FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - DINAMO 6-0

Steliano Filip, cu ochii în lacrimi după umilința cu FCSB: „A văzut o țară întreagă! Kovacs mi-a zis că întrerupe meciul!”

FCSB a obținut cea mai clară victorie din istoria înfruntărilor directe cu Dinamo, scor 6-0. Steliano Filip (27 de ani) a apărut cu ochii în lacrimi la interviul de după meci și l-a criticat pe „centralul” Istvan Kovacs. +22   FOTO
FCSB a obținut cea mai clară victorie din istoria înfruntărilor directe cu Dinamo, scor 6-0. Steliano Filip (27 de ani) a apărut cu ochii în lacrimi la interviul de după meci și l-a criticat pe „centralul” Istvan Kovacs.

Articol de GSP - Publicat duminica, 12 septembrie 2021 23:08 / Actualizat luni, 13 septembrie 2021 17:21

FCSB a obținut cea mai clară victorie din istoria înfruntărilor directe cu Dinamo, scor 6-0. Steliano Filip (27 de ani) a apărut cu ochii în lacrimi la interviul de după meci și l-a criticat pe „centralul” Istvan Kovacs.

Steliano Filip a fost eliminat în minutul 37 al derby-ului dintre FCSB și Dinamo, la scorul de 1-0, pentru o intrare agresivă asupra lui Valentin Gheorghe. Fostul arbitru Cristi Balaj spune că Istvan Kovacs a greșit și că fundașul dinamovist ar fi trebuit să primească doar un cartonaș galben, pentru intenția de a lovi. 

Steliano Filip, atac la Istvan Kovacs, după FCSB - Dinamo 6-0

„Cum să fie pe teren? Cum a văzut o țară întreaga care s-a uitat la meci. Nu am venit aici să critic arbitrajul, nu îmi stă în caracter, dar sunt dezamăgit. Kovacs și-a bătut joc de niște familii, de suporterii ăștia minunați! Nu cred că meritam așa ceva. Să zicem că puteai să îmi dai galben pentru intenție, că am venit tare. Cred că cea mai bună soluție ar fi VAR. E clar că îmi reproșez că mi-am lăsat colegii, le-am îngreunat situația. 

Am stat pe teren pentru că am vrut să îi întreb ce am făcut, nu am protestat, nu m-am luat de niciun jucător. L-am întrebat simplu ce am făcut. N-a zis nimic, știe toată lumea că este un arbitru arogant. Mi-a zis că am trei minute să părăsesc terenul, altfel oprește jocul. Mi s-a mai întâmplat și la meciul cu Mioveni. Striga la mine să nu fac fault. Mulțumesc! O să iau acum câteva etape, probabil o să scrie cine știe ce și în raport. Că el e Istvan, asta e!”, a spus Steliano Filip, la Telekom Sport. 

Dinamo, cea mai mare umilință din istoria participărilor în Liga 1

Este, potrivit statisticianului GSP Liviu Manolache, cea mai severă înfrângere suferită vreodată de Dinamo în campionat. Alb-roșiii au pierdut la 5 goluri diferență în 6 rânduri, dar niciodată nu fuseseră învinși la 6 goluri până în această seară!

Iată cum arată cele mai mari umilințe din istoria lui Dinamo:

  • 9 iunie 1968, U Cluj-Dinamo 5-0
  • 31 mai 1986, Dinamo-Sportul 0-5
  • 4 aprilie 1998, Steaua-Dinamo 5-0
  • 06 decembrie 2014, Astra-Dinamo 6-1
  • 15 iulie 2019, Viitorul-Dinamo 5-0
  • 26 februarie 2021, Dinamo-Viitorul 0-5
  • 12 septembrie 2021, FCSB-Dinamo 6-0

Meciul a mai bifat o bornă impresionantă. A fost partida din acest sezon cu cel mai mare de număr de fani la stadion, 36.147. Pe locul 2 apare un alt derby cu FCSB protagonistă, cel dintre roș-albaștri și Rapid din etapa 5, la care au asistat 35.000 de persoane.

VIDEO Fanii lui Dinamo n-au suportat umilința din derby-ul cu FCSB

Citește și alte știri despre FCSB - Dinamo: 

VIDEO + FOTO Steliano Filip nu trebuia eliminat! Verdict clar la faza care a „dinamitat” derby-ul FCSB - Dinamo

VIDEO Ultrașii lui Dinamo n-au mai suportat umilința » Ce s-a întâmplat la pauza derby-ului cu FCSB

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (43)
tataika
tataika  •  13 Septembrie 2021, 19:08
Postat de esperales pe 13 Septembrie 2021, 09:34

Vrem să știm și noi ce nota a primit kovacs după meciul ăsta și dacă va fi suspendat!

A primit 6-0…

paolo14
paolo14  •  13 Septembrie 2021, 19:07
Postat de idi53 pe 13 Septembrie 2021, 08:42

Stelule ,cu riscul de a se intrerupe meciul ,dar trebuia sa-l iei de gat pe acest NEMERNIC de Kovacs!Trebuia calcat in picioare sa nu mai arbitreze in viata lui !Unii arbitri chiar merita batuti si eliminati din fenomenul sportiv!Eliminarea lui Filip a daramat tot ce a construit Dario la Dinamo!Probabil ca fcsb castiga meciul si la 11-11 ,dar era un meci mai echilibrat!Asa.....!MERGEM MAI DEPARTE!DDB!

Sunteți muchsi!

margelatu49
margelatu49  •  13 Septembrie 2021, 12:36

Corect, a vazut o tara intreaga ca nu a fost de rosu, dar la tine nu este prima oara, deja te au invatat toti arbitrii, iar aseara pe langa faptul ca a fost o intrate foarte agresiva ai ridicat si cotul cu intentia de al lovi in fata, se vede foarte clar pe reluare si chiar daca iti dadea galben la faza aia tu aseara nu terminai meciul in teren!

Vezi toate comentariile (43)
Comentează