FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI

CORESPONDENȚĂ DIN ANTALYA Lecția lui Bernd Storck pentru elevii săi: le-a cerut să rateze penalty-ul! Prima reacție a lui Laszlo Dioszegi

Articol de - Publicat vineri, 12 ianuarie 2024 20:01 / Actualizat vineri, 12 ianuarie 2024 22:04

Antrenorul lui Sepsi, Bernd Storck, i-a cerut lui Gabriel Debeljuh să rateze un penalty în minutul 90, în amicalul cu Ujpest Dozsa (0-0), considerând că nu a fost corect acordat. ”Impresionant, neamțul crește valoarea clubului nostru. Gest de aplaudat”, a reacționat patronul Laszlo Dioszegi, pentru GSP.ro

Sepsi a remizat azi, vineri, scor 0-0 cu Ujpest (locul 9 în prima ligă maghiară). A încheiat stagiul din Belek, elevii lui Bernd Storck vor reveni sâmbătă în țară pentru a pregăti startul sezonului de primăvară.

Prima impresie a germanului Bernd Storck despre România: „Frig și Dracula! Un personaj faimos, copiii mei vor dori să viziteze când vor sosi aici”
INEDIT
Prima impresie a germanului Bernd Storck despre România: „Frig și Dracula! Un personaj faimos, copiii mei vor dori să viziteze când vor sosi aici”

Bernd Storck i-a cerut lui Gabriel Debeljuh să rateze penalty-ul, la reluare

În finalul partidei de verificare de astăzi, neamțul de la conducerea staff-ului tehnic al covăsnenilor i-a impresionat pe jucători, dar și pe patronul Laszlo Dioszegi, sosit la echipă în ultimele zile ale cantonamentului din Antalya. Însuși finanțatorul lui Sepsi a povestit în detaliu.

”Noi am avut un penalty evident în minutul 72, dar arbitrul turc nu l-a acordat. Bun! N-am zis nimic, n-am protestat. În schimb, arbitrul a acordat un altul pentru noi, în minutul 90. Nu prea a fost! Portarul ungurilor a blocat mingea, dar arbitrul a dictat repetarea execuției, pe motiv că s-ar fi mișcat goal-keeper-ul pe linia porții.

Atunci, a intervenit Storck. S-a dus și i-a cerut lui Debeljuh: ”Dă mingea la portar! Nu trage să dai gol”. A considerat că nu ar fi corect. Și așa am irosit o posibilă victorie, fie și într-un amical. Dar a fost impresionant gestul. Bernd Storck crește valoarea clubului nostru”, a relatat Dioszegi pentru GSP.ro după partida cu echipa românului George Ganea.

3victorii și o remiză a obținut Storck cu Sepsi în Liga 1 de la sosirea lui, cu Dinamo (2-1), cu Oțelul (3-2) și cu CFR Cluj (2-1) și Hermannstadt (1-1)

Vitalie Damașcan pleacă în Elveția, la FC Sion, împrumut până în vară

Laszlo Dioszegi a spus că atacantul Vitalie Damașcan va fi lăsat să plece sub formă de împrumut la FC Sion, în liga secundă din Elveția. Chiar dacă Sepsi nu avea în plan să transfere jucători în această iarnă, antrenorul Bernd Storck (60 de ani) l-a convins să aducă doi fotbaliști: un atacant lateral și un mijlocaș central.

Aceasta și fiindcă Sepsi a renunțat la Francisco Junior, mijlocaș central. ”Vrea o altă aventură. Îl dăm împrumut la FC Sion. Pot să îl cumpere în vară, dacă sunt interesați. Dacă nu, va reveni la noi”, a comentat Dioszegi pentru GSP.ro.

1gol în 13 etape a marcat Damașcan pentru Sepsi în actuala ediție

Citește și alte știri:

EXCLUSIV Adrian Mutu, prima reacție după transferul lui Radu Drăgușin la Tottenham, pentru GSP.ro: „Greul acum începe!”

CORESPONDENȚĂ DIN ANTALYA Hondurianul venit în România să se bată la titlu: „V-am căutat pe Google, am găsit «Dracula». Da, da, am citit și despre Ceaușescu”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
Tibisor
Tibisor  •  13 Ianuarie 2024, 10:46
Postat de steaua.libera pe 12 Ianuarie 2024, 22:41

Storck n-a vrut să-i supere pe unguri, e țara de care si-a legat ani buni cariera

Sa-i supere ? intr-un amical ? ... nu te mai uita la toate prostiile ca nu-ti fac bine !

GardaIosefina
GardaIosefina  •  13 Ianuarie 2024, 10:08
Postat de VardyParty pe 12 Ianuarie 2024, 21:16

Chiar asa este. Ridica valoarea clubului, creeaza o cultura a locului. Ceea ce e urias. Pe de alta parte, nu ai cum sa nu te intrebi: 1) Cum de nu l-a gasit Nea Gigi antrenor pe Nenea Neamtu'? 2) Cum reactiona Nea Gigi daca A1 al lui (zicem Haralamb, ca Pintily are fatsa aia care pur si simplu nu poate fi de A1) - deci, cum ar reactiona Nea Gigi daca A1 al lui, Dl. Haralamb, ar cere RATAREA unui penalty, pentru ca "nu ar fi corect", de exemplu in minutul 45+3? si 3) Intrebarea cea mai importanta: cine ar fi fost noul A1 al lui Nea Gigi, dupa pauza?

Uitati-va la ăsta cum stă "cu a lui" Becali in gură toată ziua =))))))))))))))))))

UbiMortus1984
UbiMortus1984  •  13 Ianuarie 2024, 08:02

Sā vedem biletele de pariuri din Asia pe acest meci...

Vezi toate comentariile (6)
Comentează