”, a mai precizat Jean Vlădoiu. 

VIDEO. Jean Vlădoiu, dezvăluirile celui mai tare transfer din carieră: „Am bătut palma cu președintele și i-am cerut un salariu de un milion de mărci”

Citește și: 

Răsturnare de situație la FC Botoșani! Ce s-a întâmplat după ce Dan Alexa a spus că vrea să plece

Jucătorul grav accidentat în Superliga a primit încurajări din partea unui fotbalist de la Real Madrid: „M-am bucurat că-mi este sufletește alături”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
oscarduarte
oscarduarte  •  25 Octombrie 2023, 11:48
Postat de gicab pe 25 Octombrie 2023, 10:49

Observ in presa un fel de fetis cu turnicheții… un stadion in constructie indiferent de stadiul lui presa ne spune dacă au fost montări ori nu turnicheții …nu conteaza nimic altceva in afara de turnicheți, poate înțelegeți și voi ca fecefecesebe este încă un parazit care trăiește agățat de corpul stelei

Ai inteles tot***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

fan_nordjylland
fan_nordjylland  •  25 Octombrie 2023, 11:05

ce prostalau ..ioane mai pune odata caseta din finala cupei

gicab
gicab  •  25 Octombrie 2023, 10:49
Postat de oscarduarte pe 25 Octombrie 2023, 10:36

Dreptul de a juca în prima liga l-a acordat csa -ul atâta timp cât a cotizat, când s-a oprit robinetul a început problema. Când le-a plătit datoriile cu nocturna și a investit în tabela, turnicheti, parcări și câte și mai câte au fost, era bine. Csa nu mai avea dreptul participe în fotbalul profesionist, de aceea a preluat asociația activitatea, cum nici acum nu are dreptul sa joace în prima liga. După ce a capusat clubul, în anii 90 clubul ala a produs milioane bune care în 98 dispăruseră toate, clubul era în moarte clinica cu Păunescu. Și ce-au zis ei, l-am pacalit odată pe prostea Becali hai sa cautam încă unul, din păcate nu s-a găsit fraierul sa se mai asocieze cu ei, și regalul joaca amicale prin liga satelor.

Observ in presa un fel de fetis cu turnicheții… un stadion in constructie indiferent de stadiul lui presa ne spune dacă au fost montări ori nu turnicheții …nu conteaza nimic altceva in afara de turnicheți, poate înțelegeți și voi ca fecefecesebe este încă un parazit care trăiește agățat de corpul stelei

Vezi toate comentariile (10)
Comentează