FOTBAL  »  Superliga  »  ARBITRI

Știm cine arbitrează FCSB - Hermannstadt. Recent a făcut „praf” un meci al roș-albaștrilor și a fost desființat de MM Stoica: „Mă duce cu gândul la altele”

Articol de - Publicat vineri, 15 decembrie 2023 12:49 / Actualizat vineri, 15 decembrie 2023 15:02

FCSB - Hermannstadt, programat sâmbătă, de la 20:00, a fost încredințat de CCA unei brigăzi conduse de Andrei Chivulete. Roș-albaștrii n-au amintiri plăcute cu el la centru. După un meci cu UTA, 1-3, disputat în martie, MM Stoica a cerut să nu mai fie delegat la meciurile bucureștenilor.

Alegerea Comisiei Centrale a Arbitrilor (CCA) pentru meciul lui FCSB cu Hermannstadt, de sâmbătă seară, sigur nu-i va pica bine managerului general al bucureștenilor, Mihai Stoica.

CCA l-a delegat la centru pe Andrei Chivulete, arbitrul bucureștean urmând să fie ajutat la linii de Marius Marica (Bistrița-Năsăud) și Marius Badea (Râmnicu Vâlcea). Pentru MM, un coșmar!

Andrei Chivulete a tolerat jocul dur al arădenilor

Chivulete junior a reușit să-l scoată din pepeni pe oficialul FCSB la una dintre ultimele partide disputate de actualul lider al Superligii cu el la centru.

Gigi Becali, dat înapoi de staff » Ce atacant din Liga 1 voia: „Mie îmi place de el, dar ei nu îl vor”
FCSB
Gigi Becali, dat înapoi de staff » Ce atacant din Liga 1 voia: „Mie îmi place de el, dar ei nu îl vor”

Este vorba despre un eșec suferit la Arad , în martie 2023, în etapa 29 a stagiunii trecute, când arbitrul de sâmbătă le-a permis celor de la UTA să practice un joc dur.

MM Stoica: „Adresez o rugăminte fierbinte domnului Vassaras şi CCA”

„A fost un arbitraj… Ştiu că nu se pot refuza arbitri, dar adresez o rugăminte fierbinte domnului Vassaras şi CCA. Să nu-l mai delege pe Chivulete la meciurile noastre. Pe un asemenea teren, când tolerezi un joc foarte dur, cu o nonşalanţă care mă duce cu gândul la altele, grave, atunci nu mai vreau să oficieze la meciurile noastre din play-off.

Mi se pare foarte ciudat. Există o intrare a lui Batha la începutul meciului, dar nu i se dă cartonaş, apoi mai face încă un fault şi încă unul. Roşu poate se putea da la copil, la Rareş Pop.

 Îi place foarte mult să gesticuleze (n.r. lui Chivulete). Cum să nu dai galben în minutul 8, apoi să urmeze altele? Nu se poate scuza, e bătaie de joc la adresa unei echipe, care vine şi joacă”, a comentat atunci MM Stoica, în studioul Orangesport.

MM Stoica a dezvăluit că Andrei Chivulete i-a făcut raport

Oficialul FCSB s-a întrebat: „Când faci aşa ceva tu, Chivulete, ce mesaj transmiţi? Că puteţi să-i rupeţi pe ăştia. Eu nu vreau să fim arbitraţi de Chivulete. Sunt arbitri care au mai greşit împotriva noastră, dar eu nu-l suspectez de nimic pe Chivulete.

Nu vreau să apar la comisii, că nu am dovezi, dar Chivulete mi-a făcut un raport în trecut că i-am lezat personalitatea. Comisia a hotărât că nu am lezat. Rog comisia din suflet să nu-l delege la meciurile noastre.

Când lasă asemenea intrări, poate influenţa rezultatul. Mi-e greu să scot din context arbitrajul, modul în care a arbitrat Chivulete”.

Mai puteți citi:

Variantă de ultim moment din Superliga pentru Compagno » Patronul anunță: „L-aș lua. E foarte bun pentru nivelul nostru”

Negocieri cu Tottenham pentru transferul lui Radu Drăgușin! Impresarul susține: „Suntem la 32 de milioane de euro acum. Salariu de 5-6 ori mai mare”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (5)
Nini
Nini  •  15 Decembrie 2023, 21:28

Acest articol are un singur rol,de a pune încă odată presiune pe arbitrii la meciurile Fcsb. Nu e suficient cu mm,Gigi,gradinescu? Gsp ce rol are?

parpalache
parpalache  •  15 Decembrie 2023, 18:22
Postat de forzainter2 pe 15 Decembrie 2023, 16:03

Bai ***, cand vreodata a dat Hermannstadt meciul de la Fcsb ? Dupa cum poti observa, la Sibiu nu au batut Cfr, Fcsb, Rapid, Craiova.

Ai și uitat când era Annamaria Prodan-(slujnica lu nea GG) finanțatoare la Hermanstadt și erau scoruri de 5-0?!Iar acum și-ii face aliați pentru play off,dândui-le jucatori imprumut?!

forzainter2
forzainter2  •  15 Decembrie 2023, 16:03
Postat de parpalache pe 15 Decembrie 2023, 14:31

Nici nu conteaza!Ca e un joc in cooperativa!

Bai ***, cand vreodata a dat Hermannstadt meciul de la Fcsb ? Dupa cum poti observa, la Sibiu nu au batut Cfr, Fcsb, Rapid, Craiova.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează