FOTBAL  »  LIGA 3  »  CS UNIVERSITATEA CRAIOVA

EXCLUSIV Nepotul lui Balaci face spectacol la „satelitul” Craiovei: „E pe mâini bune!”

Atanas Trică / Sursă foto: Facebook
Atanas Trică / Sursă foto: Facebook

Articol de - Publicat duminica, 31 octombrie 2021 06:55 / Actualizat duminica, 31 octombrie 2021 12:20

Atanas Trică, nepotul marelui Ilie Balaci, e pe val la „satelitul” Universității Craiova. Puștiul de 17 ani a înscris din nou, punctând în victoria clară de sâmbătă cu Minerul Costești, scor 5-1.

Fiul Lorenei Balaci și al lui Eugen Trică evoluează ca atacant și impresionează prin fizicul său, având 1,91m înălțime. După ce și-a făcut debutul în prima ligă în finalul sezonului trecut, Atanas marchează pe bandă rulantă în Liga 3, în tricoul echipei a doua a lui CSU Craiova. 

După „dubla” din meciul cu CSM Slatina, nepotul lui Balaci a înscris și cu Minerul Costești, într-o partidă în care Mihai Roman II, proaspăt revenit în tricoul alb-albaștrilor, a înscris un hat-trick. Lorena Balaci, mama lui Atanas, a vorbit cu Gazeta Sporturilor despre ultimele evoluții ale fiului său.

Lorena Balaci: „Venirea lui Mihai Roman la echipa a doua l-a ajutat și pe Atanas”

„Copilul e pe un trend ascendent, se văd roadele muncii lui și ale echipei, fiindcă e o industrie acolo. Nu-mi place să vorbesc doar de Atanas, fotbalul e un joc de echipă. 

Mă bucur extraordinar de mult pentru Mihai Roman! Băiatul ăsta a avut un ghinion imens, bine că aceste lucruri s-au terminat cu bine. Venirea lui la echipa a doua l-a ajutat mult pe Atanas. Odată cu venirea lui, s-a schimbat și sistemul echipei. Din punctul meu de vedere, e un sistem care pe copilul meu îl avantajează. Iar experiența lui Mihai e benefică pentru Atanas, care are multe de învățat de la el”, a declarat Lorena Balaci, în exclusivitate pentru GSP.ro. 

Nepotul lui Balaci face spectacol la „satelitul” Craiovei: „E pe mâini bune!”
Lorena Balaci vorbește cu multă mândrie despre fiul său / Sursă foto: Facebook Universitatea Craiova Official

Lorena Balaci: „Sunt foarte liniștită, Ati e pe mâini bune!”

„Universitatea are un lot extraordinar de bun. Sunt jucători tineri, dar nu sunt atât de tineri ca Ati. Trebuie să avem răbdare, iar el să marcheze constant la Liga 3. E o ligă foarte grea, nu e ușor ce se întâmplă acolo. Dacă treci de Liga 3, te consideri deja călit, apt pentru fotbalul mare. 

La «satelitul» Craiovei e o echipă formată numai din copii, se vede o creștere a lor, le-a venit și preparatorul fizic de la prima echipă. Ati e încă un copil și trebuie să crească frumos la «satelit». Cu siguranță că tot staff-ul tehnic al primei echipei va ști când va fi momentul ca el să facă pasul. 

Eu sunt foarte liniștită, e pe mâini bune. El se mai antrenează cu echipa mare, s-a pregătit în intersezon cu echipa mare, a jucat o repriză în amicalele cu Metaloglobus și Viitorul Târgu Jiu și a și înscris”, a mai spus Lorena Balaci. 

VIDEO Golul reușit de Atanas Trică împotriva Minerului Costești

Atanas Trică a debutat deja la prima echipă a Universității Craiova

Atanas Trică a debutat la prima echipă a Universității Craiova în luna mai, în remiza cu Academica Clinceni din play-off, 0-0. Sub privirile mamei și ale bunicii, nepotul lui Balaci a intrat pe teren în minutul 88, în locul lui Andrei Ivan. 

După intrarea lui Atanas, publicul prezent pe „Ion Oblemenco” i-a strigat numele lui Ilie Balaci, bunicul lui „Ati”. „Sunt foarte fericit, îmi doream să îmi fac debutul la această echipă. De mic țin cu Craiova”, a spus Atanas Trică după acel meci

Atanas Trică a semnat cu CS Universitatea Craiova în ianuarie 2021, venind de la Daco-Getica, iar de atunci a jucat pentru juniorii clubului, având la activ și câteva sesiuni de antrenament cu prima echipă.

Citește și alte știri de actualitate:

O echipă din Liga 3 va beneficia de un stadion modern: „Se va lua proiectul de la «Arcul de Triumf»”

„La fel ca în «O scrisoare pierdută»” » Ce a putut să facă un primar în Liga 3, pentru a nu pierde meciul la „masa verde”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (3)
ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  31 Octombrie 2021, 13:21

...omul nu este ajutat ca ianis hagi...

853246084756615
Marcel Popa  •  31 Octombrie 2021, 12:56

Mai este mult pina departe ,la 17 ani joci în liga 1 ca oricum este slaba.Messi juca la Barca la 17 ani .

dansy
dansy  •  31 Octombrie 2021, 11:28

Il asteptam cu nerabdare sa creasca si sa ajunga un fotbalist la fel de mare ca Ilie Balaci!Succes Ati!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează