FOTBAL  »  Superliga  »  LUPTA LA TITLU

Suporterii Petrolului îi somează pe jucători să nu o încurce pe ASA: "Nu cumva să faceți egal sau să cîștigați la Tîrgu-Mureș!"

Galeria Petrolului e una dintre cele mai frumoase din țară, însă a lipsit la ultimele meciuri ale prahovenilor, fiind în conflict cu conducerea clubului
Galeria Petrolului e una dintre cele mai frumoase din țară, însă a lipsit la ultimele meciuri ale prahovenilor, fiind în conflict cu conducerea clubului

Articol de - Publicat vineri, 08 mai 2015 00:00

Fanii Petrolului le cer favoriților să nu o încurce pe ASA Tîrgu-Mureș în etapa viitoare, pentru a nu ajuta Steaua să ia titlul.

Formația din Ploiești este una dintre echipele pe care Tîrgu-Mureș le va întîlni în acest final de sezon. Din perspectiva clasamentului, prahovenii par a fi cei mai puternici adversari de care va mai avea parte ASA.

Totuși, avînd în vedere că sînt în insolvență și nu pot evolua în cupele europene, "lupii" nu mai au nici un obiectiv în acest sezon. În aceste condiții, mai mulți suporteri le-au cerut favoriților să nu dea totul în partida respectivă.

"Nu cumva să faceți egal sau să cîștigați la Tîrgu-Mureș! Cum ați vîndut meciurile cu Rapid, Iaşi, Pandurii, Viitorul și altele, tot așa, la meciul cu ASA vrem să o furăm, că deja ne-am obişnuit. Măcar să pierdem pentru o cauză nobilă" e mesajul care s-a răspîndit ieri pe rețelele de socializare. Acesta a apărut și în presa locală, pe site-ul sportonlineph.ro.

Deși campania e destul de agresivă pe Facebook, liderul de galerie al fanilor ploieșteni susține că nu aceasta este poziția lor oficială: "Nu am cerut acest lucru fotbaliștilor! Da, vrem ca ASA să fie campioană, însă nu vom putea să ne dorim niciodată ca Petrolul să trîntească un meci! Încă nu știm dacă vom susține Petrolul la acel meci, am decis de ceva timp să nu mai încurajăm echipa atît timp cît patron e Dan Capră".

Steaua nu își pune speranțe în Petrolul

În urmă cu trei zile, președintele de imagine al Stelei, Helmuth Duckadam, după ce a analizat programul celor două formații, Steaua și ASA, a declarat că singurele echipe care o mai pot încurca pe Tîrgu-Mureș sînt Gaz Metan și Astra. "Celelalte două, Petrolul și Oțelul, nu prea mai au de ce să lupte în acest sezon", a spus oficialul din Ghencea.

"Noi vrem să cîștigăm meciul cu ASA Tîrgu-Mureș, nu știu însă dacă vrea și galeria! Să vedem"
Mircea Rednic, înainte de a pleca de la Petrolul

"Ca să fiu sincer, îmi doresc ca ASA să ia titlul. Totuși, în același timp vreau și să terminăm pe locul 3"
Victoraș Astafei, mijlocaș Petrolul

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (100)
mplttev
mplttev  •  08 Mai 2015, 23:41

N-ar fi corect să nu-și apere șansele. Nu sunt deacord cu așa ceva. Echipa trebuie să joace la întreg potențialul. Steaua pățește ce merită. Îngâmfarea unora și vânzările de jucători valoroși au adus-o unde este acum.

677067572402948
Adrian Dumitrescu  •  08 Mai 2015, 19:54

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ertyuiop
ertyuiop  •  08 Mai 2015, 19:46

Am mai facut unii la fel, si era vorba de o echipa mare, acum 7 ani.......de 8 ani sunt intr-o seceta absoluta! Aviz amatorilor! :)))

Vezi toate comentariile (100)
Comentează