FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Noul acționar majoritar al lui Dinamo, atacat: „A făcut jaf! Sunt manevre la mijloc”

Dinamo are un nou acționar majoritar: Dorin Șerdean. Ioan Andone, fost mare jucător și antrenor al „câinilor”, îl contestă: „El și Cortacero au făcut jaf la echipa asta!”.
Dinamo are un nou acționar majoritar: Dorin Șerdean. Ioan Andone, fost mare jucător și antrenor al „câinilor”, îl contestă: „El și Cortacero au făcut jaf la echipa asta!”.

Articol de GSP - Publicat vineri, 11 martie 2022 21:30 / Actualizat vineri, 11 martie 2022 21:41

Dinamo are un nou acționar majoritar: Dorin Șerdean. Ioan Andone, fost mare jucător și antrenor al „câinilor”, îl contestă: „El și Cortacero au făcut jaf la echipa asta!”.

„Fălcosul” nu uită de prima perioadă a lui Șerdean la Dinamo, când acesta a făcut parte din conducerea clubului patronat de pseudopatronul Pablo Cortacero.

Dinamo și-a prezentat ultimul transfer » Ar putea juca împotriva Rapidului!
DINAMO
Dinamo și-a prezentat ultimul transfer » Ar putea juca împotriva Rapidului!

Ioan Andone: „Șerdean și Cortacero au făcut jaf la Dinamo”

„Nu îl văd pe Dorin Șerdean să aibă capacitatea să ajute Dinamo. Păi, el a mai fost acolo, cu spaniolii, ei au adus clubul în situația asta. Au adus jucători cu zeci de mii de euro, când ei nu aveau bani. Nu văd nimic bun între Cortacero și Șerdean, cred că sunt manevre la mijloc. Este ceva necurat acolo. 

Fără DDB, clubul nu mai exista acum. Șerdean și Cortacero au făcut un jaf! Au adus fotbaliști cu salarii uriașe, de 30.000 de euro, iar ei nu aveau bani. Cred că au zis că vine DDB și dă milioane, iar ei câștigă, prin comisioane. Nu am auzit ca Șerdean să plătească datoriile, să scape clubul. Poate să caute pe cineva cu bani”, a declarat Andone, conform PlaySport.

Noul acționar majoritar al lui Dinamo, atacat: „A făcut jaf! Sunt manevre la mijloc”

10 trofeea câștigat Ioan Andone alături de Dinamo: 5 ca jucător, 5 ca antrenor

Dorin Șerdean a preluat acțiunile de la Pablo Cortacero

Dorin Șerdean, 52 de ani, fostul președinte executiv al lui Dinamo, a preluat pachetul majoritar al acțiunilor clubului, deținut de Pablo Cortacero.

Societatea Lotus Perfect Products SRL, care deține 72% din acțiunile lui Dinamo și care i-a fost cedată de Negoiță lui Cortacero, îi aparține acum lui Dorin Șerdean, fiind înregistrată marți la Registrul Comerțului de către acesta.

Șerdean a fost recent în Spania, acolo unde a negociat timp de o lună și jumătate cu Pablo Cortacero, convingându-l să accepte propunerea. Dacă ibericul nu vira 5 milioane de euro până la finalul lunii februarie, acțiunile lui Dinamo i-ar fi revenit lui Șerdean. Cortacero nu a plătit, astfel că Dorin Șerdean e noul acționar majoritar de la Dinamo.

Cum sunt împărțite acțiunile la Dinamo:

  • Lotus-coafor (Dorin Șerdean)- 72,8758%
  • DDB - 20,0610%
  • CS FC Dinamo („Dinamo Badea”) - 7,031%,
  • Cornel Dinu - 0,013%

Din cauza insolvenței, Șerdean nu are momentan putere de decizie la clubul din Ștefan cel MAre.

Șerdean, demis în ianuarie 2021 de la Dinamo

Dorin Șerdean era privit de fani ca un garant al spaniolilor în momentul în care aceștia au preluat clubul și a fost demis în ianuarie 2021 din funcția de președinte al lui Dinamo printr-o decizie luată în cadrul Consiliului de Administrație.  

Cornel Țălnar, un apropiat de al lui Dorin Șerdean, anunța în decembrie 2021 revenirea fostului președinte în fruntea clubului din Ștefan cel Mare.

„Din 1 ianuarie, când domnul Șerdean va prelua pachetul acțiunilor, lucrurile se vor schimba. Sunt optimist pentru că există discuții cu mai mulți posibili investitori interesați, entități, care au așteptat ca planul de reorganizare să fie aprobat, să treacă, să știe care sunt datoriile și să înceapă negocierile.  Aceștia vor să vină, să bage banii necesari și să scoată cât mai repede clubul din insolvență, există această oportunitate”, a declarat Cornel Țălnar. 

Fanii lui Dinamo pe 1 martie: „Băieții veseli încearcă o manevră la Dinamo”

Pe 1 martie, suporterii-acționari din PCH avertizau printr-un comunicat misterios că Dorin Șerdean ar fi pe punctul de a valorifica acțiunile deținute de spanioli:

„Acum, când toată lumea e atentă la ce se întâmplă dincolo de Nistru, băieții veseli încearcă o manevră la Dinamo. De luni de zile, personajul rozaliu din Alba Iulia caută să valorifice acțiunile deținute de «spanioli». 

Urmează un moment important pentru ei. Se pregătește o tranzacție în care sunt implicați oameni care au încercat să lase impresia că vor binele clubului. Momentul e la fel de important pentru noi, pentru că așa vom afla cine i-a inventat pe «spanioli» și i-a hrănit atâta timp”.

Toate detaliile înaintea derby-ului Rapid - Dinamo:

Citește și: 

Problema lui Răducioiu la Dinamo: „M-am cam săturat! O asemenea prostie e de neacceptat”

EXCLUSIV Prima reacție după plecarea lui Stoican de la Dinamo: „Debandadă! Nu-l văd pe Dusan Uhrin să salveze echipa”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
1260234347346768
Ioan Trisi  •  12 Martie 2022, 15:54

Oricum, Serdean fiind roman de-al nostru si comportandu-se ca Cotacera, are toate sansele sa ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1260234347346768
Ioan Trisi  •  12 Martie 2022, 15:51
Postat de Mihai Buzea pe 12 Martie 2022, 14:00

Eu credeam ca actionarul este BURLEANU!!!!

Tu esti prost!

514091889218839
Mihai Buzea  •  12 Martie 2022, 14:00

Eu credeam ca actionarul este BURLEANU!!!!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează