FOTBAL  »  Superliga  »  SONDAJ

Suporterii steliști îi iartă derapajele » Tamaș i-a câștigat pe fani! Rezultatele zdrobitoare în favoarea lui

Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor
Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat sambata, 27 august 2016 15:52

Gabriel Tamaș a fost surprins după terminarea derby-ului dintre Steaua și Dinamo, scor 1-1, în Centrul Vechi din București, petrecând până dimineață.

Gigi Becali nu s-a arătat deranjat de escapada pe care ar fi avut-o jucătorul său și a declarat pentru Cancan: "Eu l-am trimis să bea după meci. I-am dat voie, dar nu trebuia el să-i ia telefonul ăluia care îl filma. Aici a greşit! Altfel, e treaba lui Tamaş ce face în timpul liber. Eu sunt patron la Steaua, iar el era în timpul liber".

Nici fanii Stelei nu par a fi foarte supărați pe Tamaș. În urma sondajului realizat pe GSP.RO, 73% dintre cei peste 65.000 de votanți au considerat că fundașul stelist nu ar trebui pedepsit pentru escapada sa.

Ar trebui pedepsit Tamaș?

DA
NU

 

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (14)
991117954262881
Popescu George  •  28 August 2016, 11:28

Judecati-l după ce face în teren,nu după viața particulară,iar ca fotbalist nu poți să-i reproșezi multe în carieră lui.

dvd1
dvd1  •  28 August 2016, 03:33

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

catareddog
catareddog  •  27 August 2016, 21:29

Gabi Tamas lider,capitan...toti ca el va rog,este un exemplu pentru generatia fecesebista tanara...

Vezi toate comentariile (14)
Comentează