FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

UPDATE // EXCLUSIV Uhrin a semnat cu Dinamo! Momente tensionate la negocieri: antrenorul nu a acceptat clauzele lui Zăvăleanu

Uhrin a semnat abia azi cu Dinamo! Momente tensionate: antrenorul nu a acceptat clauzele lui Zăvăleanu
Uhrin a semnat abia azi cu Dinamo! Momente tensionate: antrenorul nu a acceptat clauzele lui Zăvăleanu

Articol de , - Publicat sambata, 12 martie 2022 13:25 / Actualizat sambata, 12 martie 2022 13:37

Cehul Dusan Uhrin Jr. (54 de ani) a semnat abia azi contractul cu Dinamo, deși a venit de 3 zile în România, a condus antrenamentele „câinilor” și a fost prezentat deja oficial.

  • Rapid - Dinamo se joacă duminică, de la 20:30. Partida din prima etapă a play-out-ului va fi liveTEXT, video și foto pe GSP.ro și în direct pe LookSport+, DigiSport 1 și TV TelekomSport 1

UPDATE 13:25 » Dusan Uhrin va sta pe banca împotriva Rapidului

Din informațiile GSP, reprezentații lui Dinamo vor merge azi la FRF pentru a-i obține lui Uhrin legitimația care-i va permite să stea pe bancă.

„Nu va fi nicio problemă. Va fi pe bancă împotriva Rapidului. Alături de el va sta Iulian Mihăescu”, au transmis pentru GSP.ro șefii lui Dinamo.

În schimb, Sebastian Moga și Dragoș Picu nu vor sta pe bancă la meciul de duminică, cei de la Dinamo neavând timp să rezolve situația celor doi. Ei vor merge cu echipa, vor putea asista la pregătirea de dinaintea partidei, dar nu vor lua loc pe bancă.

UPDATE 13:00 » Dusan Uhrin a semnat cu Dinamo

Tehnicianul a semnat în sfârșit cu Dinamo după mai multe zile de negocieri. Anunțul oficial a venit la sfârșitul conferinței de presă pe care acesta a susținut-o înaintea meciului cu Rapid.

„Antrenorul principal Dusan Uhrin a semnat în urmă cu câteva momente contractul cu Dinamo București, la sediul clubului, alături de administratorul special Iuliu Mureșan. Împreuna salvăm Dinamo!”, a fost mesajul clubului.

A semnat Uhrin! Antrenorul principal Dusan Uhrin a semnat în urmă cu câteva momente contractul cu Dinamo București, la...

Publicată de FC DINAMO BUCURESTI pe Sâmbătă, 12 martie 2022

Astfel, Uhrin a semnat noul acord cu formația alb-roșie cu doar o zi înainte de primul meci în al treilea mandat la Dinamo.

Steliano Filip, pus la zid de Dumitru Dragomir: „Stai, mă, în banca ta! Cum să te legi de o legendă ca Rednic? + critică venirea lui Uhrin
DINAMO
Steliano Filip, pus la zid de Dumitru Dragomir: „Stai, mă, în banca ta! Cum să te legi de o legendă ca Rednic? + critică venirea lui Uhrin

Știrea inițială: EXCLUSIV Dusan Uhrin va semna azi cu Dinamo

După mai multe runde dure de negocieri, antrenorul și șefii clubului au ajuns la o înțelegere. Contractul va fi valabil până în iunie 2023. În acest play-out, Uhrin va avea un salariu de 6.500 de euro, urmând ca suma să crească la 8.500 de euro din sezonul viitor.

Discuțiile dintre cele două părți au fost dificile, fiind mai multe momente tensionate, chiar a fost aproape să cadă înțelegerea. Dinamo, prin Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar, a dorit să impună mai multe clauze cu care Uhrin nu era de acord. 

Clubul voia să-l poată demite oricând pe antrenor dacă rezultatele din acest play-out nu sunt cele dorite de club sau dacă Dinamo nu ajunge în play-off în sezonul viitor. Mai mult, Dinamo ar fi vrut să nu achite nicio sumă dacă l-ar demite pe Uhrin, dar să primească 25.000 de euro dacă antrenorul și-ar da demisia.

Până la urmă, cele două părți au bătut palma. Zăvăleanu a renunțat la clauza de reziliere de 25.000 de euro, fiind presat de liderii DDB, care l-au adus pe Uhrin.

10 lunide pauză a luat Dusan Uhrin după ce a plecat de la Dinamo în primăvara anului trecut. El nu și-a mai găsit alt angajament, deși reușise să îi salveze pe “câini” de la retrogradare

Uhrin i-a mai pregătit pe „câini” în perioadele august 2019 – martie 2020 și aprilie – iulie 2021, plecând înainte de startul sezonului actual din cauza problemelor financiare, iar acum revine la cererea ultrașilor din DDB.

Uhrin a semnat cu Dinamo! Momente tensionate la negocieri: antrenorul nu a acceptat clauzele lui Zăvăleanu

VIDEO Totul despre Rapid - Dinamo

Citește și: 

EXCLUSIV Fostul atacant al Rapidului, gata s-o ajute pe Dinamo să câștige derby-ul: „Nu stăm bine mental, dar ne salvăm”

Noul acționar majoritar al lui Dinamo, atacat: „A făcut jaf! Sunt manevre la mijloc”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (22)
sile007
sile007  •  12 Martie 2022, 20:04

Ce minciuna macabra cu salariul lui Uhrin, stie toata lumea faptul că, la fel ca si datiel trecute Uhrin va pleca cu scandal si fara un șfanț de la ddb că de...omul e bogat si are milioane de Lovin in Cehia.

undergrant
undergrant  •  12 Martie 2022, 18:15
Postat de tororosso pe 12 Martie 2022, 16:54

Uhrin va avea 8.500 de euro din sezonul viitor asta în cazul în care va mai apuca un sezon în L1 .

Exact! 100% că nu-l prinde noul sezon la canisa DDB. E inexplicabil cum un om serios și profesionist ca Uhrin, care nu-i slab de minte, a acceptat să repete umilințele prin care a mai trecut o dată...

tororosso
tororosso  •  12 Martie 2022, 16:56
Postat de Mihai Buzea pe 12 Martie 2022, 13:35

Daca nu ajunge dinamo in play off la anul??? Bai sunteti ***??? A propo, burleanu si-a reinoit CONTRACTUL????

Burleanu are contract pe viață precum Ceașcă , Kim Jong-un sau ca putină .

Vezi toate comentariile (22)
Comentează