FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI - ASTRA 0-1

Șumudică, victorie cu dedicație la Botoșani: "Lor le dedic acest rezultat. Unul e fericit, celălalt supărat" + dezvăluiri despre salarii

Articol de GSP - Publicat vineri, 19 februarie 2016 22:45

Marius Șumudică a vorbit după meciul câștigat de Astra, scor 1-0 cu FC Botoșani, și a declarat că această victorie e cu dedicație pentru Budescu și patronul Niculae.

"Am câștigat pe un teren unde se câștigă foarte greu. Botoșani a avut foarte multe ocazii. Înseamnă mult să dai gol în 10 oameni. Dedic această victorie lui Budescu, care e foarte bucuros după această victorie, și domnului Niculae, care e într-o situație tristă că n-a putut fi eliberat. Noi suntem alături de el și trebuie să știe că afacerea pe care o are va merge din ce în ce mai bineBotoșaniul merita un rezultat de egalitate", a spus Șumudică la Dolcesport.

" Alibec e cel mai bun atacant din Liga 1, nu are cum să nu ajungă la echipa națională, mai ales că a și slăbit. E unul dintre cele mai bune produse ale fotbalului românesc" Marius Șumudică

"Eu mi-am dorit ca Enache să ajungă la Steaua, dacă nu-mi doream nu mai ajungea acolo. În momentul de față suntem plătiți până la 31 decembrie. Săptămâna viitoare se va plăti și salariul pe ianuarie și se va ajunge la zi" Marius Șumudică

"Fotbalul fără Șumudică în România ar fi mai sărac" Marius Șumudică

Cristi Pustai, antrenorul lui FC Botoșani s-a arătat dezamăgit de rezultatul din această seară: "Încet, încet ne intrăm în formă. Am avut situații de gol, dar bara s-a opus. Din păcate am primit iar gol. Bine, a avut și Alibec o acțiune frumoasă. Ne pregătim de play-out și sperăm să ne intrăm în formă"

Citește și: Victorie și nu prea! 3 semnale de alarmă după ultimul meci al Astrei

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (16)
plischi
plischi  •  20 Februarie 2016, 14:20

fotbalul fara sumudica ar fi mai sarac in romania, daca acesta ar baga in fotbal cateva milioane. asa insa, fotbalul fara sumudica ar fi in romania mai putin haios...

benaflek
benaflek  •  20 Februarie 2016, 09:22
Postat de deny74 pe 20 Februarie 2016, 05:48

Sumudica e antrenor orice ar spune lumea.In conditiile de la Astra cu fotbalisti neplatiti de atatea luni si sa mai plece si cei mai buni oameni,iar echipa sa castige in continuare..

ii plateste pe langa vedeti va de treba cum haliti minciuna asta? niciodata nu am crezut ca nu i plateste pe jucatori

iacobeusebiu
iacobeusebiu  •  20 Februarie 2016, 08:45

Jumulica, prost să fi, noroc că ești !

Vezi toate comentariile (16)
Comentează