FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - POLI TIMIŞOARA, ACUM, DIGISPORT, GSP.RO

Galerie foto / Suporterii dinamovişti de la peluza Cătălin Hîldan s-au luat la bătaie între ei

Articol de GSP - Publicat joi, 06 mai 2010 00:00

Două grupuri de suporteri dinamovişti de la Peluza Cătălin Hâldan s-au luat la bătaie între ele în minutul 5 al partidei cu Poli Timişoara, a informat Mediafax.

Câţiva dintre fani au fost loviţi cu pumnii şi picioarele, iar apoi au părăsit peluza.

În continuare, cei aproximativ 1.000 de fani prezenţi la PCH sunt dispersaţi în toată peluza, doar grupul care a iniţiat incidentul rămânând compact în zona gurii de acces.

Grupurile de fani s-au bătut şi înainte de startul partidei, conflictul începînd de la meciul cu Oţelul, pe tema şefiei galeriei.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (21)
 •  07 Mai 2010, 21:37

Mda de aia la romana fugeati prin curti si baru cu baietii au sarit gardul sectiei 6. Da voi baieti stiu. A da si cum va alerga musta cu pusca? Ala era respectul... Auzi respectu intre suporteri se bazeaza pe performante =)))))))

 •  07 Mai 2010, 13:15

02:12....cioaro esti moarta:)))) baga mi as p.w.u.l.@ in mortii vostrii de javre spuracate !!!Ce tigani....doamen numai tigani:))))si vorbiti de altii!!!

 •  07 Mai 2010, 12:08

nu mai sunt banii de la club ce penibili ca de obicei vai mama voastra ce patetici

Vezi toate comentariile (21)
Comentează