FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - CS MIOVENI 5-2

Suporterii Craiovei au protestat: „Poți merge la restaurant, la cafenea sau la mall / Doar stadionul în aer liber trebuie să rămână gol”

Sursă foto: Facebook Peluza Nord Craiova +9   FOTO
Sursă foto: Facebook Peluza Nord Craiova

Articol de GSP - Publicat duminica, 31 octombrie 2021 07:06 / Actualizat duminica, 31 octombrie 2021 14:27

Suporterii celor de la CS Universitatea Craiova nu au putut intra pe stadion la meciul cu CS Mioveni, câștigat de olteni cu 5-2, accesul fanilor fiind restricționat pa arenele din România timp de o lună. 

Nemulțumiți, ultrașii din Peluza Nord Craiova au ales să protesteze în fața deciziei printr-un mesaj: „Poți merge la restaurant, la cafenea sau la mall / Doar stadionul în aer liber trebuie să rămână gol...Respectați-ne!”, scria pe un banner afișat în fața peluzei goale.

Reamintim că întreg sportul românesc s-a întors la condițiile pe care le-a traversat mai bine de un an, acelea de a desfășura toate competițiile, indiferent că sunt în sală sau în aer liber, fără spectatori.

Reghecampf: „Roguljic nu s-a simțit bine după vaccin”

Laurențiu Reghecampf, antrenorul oltenilor, așteaptă și un declin din partea echipei sale.

„Mă așteptam să fie greu, veneam după o perioadă cu multe goluri marcate, majoritatea jucătorilor care n-au fost în Cupă n-au fost la 100% în acest meci, s-a văzut că au ieșit din ritm. Golurile pe care le-am primit trebuia să nu le primim, au venit după greșelile noastre. 

Le-am spus jucătorilor să verticalizeze, să evite pasele în lateral. Am mai avut câteva ocazii în repriza a doua, scorul putea să fie mai mare. Va veni și pentru noi o perioadă în care vom cădea, trebuie să ne pregătim. Celelalte echipe își schimbă felul de a juca împotriva noastră și vom avea probleme.

Ante Roguljic a făcut vaccinul, nu s-a antrenat 3 zile pentru că nu s-a simțit foarte bine și din acest motiv nu a jucat în acest meci”, a declarat Reghecampf la final.

Dumitru Costin: „Cei care au decis să închidă porțile stadioanelor sunt niște idioți”

Discurs violent din partea lui Dumitru Costin, șeful Blocului Național Sindical și cel care conduce și sindicatul fotbaliștilor, la adresa celor care au hotărât să nu mai permită participarea publicului la competițiile sportive.

Care e logica? Cum să interzici prezența măcar a vaccinaților într-o proporție să zicem de 30 la sută? Eu nu pot să înțeleg cum se iau aceste măsuri. Ei nu s-au consultat cu nimeni de specialitate, au decis așa, de la sine putere, gata, închidem stadioanele, închidem sălile. 

N-au nicio consecvență, nicio continuitate în măsuri, nicio coerență, după care se miră de ce populația nu se vaccinează și nu dă curs mesajelor venite din partea unei autorități. Păi, când vezi astfel de decizii cretine, te întrebi data viitoare dacă să mai iei în seamă ce ți se spune”, a mărturisit Dumitru Costin, în interviul acordat Gazetei

FOTO Imagini spectaculoase surprinse în meciul CSU Craiova - CS Mioveni

+5 FOTO

Vezi și alte știri despre CS Universitatea Craiova:

EXCLUSIV Flămând! Atanas Trică a înscris din nou pentru Universitatea Craiova: „E pe mâini bune!”

Ivan, după meciul carierei: „Nu e reală oferta de la Galata, vreau titlul cu Universitatea!”

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (10)
wrx.
wrx.  •  01 Noiembrie 2021, 08:10
Postat de jony_10 pe 31 Octombrie 2021, 23:45

Când ziua judecății a venit peluza mititelu a fugiiit!

:))))) ba koklarule, la voi “ziua judecății” a fost când ați bătut un suporter de 66 de ani! In rest *** câte 150-200 la un meci al Clonei. Și *** rad de voi!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

jony_10
jony_10  •  31 Octombrie 2021, 23:45

Când ziua judecății a venit peluza mititelu a fugiiit!

wrx.
wrx.  •  31 Octombrie 2021, 20:09
Postat de Dragos Samfira pe 31 Octombrie 2021, 19:34

Ia-ti servici..

De ce? Ca vrei tu ? Ca așa e vorba între bugetari?! *** !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează