FOTBAL  »  Superliga  »  TOPUL DECLARAȚIILOR SAVUROASE PE 2015

"Știți ce face? Fumează și sub duș!" :) » Cele mai tari "perle" din fotbalul românesc în 2015 (partea I)

Articol de GSP - Publicat joi, 24 decembrie 2015 19:02

Anul 2015 n-a schimbat prea multe în fotbalul românesc. Deși au dispărut personaje precum Cristi Borcea, Mihai Stoica sau Giovanni Becali, declarațiile savuroase n-au lipsit. 

De departe, omul care s-a remarcat cel mai des la acest capitol este Marius Șumudică. GSP îți face o retrospectivă a celor mai tari declarații ale anului. AZI e partea I

1. "Mourinho este singurul bărbat pe care nu te-ai supăra dacă te-ar înșela soția cu el", Daniel Stanciu, open-mind manager.

2. "Gigi e fratele meu, de fiecare dată cînd vreau să driblez mă gîndesc la el și apoi dau drumul la minge", Sulley Muniru.

3. "Cînd au venit ăștia de la Alkmaar la Giurgiu și au văzut lumea cu pepeni și roșii au zis că e expoziție, nu știau cît de săraci sîntem". Marius Șumudică 

4. "Am fost în vestiar și le-am zis băieților să jucăm din plăcere, nu contează cîte bătăi luăm. Două mai slabe în campionat tot găsim", Valeriu Iftime către jucătorii de la Botoșani.

5. "Alibec trebuie s-o lase mai moale cu țigările, că talentat e, dă-o naibii de aici. Știți ce face? Se duce cu țigara și în duș", Dragomir despre atacantul Astrei.

6. "Dacă mai rămînea Rădoi la Extensiv, poate l-aș fi ajutat să ia Bacalaureatul și acum nu mai avea atîtea probleme", Sorin Cârțu sare în apărarea lui Rădoi.

7. "Mi-a amintit de Moartea lui Fulger, pe care eu o recitam la 4 ani în curtea casei părintești de la Tîrgoviște", Cornel Dinu despre plecarea lui Dinu Gheorghe de la Dinamo.

8. "Pentru noi e importantă săptămîna asta. Sînt două meciuri tari. Unul l-am trecut. Mai avem două", Hagi într-un moment de rătăcire.

9."Eu nu sînt ca FCSB să stau să le dau punguțe non-stop jucătorilor. Noi le dăm să mănînce murături, gogonele, gogoșari, că acolo sînt vitaminele", Marius Șumudică.

10. "Asta a fost cea mai slabă prestație a lui Dinamo din această toamnă", Dinu Gheorghe după un meci vara, la 40 de grade.

11. "E terminat ca antrenor. Nu există cale de revenire pentru el. E un om fals", a zis Mutu despre Mourinho.

12. "O spun pe românește: băieți, ați pus-o! Reghe e dur și șmecher", Latovlevici după revenirea lui Reghecampf la Steaua.

13. "Și eu aș putea să spun foarte multe de Hagi, dar nu vreau. Pot să zic că e cel mai mare dușm an al limbii române sau că-l mușcă gramatica de limbă, dar nu vreau s-o fac", Rednic, atac "involuntar" la Hagi.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (23)
sir_neamt
sir_neamt  •  29 Decembrie 2015, 04:06

cea mai tare perla care este in Romania este urmatoare.: dupa o Serie de rezultate catastrofale si antrenoru este demis sau mai Putin probabil isi da demisia afirma urmatoarele : E bine ca plec de la echipa poate se produce un soc si isi revin. toti care sunt dati afara se bucura cu ideea acestui soc.

10206461429268320
Chris Gali  •  26 Decembrie 2015, 01:35

"Tecău vrea să cîștige 2 de Grand Slam în 2016".......asta e de-a *** aparuta azi !!!.....radeti si de voi ratatilor !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

postacadicasclav
postacadicasclav  •  26 Decembrie 2015, 00:51
Postat de ortega pe 24 Decembrie 2015, 20:15

Sărbători fericite tuturor anti-fcsp-iștilor !

Poate se intampla o minune de Craciun si reapare Steaua. Acum avem obscura fscp.

Vezi toate comentariile (23)
Comentează