FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Steliştii dezvăluie ce se va întîmpla cu Martinovici şi Bălan

Novak Martinovici nu va mai juca la Steaua în retur
Novak Martinovici nu va mai juca la Steaua în retur

Articol de GSP - Publicat duminica, 06 ianuarie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 06 ianuarie 2013 20:39

Novak Martinovici încă nu şi-a găsit un alt club şi apăruse varianta ca el să completeze locul rămas liber după ce steliştii au ratat aducerea unui nou fundaş dreapta.

Dar Mihai Stoica a explicat că fundaşul sîrb, alături de Tibi Bălan, nu intră în calculele lui Reghecampf pentru retur.

"Martinovic nu mai face parte din lot, este în continuare sub contract cu noi, am înţeles că este în discuţii avansate, dar nu cu Pandurii, la fel şi Tibi Bălan. Nu vor face deplasarea în Spania cu noi, le vom pune la dispoziţie condiţii să se antreneze", a spus Mihai Stoica la Dolce Sport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
cobra234
cobra234  •  07 Ianuarie 2013, 14:59
Postat de tigruzzu pe 07 Ianuarie 2013, 00:03

”le vom pune la dispoziţie condiţii ...” ????????????? :-))) Prima condiție va fi... să aducă bani de acasă pentru a plăti... apa?

le vom pune la dispoziţie condiţii să se antreneze", IAR CHESTIA CU APA CRED CA E MAI VALABILA LA VOI LA RAPID,,VOI AVETI PROBLEME, NU STEAUA

gerula666
gerula666  •  07 Ianuarie 2013, 00:45

A fost transferat la Pandurii pana cand Pamfilie l-a luat pe Maxim, si astfel a cazut intelegerea dintre Steaua si Pandurii pentru un schimb de 3 pt' 1 + niste malai de la Jiji :D jiji are dreptate despre MAXIM, pacat de el, cu o astfel de fatuca la el in pat...s-a terminat cu fotbalul, o sa i se inmoaie genunchi la meciuri: D

tigruzzu
tigruzzu  •  07 Ianuarie 2013, 00:03

”le vom pune la dispoziţie condiţii ...” ????????????? :-))) Prima condiție va fi... să aducă bani de acasă pentru a plăti... apa?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează