FOTBAL  »  Superliga  »  RĂSPUNS

Şumudică îi răspunde lui Mihai Stoica: "Pe principiul ăsta ne-a ajutat şi Varela, când a făcut penalty împotriva noastră"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 27 aprilie 2016 18:12

Marius Şumudică i-a răspuns lui Mihai Stoica, după ce directorul sportiv al Stelei a scris în timpul meciului dintre Astra şi ASA Târgu Mureş că cineva ar trebui să-i explice "lui Ivan Gonzalez că nu trebuia să-şi dea silinţa să facă penalty."

"Au fost greşeli şi pro Astra, nu negăm asta, dar una peste alta FCSB a fost mult peste noi la acest capitol, pentru că noi am fost şi foarte mult dezavantajaţi.

Am văzut că s-au luat de Ivan Gonzalez, dupa victoria noastră de la Târgu Mureş. Să înţeleg că pe principiul ăsta ne-a ajutat şi Varela, când a făcut penalty împotriva noastră? Sau când Ivan Gonzalez şi-a băgat-o în poartă cu ei, i-a ajutat Ivan Gonzalez? Cred că e urât să arunci cu noroi într-o echipă care a dominat campionatul", a spus Şumudică la Sport Total FM.

Astra s-a impus la Târgu Mureş cu scorul de 4-1, iar giurgiuvenii au deschis scorul în urma unui penalty provocat de Ivan Gonzalez.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  27 Aprilie 2016, 21:25

au fost cele mai multe greseli in devafoarea stelei,dar principala vina e a lui gigi,fiindca nu a adus pe cine trebuie,fir ar ei de atacanti

reddogsv
reddogsv  •  27 Aprilie 2016, 21:01

Daca venea cfr sau Petrolul cu scuzele astea intelegeam dar asa? Marea echipa fcsb cu antrenorul galactic,, soarili meu"? Varela le-a pus pe tava 2 goluri Astrei apoi ia pasat lui Ekeng la golul egalizator. Nu si-au aparat corect sansele? Mare antrenor Reghe asta. Fcsb a pierdut doar pe mana ei cu tot sprijijul arbitrilor. Noroc ca si-au aranjat Cupa Ligii cu Chiajna. Sunt fericit si ma simt bine.

agentul0007
agentul0007  •  27 Aprilie 2016, 20:58

ce poate sa zica si *** stoica , arunca in altii cu noroi sa ascunda neputinta lor si greselile facute la transferuri. le este frica sa nu ii dea afara becali

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează