FOTBAL  »  Superliga  »  SCANDAL

Steliano Filip e făcut praf de un mare dinamovist: "Alo, sunteți inconștienți! E atitudine de Liga 3 la Dinamo, sunt jucători care n-au câștigat nicio toartă de trofeu!"

Foto: Gazeta Sporturilor
Foto: Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat vineri, 27 octombrie 2017 10:21

Giani Kiriță i-a pus la zid pe jucătorii dinamoviști care s-ar fi îmbătat înaintea meciului de Cupă cu Aerostar Bacău, câștigat chinuit de Dinamo cu 1-0. Principala "țintă" a fostului fotbalist al "câinilor" a fost căpitanul Steliano Filip.

"Sunt jucători care n-au câștigat nimic, nicio toartă de trofeu, și fac lucruri pe care nu ar trebui să le facă niciodată. Sunt inconștienți. Mergeam și noi în cluburi, dar după ce câștigam meciuri cu Steaua și Rapid.

Alo, Steliano, asta nu e atitudine de căpitan! Tu ești căpitan la Dinamo, asta e atitudine de Liga 3. Și am înțeles că au fost mai mulți implicați. E lipsă de respect pentru suporterii care au mers la Piatra Neamț.

Tu n-ai dreptul să te duci să înjuri fanii, tu nu ai realizat nimic, nu ai dreptul să vorbești. Nu stă Dinamo într-un jucător", a spus Kiriță la TV Digi Sport.

Înaintea meciului cu Aerostar, Steliano Filip și alți doi colegi de echipă s-ar fi îmbătat, iar un client al hotelului unde erau cazați a sunat la poliție din cauza zgomotului pe care cei trei îl făceau. (detalii AICI

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (15)
mosvasile
mosvasile  •  27 Octombrie 2017, 16:30

Usi !

rakitic
rakitic  •  27 Octombrie 2017, 16:31

Clientul hotelului era fcsb-ist, iar Steliano bause un ceai pentru rosu in gat! Asta-i toata povestea!

andyandrei2015
andyandrei2015  •  27 Octombrie 2017, 14:26

asta se crede cineva,dar e zero ,cel mai zero din istoria ligii 1,un ingafmat,care injura in public,bea,asta se intampla des pe la cazino maxbetbaneasa,verificati mai bine,vine si singur,omu e pe alta lume

Vezi toate comentariile (15)
Comentează