FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

FOTO Steliano Filip, noi ironii la adresa lui Mircea Rednic: „O să încerc și salată data viitoare”

Steliano Filip
Steliano Filip

Articol de GSP - Publicat sambata, 12 martie 2022 13:50 / Actualizat sambata, 12 martie 2022 14:35

Steliano Filip (27 de ani), fundașul stânga al lui Dinamo, continuă războiul la distanță cu Mircea Rednic, după declarațiile antrenorului în care îl pune la zid pe jucător.

Acum, Steliano a avut o nouă reacție ironică la adresa lui Rednic. Pe pagina de Instagram a restaurantului lui Eric, în care brazilianul își prezenta un nou burger, Filip a comentat, trimițând noi „săgeți” către antrenor. În conversație a intrat și Eric, care nu s-a lăsat mai prejos.

Ce mesaje a primit Gabi Torje de la suporteri: „Și noi știm înjurături frumoase. Putem să înjurăm 5 minute fără să ne repetăm”
DINAMO
Ce mesaje a primit Gabi Torje de la suporteri: „Și noi știm înjurături frumoase. Putem să înjurăm 5 minute fără să ne repetăm”

Filip: „Să pregătești 20”
Eric: „Nu e voie, că s-a supărat cineva. De-aia ați pierdut, din cauza burgerilor noștri. Nu e nimic dacă ați mâncat după meci, noi suntem de vină”
Filip: „O să încerc și salată data viitoare”

Steliano Filip, noi ironii la adresa lui Mircea Rednic: „O să încerc și salată data viitoare”

Steliano Filip, replică pentru Mircea Rednic

În intervenția dură la adresa lui Filip, Rednic a povestit un episod neștiut din mandatul lui, care ar fi avut loc după înfrângerea de la Gaz Metan, 1-2: „În autocar, în parcare, 3 sferturi din echipă mânca hamburger. Carne tocată după meci! Cine credeți că a luat comanda? Filip, ospătarul șef! Cu 3 ore înainte de meci! Vi se pare normal?”.

Răspunsul fundașului nu a întârziat să apară: „E mult spus că am comandat burgeri. Eric, care e din Mediaș, și-a deschis un restaurant și s-a gândit să ne ofere după meci niște burgeri, din partea lui. I-am întrebat pe băieți dacă vor, să nu trimită degeaba și să îi aruncăm. Din cauza asta am pierdut noi la Mediaș?! Că am mâncat burgeri după meci?”

Mihai Stoica îi ia apărarea lui Filip, Giani Kiriță și Dumitru Dragomir îl critică

Conflictul dintre Steliano și Rednic a stârnit controverse și în rândul oamenilor de fotbal. Mihai Stoica, managerul celor de la FCSB, îi dă dreptate fundașului. 

„Şi la Real Madrid se întâmplă. Ştiu asta. Pizza, hamburger se mănâncă şi pe acolo. Se beau sucuri acidulate. Nu există să nu se întâmple asta. De ce i s-a părut în neregulă lui Rednic? Îţi spun eu. Pentru că atunci când nu ai rezultate şi nu pot să îndrepți atenţia spre altceva, apelezi la așa ceva. 

Repet, se mănâncă hamburgeri după meciuri, aşa se face peste tot, și prin Anglia. Acum chiar să îl faci pe Steliano ţap ispăşitor... Eu îl cunosc şi este cu băiat cu bun simţ”, a spus Mihai Stoica, la Telekom Sport.

La rândul lor, Giani Kiriță și Dumitru Dragomir au comentat și ei, aceștia având o opinie diferită față de Mihai Stoica: îl apără pe Rednic și îl acuză pe Filip pentru atitudinea sa.

Nu greșește Rednic. Puștiul ăla greșește. Stai, mă, în banca ta! Când faci un joc bun poți să ai glas, dar când joci cum joci tu te legi de Rednic, care e o legendă. Mă îndoiesc că la Real Madrid se mănâncă burgeri Carne tocată nu dă nimeni sportivilor. Nici nu știi ce fel de carne e dacă e tocată, poți să bagi acolo și pene de gâscă.
- Dumitru Dragomir

Cu tot respectul pentru Steliano Filip, dar e pierdut total. Nici măcar nu știe ce înseamnă Dinamo. Fotbalistic vorbind, el nici n-ar trebui să fie în vestiar la ora actuală. El nu are bun simț și îi răspunde unui antrenor care a făcut unele performanțe. Asta spune multe despre Steliano Filip. Vorbim, totuși, de Mircea Rednic. Tu, Steliano Filip, n-ai câștigat nimic nici la pufuleți, n-ai voie să vorbești așa despre Mircea Rednic
- Giani Kiriță

VIDEO Dusan Uhrin Jr, despre revenirea la Dinamo: „Am negociat multe zile”

Citește alte știri din Liga 1:

Uhrin a semnat cu Dinamo! Momente tensionate la negocieri: antrenorul nu a acceptat clauzele lui Zăvăleanu
DINAMO
Uhrin a semnat cu Dinamo! Momente tensionate la negocieri: antrenorul nu a acceptat clauzele lui Zăvăleanu
Un fost jucător din Ștefan cel Mare nu are milă de „câini”: „Noi suntem ultima generație care a mai jucat fotbal la Dinamo”
DINAMO
Un fost jucător din Ștefan cel Mare nu are milă de „câini”: „Noi suntem ultima generație care a mai jucat fotbal la Dinamo”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (10)
gigi.gheorghe
gigi.gheorghe  •  12 Martie 2022, 16:39

stelu:))))))))))))) Nici minte nu are, fotbalist clar nu e.

c23665
c23665  •  12 Martie 2022, 16:35

Puricele Filip atacă elefantul! Un jenant purtator de tricou...

zizu
zizu  •  12 Martie 2022, 16:29

Ce nu știe mm!!! Știe tot,tot și ce a făcut hilon paris cu ronaldo! E specialist mare mm ăsta! Serviciile speciale,stat paralel,sunt mică glumă! A petrecut câte un an la toți...inter,chelsea,barca,real,psg........i a lăsat că sunt amărâți ăia,a venit la fcsb că aici e creme de la creme! Știe tot omul!!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează