LIGA 1  ·  CSA STEAUA - FCSB

Talpan mai scoate un iepure din pălărie » Prin ce document are impresia că FCSB recunoaște că Armata are palmaresul Stelei

Articol de GSP - Publicat luni, 04 martie 2019 09:38

Colonelul Florin Talpan a dat publicității un document, despre care crede că reprezintă o probă importantă în ceea ce privește palmaresul Stelei, disputat de FCSB din Liga 1 și CSA Steaua din Liga 4.

Actul, depus de Talpan la ultima înfățișare, reprezintă o solicitare din 2014 a FCSB către Armată, când echipa lui Becali cere să i se permită folosirea unui simbol grafic istoric, adică prima siglă a CSA, din perioada 1948-1950.

Echipa din Liga 1 și-ar fi dorit să insereze simbolul «A», care reprezintă sigla CSA din perioada mai sus menționată între trofeele și titlurile câștigate de FCSB până în 2014 (FOTO mai jos). Actul a fost publicat de Prosport.

 sigla
Ansamblul grafic pe care FCSB cerea permisiunea să-l folosească în 2014 pentru a celebra titlul câștigat în Liga 1

Cererea celor de la FCSB era semnată de Iulian Ghiorghișor, vicepreședintele clubului (FOTO mai jos).

Talpan consideră că, prin această cerere, Becali ar fi recunoscut indirect că trofeele aparțin de Armată. Talpan și comandantul de la acea vreme, George Boroi, au dat răspuns negativ echipei lui Becali. Actul a fost depus acum la dosarul procesului.

cerere fcsb

cerere fcsb 2

 

raspuns csa

*documentele au fost publicate de Prosport



Detalii despre fiica lui Putin, pe care a fost testat vaccinul anti-COVID. Ce s-a aflat despre Maria
Libertatea
Comentarii (34)
ticbis  •  05 Martie 2019, 10:26
Postat de adook pe 04 Martie 2019, 18:20

bai asta,atunci de ce a cerut clubul lui stapanul tau pe 8 decembrie dreptul de a folosi numele steaua(altfel erati azvarliti din cupele europene) daca voi sunteti steaua?ca sa n-ai dubii citez din ce ai scris tu la punctul 4: " 4. Pe 8 Decembrie 2014, clubul lui Becali solicita conducerii CSA Talpan sa-i permita folosirea denumirii Steaua in acest meci din cupele europene; ".tu ca proprietar al unui obiect iti ceri singur aprobare ca sa folosesti acel obiect?vezi cat esti de prost?

Vezi ce se intampla daca nu pricepi ce citesti? Ai cazut pe fenta!!! Pai exact despre asta era vorba in comentariul meu: Pe 3 Decembrie 2014, prin sentinta definitiva a ICCJ, Steaua NU mai avea dreptul de a folosi acest nume. Pe 8 Decembrie FC Steaua (inca n-a avut timpul necesar pentru schimbarea numelui) solicita CSA Talpan sa-i permita totusi sa foloseasca numele in meciul din 11 Decembrie 2014 cu Dinamo Kiev din grupele EL. CSA Talpan da aviz favorabil solicitarii primite, permitand FC Steaua sa utilizeze in continuare numele Steaua pana pe 15 Decembrie 2014. Prin acest acord, CSA Talpan RECUNOASTE ca, chiar si dupa sentinta ICCJ din DEcembrie 2014, echipa de fotbal este ACEEASI dintotdeauna, chiar daca a obligat-o sa-si schimbe numele! Prin urmare, recunoaste ca actuala echipa detine palmaresul complet din 1947 si pana in prezent! Pentru ca o echipa sa-si revendice palmaresul sportiv, este obligatoriu ca ea sa fie ACEEASI, indiferent de cate ori isi schimba numele de-a lungul timpului si din ce motive! Aste se numeste continuitate! De exemplu, anul trecut clubul Juventus Torino a somat oficial clubul Juventus Colentina sa NU mai foloseasca numele "Juventus", amenintand cu actionarea in justitie. Acesta s-a conformat si si-a schimbat numele in Daco-Getica Colentina. Si, ghici ce??? Palmaresul integral al fostei Juventus Colentina este acum la actuala Daco-Getica! Pentru ca este ACEEASI echipa, la fel ca si in cazul Stelei!

ticbis  •  05 Martie 2019, 10:25
Postat de catalynn pe 04 Martie 2019, 20:09

Nici macar, daca le dai o castana se aude ecoul! :-)))) Ticbis, alt avocat de tastatura, in loc sa isi iroseasca talentul pe aici ar trebui sa isi ofere serviciile juridice stapanului fcsbistilor din Pipera, pt ca e clar ca Cavescu (sic!) & Assoc. sunt niste prosti, habar n-au de legi, nu cunosc niste lucruri elementare si ii bate Talpan pe unde-i prinde, in timp ce unul ca el care stie "adevarul si realitatea " ar fi castigat tot pana acum :-))))

Nu sunt jurist; ma bazez pe alte calitati ce ma ajuta in perceperea corecta si obiectiva a unor astfel de situatii: cunoasterea in amanunt a detaliilor problemei, logica elementara si bunul simt obiectiv. Insa, da, ai dreptate; n-ar fi rau daca avocatii lui Becali ar citi comentariul meu de pe acest forum; documentul prin care CSA Talpan si-a dat acceptul in 8 Decembrie 2014 ca echipa FC Steaua Bucuresti sa poata folosi inca numele pana pe 15 Decembrie 2014, dovedeste cat se poate de limpede ca inclusiv Talpan recunoaste ca este vorba de ACEEASI echipa care s-a infiintat in 1947; implicit, recunoaste ca acea echipa detine, totusi, palmaresul complet al Stelei!

Tony Huzzupasu  •  04 Martie 2019, 21:16
Postat de sooos1ck pe 04 Martie 2019, 19:31

Nu a cerut dreptul de a folosi numele, a cerut dreptul sa i se permita sa schimbe numele in pauza competitionala, nu se poate schimba numele in plin sezon, UEFA stie ca FCSB e Steaua, e aceeasi echipa, nu s-a desfiintat si a revenit ulterior...cap sec!

A revenit ca fc fcsb .. sediul Mogosoaia ,. Nu merci : echipa aia nu e Steaua ., Pentru Steaua freejiji trebuia sa plateasca , el parnaias cu acte a crezut ca mere confuzia si a schimbat acte , denumiri , actionari .....dar surpriza a avut 10 mil de euro sa plateasca ptr gloabele de la viitorul , ., calculand ar fi fost cam 20 de ani dreptul de a detine marca Steaua ., iar parte din banii aia se duceau la stat , sportivi din club CSA, taxe etc era rau ???

Vezi toate comentariile (34 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
22:00 Champions League
Barcelona - Bayern Munchen
Digi 1, Look Plus, Telekom 1
Program TV complet

Liga 1