FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Super-Rocha! » Atacantul Stelei a şocat prin proporţiile fizicului său la antrenamentul de ieri

Rocha este dublu decît mai tînărul său coleg Năstăsie
Rocha este dublu decît mai tînărul său coleg Năstăsie

Articol de , - Publicat miercuri, 09 ianuarie 2013 00:00 / Actualizat joi, 25 iulie 2013 18:27

Vîrful brazilian, care a rămas la echipă doar datorită insistenţelor lui Reghecampf şi faptului că nu a fost transferat alt atacant de careu, a pus pe el în vacanţă cîteva kilograme bune.

Steaua s-a reunit luni, jucătorii au făcut o scurtă mişcare în seara aceleiaşi zile, iar ieri dimineaţă, Reghecampf a condus prima şedinţă de pregătire adevărată. Pe terenul sintetic din Complexul de la Izvorani au ieşit toţi jucătorii, inclusiv Adi Rocha, brazilianul afişînd un fizic cu care şi-a şocat pînă şi coechipierii.

Cu vizibile kilograme în plus, Rocha a făcut parte din grupul de jucători care alerga alături de secundul lui Reghecampf, Cristian Ţermure. Între cei doi aproape că nu era nici o diferenţă în privinţa fizicului, deşi fostul fundaş central al Chindiei Tîrgovişte s-a îngrăşat mult după ce s-a lăsat de fotbal. Între ei există o diferenţă de 14 ani, Ţermure avînd 41 şi lăsîndu-se de fotbal în urmă cu aproape un deceniu.

Modul în care s-a întors Rocha la echipă e surprinzător deoarece fiecare jucător a primit, în momentul în care a plecat în vacanţă, un program de pregătire pe care trebuia să-l respecte întocmai. Tocmai din cauza surplusului de kilograme, Rocha a făcut ieri cu greu faţă antrenamentului extrem de dur impus de Reghecampf şi de preparatorul neamţ Thomas Neubert.

E dependent de ciocolată
Cînd juca la Chiajna, Rocha era recunoscut pentru faptul că mănîncă pe ascuns ciocolată. Într-un episod din serialul "Reghe şi Prodanca, dragoste în prelungiri" a fost filmată o scenă în care Reghecampf îi solicita soţiei sale, care atunci era manager la Concordia, să-l controleze în special pe Rocha: "Ai controlat toate camerele jucătorilor şi n-ai găsit nimic? Imposibil, n-ai găsit ciocolată nici la Rocha? Ăla o ascunde prin cameră, nu poate trăi dacă nu mănîncă ciocolată!".

Probleme cu greutatea şi în vară
Nu e pentru prima dată cînd Rocha are surplus de kilograme. Şi în vara trecută s-a întîmplat la fel, atunci cînd în stagiul din Austria, sud-americanul era mult peste greutatea sa optimă. Şi pe parcursul campionatului, Rocha a fost arătat cu degetul că e gras. "Are fundu' cam mare Rocha, dacă ar slăbi poate ar da randament mai bun", l-a caracterizat Dumitru Dragomir.

Rusescu a scăpat de surplusul de kilograme
Un alt fotbalist din lotul actual al Stelei care avea probleme cu greutatea, Raul Rusescu, nu mai face parte din categoria celor care se prezintă la reunire cu surplus de kilograme. Acum, atacantul nu numai că nu s-a îngrăşat, dar a venit din vacanţă cu cîteva sute de grame mai puţin decît avea pe parcursul sezonului, iar ieri la antrenament a fost printre cei care s-au descurcat cel mai bine!

10 goluri a marcat Adi Rocha pentru Steaua în cele 21 de meciuri oficiale pe care le-a bifat în 3 competiţii diferite: Liga 1, Europa League, Cupa României

"Eu chiar i-am zis lui Reghe că Rocha e gras şi el îmi zicea că e chiar sub greutatea optimă. I-am zis «Băi Reghe, las-o naibii că ăsta e gras, cum să fie sub greutatea normală?!»" ( Gigi Becali, la finalul lui noiembrie)

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (20)
danpintilie72
danpintilie72  •  16 Ianuarie 2013, 00:06
Postat de gun_of_brixton pe 09 Ianuarie 2013, 12:46

sa ai un loc de munca numai pentru ca un om te vrea..si sa vii din concediu obez dupa ce ai plecat deja umflat ..mi se pare nesimtire.E un fel de Rui Duarte la alt nivel.

Poate ai dreptate dar daca Reghe spune ca ar trebui sa aiba mai multe kg atunci este o metoda relativ eficienta pentru un sezon ca al nostru cu pauza de iarna mare: pune cateva kg de grasime apoi cand incepe pregatirea trage mai tare ca sa tina pasul si grasimea aceea carata toata ziua si mai ales la antrenament stimuleaza suplimentar cresterea musculara. Adica consuma grasimea si constuieste muschi dupa modelul boxerilor profesionisti (ideea e ca propria grasime este mai eficienta decat purtarea de greutati pe maini sau picioare) Evident ca daca nu reuseste sa tina pasul la antrenamente totul s-a terminat.

fartchild_saviola_t
fartchild_saviola_t  •  09 Ianuarie 2013, 20:11

astia sterg commenturile aletoriu..:)) nici nu se uita la ce a scris lumea..:)) pffff

sabben
sabben  •  09 Ianuarie 2013, 19:13

://youtu.be/UotfG5gBHbI

Vezi toate comentariile (20)
Comentează
Close