FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Șumudică vorbește despre Alibec: "Sunt singurul care încearcă" » Ce se întâmplă cu transferul la Al Shabab

Articol de GSP - Publicat luni, 16 iulie 2018 16:37

Deși Gigi Becali a anunțat că Denis Alibec, 27 de ani se va transfera la Al Shabab, echipa lui Marius Șumudică, antrenorul nu mai este convins că mutarea se poate rezolva.

Marius Șumudică a vorbit despre transferul fostului său elev, pentru care FCSB vrea 1,7 milioane de euro, și spune că șansele de a se realiza sunt destul de mici.

"Mai am trei posturi descoperite și ne gândim foarte bine pe cine să luăm. Sunt în discuții pentru Denis Alibec în continuare. Eu lucrez, dar șansele sunt destul de mici. Cred că sunt cam singurul care încearcă.

Vreau să-i conving pe cei de la club ce înseamnă Alibec lângă Budescu. Îmi e greu să-i conving. Ei citesc imediat tot ce apare și sunt putin dezamăgiți. Este destul de greu să îi conving. Alibec are concurenți serioși, mai am fotbaliști pe listă care au marcat peste 15 goluri în campionate destul de puternice", a declarat Marius Șumudică pentru ProTV.

1.000.000 €este cota lui Denis Alibec, potrivit transfermarkt

Alibec a jucat de-a lungul carierei la Farul, Inter Milano, Mechelen, Viitorul, Bologna, Astra și FCSB. Alibec a venit la FCSB în ianuarie 2017, pentru 2 milioane de euro. În 42 de meciuri la FCSB, Denis Alibec a dat 12 goluri, sezonul trecut având doar 3 reușite.

La Al Shabab, Marius Șumudică i-a adus deja pe Valerică Găman și Constantin Budescu.

"Îmi place viața aici, fac numai fotbal și nu am timp de altceva. Nu există tentații! Jucătorii sunt OK, am 8 străini în lot, dintre care 7 pot să joace în fiecare meci. Nu sunt probleme financiare și îmi pot desfășura activitatea foarte bine. Sunt condiții foarte bune. Toată lumea așteaptă foarte mult de la Budescu. Au vrut să îi facă o prezentare specială și au făcut eforturi deosebite să îl aducă. În ultimii 3 ani echipa a avut un parcurs mai slab, a terminat pe 10 anul trecut. Vor foarte mult"Marius Șumudică

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședința s-a încheiat! Cristiano Bergodi a plecat OFICIAL de la Rapid: „Mulțumim pentru momentele frumoase”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează