FOTBAL  »  Superliga  »  FAZE CONTROVERSATE

EXCLUSIV Mesaj-manifest împotriva simulărilor din Liga 1: „Mi-ar fi rușine să cer penalty-urile cerute de CFR Cluj cu Craiova”

CFR Cluj a criticat arbitrajul lui Hațegan din înfrângerea cu CS U Craiova. Sursă foto: Facebook CFR +13   FOTO
CFR Cluj a criticat arbitrajul lui Hațegan din înfrângerea cu CS U Craiova. Sursă foto: Facebook CFR

Articol de - Publicat luni, 26 aprilie 2021 11:00 / Actualizat luni, 26 aprilie 2021 11:54

Etapa #3 din play-off-ul Ligii 1 a fost din nou marcată de faze controversate de arbitraj. CFR Cluj a solicitat două penalty-uri în înfrângerea cu Craiova (1-2), în timp ce, la FCSB - Sepsi 1-2, Sebastian Colțescu și-a întors decizia inițială și nu a dictat penalty la duelul Florin Tănase - Niczuly, decizia „centralului” fiind una corectă.

Prezent la GSP Live pentru analiza partidei FCSB - Sepsi, Stelian Stancu (39 de ani), fost fotbalist cu aproape 150 de meciuri în prima ligă, și-a exprimat nemulțumirea vizavi de simulările repetate ale jucătorilor din Liga 1.

Stelian Stancu: „Mi-ar fi rușine să cer penalty-urile pe care le-au cerut cei de la CFR Cluj”

„Galbenul primit de Tănase e exagerat. A călcat pe minge, a alunecat, iar din inerție s-a lovit de portar. Ce să silmulezi aici? Colțescu s-a grăbit cu «galbenul». Nu a fost penalty aici, dar nici cele cerute de CFR Cluj cu Craiova nu au fost. 

Vedem simulări din ce în ce mai dese, iar marea problemă este că jucătorii și cred în ele. Chiar cred că merită să primească. Mie, ca jucător, mi-ar fi rușine să cer penalty-urile pe care le-au cerut cei de la CFR Cluj cu Craiova. Nici la baschet nu se dădea fault. Acum, nu pot să-l condamn pe fotbalist că cere, dar să mai faci și tam-tam?”, a spus Stelian Stancu, la GSP Live. 

„Uitați-vă la jucătorii români. Preocuparea lor, atunci când cineva trece pe lângă ei, e să cadă și să se vaite”, a spus și antrenorul Ciprain Panait, prezent în studio.

Răsturnare! Crăciunescu și-a schimbat verdictul în mai puțin de 24 de ore: „Am revăzut faza, rectific”
CONTROVERSĂ
Răsturnare! Crăciunescu și-a schimbat verdictul în mai puțin de 24 de ore: „Am revăzut faza, rectific”

CFR Cluj, protest fără precedent: „Hațegan ne-a făcut varză, pilaf! Mergem la CCA!”

„S-a văzut o viciere a lui Hațegan la ultimele meciuri în care ne-a arbitrat. În seara asta am avut două penalty-uri pe care a refuzat să le dea. Nu mai putem! Am ajuns la limita răbdării! Nu cerem decât să ne dea ce e al nostru! Ne-a făcut varză! Nu contează scorul la care se întâmplă ceva și tu refuzi să ne dai. Trebuie să ne dea ce e al nostru! Hațegan arbitrează în Champions League, să arbitreze acolo, să nu ne mai arbitreze pe noi! Vom face o adresă către CCA. 

Nu mai vrem să ne arbitreze Hațegan! Nu poți să greșești numai împotriva noastră. La ce să ne mai gândim?! Domnul Becali a făcut presiune și a zis să nu-i mai arbitreze Kovacs. Ei, bine, noi nu mai vrem să ne arbitreze Hațegan. Ne-a făcut pilaf!
 - Marius Bilașco, director departament de scouting CFR Cluj

Azi am avut și două penalty-uri, unul zic că e clar, dar asta este, suntem obișnuiți cu domnul Ovidiu Hațegan. Trebuia noi să intrăm mai bine în joc, în prima repriză. Arbitrii mai pot învăța și ei din greșeli.
 - Mario Camora, după CFR Cluj - Craiova 1-2

FOTO: facebook.com/UCVOficial
FOTO: facebook.com/UCVOficial
FOTO: facebook.com/UCVOficial
FOTO: facebook.com/UCVOficial
FOTO: facebook.com/UCVOficial
+9 FOTO

Citește și alte știri din Liga 1: 

EXCLUSIV Toni Petrea și Edi Iordănescu, criticați în direct: „Unul e fiul tatălui, celălalt acceptă să facă Becali ce vrea din el”

EXCLUSIV O legendă a Stelei, despre problemele de la FCSB: „Au rămas fără echipă! Jucătorii au o problemă, nu poți să faci la infinit asta”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (15)
csaba
csaba  •  26 Aprilie 2021, 19:18

Mai mari simulatori ca cei de la steluța nu prea găsești, și să-l plângi de milă pe simulatorul Tănase, e cale lungă, n-am văzut meciul dar am văzut altele unde jucătorii lui gigi simulau și nu au primit galben ba au primit penalti, probabil Colțescu s-a lămurit de el și i-a dat galben !

cseacseavlez
cseacseavlez  •  26 Aprilie 2021, 14:36

"Stelian Stancu (39 de ani), fost fotbalist cu aproape 150 de meciuri în prima ligă"...mare sculă *** asta...150 de meciuri...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

cj666
cj666  •  26 Aprilie 2021, 13:23

Interesant. Tanase fir de iarba este curat ca lacrima, in schimb nenorocitii aia de la CFR simuleaza la greu :))))))) Multi *** sunt popularizati de gazetele oierului.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează