FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI

Tamaș pleacă de la Voluntari! » Ce echipă din străinătate vrea să-l transfere: „Se poate realiza”

Gabriel Tamaș
Foto: Imago
Gabriel Tamaș Foto: Imago

Articol de - Publicat sambata, 14 mai 2022 11:55 / Actualizat sambata, 14 mai 2022 12:53

Gabriel Tamaș (38 de ani), fundașul central al celor de la FC Voluntari, este dorit la Hapoel Haifa, echipă la care a mai evoluat în perioada 2017-2019.

Nemulțumit de situația de la Voluntari, Tamaș a amenințat deja că pleacă de la ilfoveni la finalul sezonului, iar israelienii de la Hapoel Haifa sunt gata să-l transfere pe fundașul central.

Avem răspunsul trimis de CSA Steaua către FCSB » Motivul comic invocat pentru a interzice echipa lui Becali pe stadionul Ghencea
STADIONUL GHENCEA
Avem răspunsul trimis de CSA Steaua către FCSB » Motivul comic invocat pentru a interzice echipa lui Becali pe stadionul Ghencea

Potrivit site-ului Walla Sport, Yoav Katz, patronul lui Hapoel, a discutat cu Tamaș posibilitatea ca acesta să revină în Israel, românul fiind atras de ideea de a juca din nou pentru echipa cu care a câștigat Cupa și Supercupa.

Întrebat despre aducerea lui Tamaș, Katz a răspuns: „Vorbesc cu Tamaș. Dacă este în formă, cu siguranță este ceva care se poate realiza. Va trebui să vedem”.

De asemenea, patronul lui Hapoel Haifa vrea să-i ofere lui Tamaș un post în conducerea clubului atunci când românul decide să se retragă.

66 de meciuria jucat Tamaș pentru Hapoel Haifa, reușind 5 goluri și 2 pase de gol

Despărțire cu scandal în 2019

Tamaș s-a despărțit în 2019 de Hapoel după un imens scandal. Fotbalistul a fost prins conducând în stare de ebrietate cu 205 km/h pe autostrada Tel Aviv - Haifa, fiind ținut în închisoare o săptămână. 

I s-a suspendat carnetul de șofer și a fost condamnat la două luni de muncă în folosul comunității. Timp de 60 de zile, a muncit la spitalul Rambam, din Haifa.

Nu știe nimeni din România ce s-a întâmplat. Nu-i interesează, și-au făcut ratingul și atât. Te prinde băut la volan, în orice țară din lumea asta. Ce-ți face? Te duce, stai 24 de ore, plătești cauțiunea și ai plecat acasă. Am plătit, cei de la poliție au făcut recurs la alt tribunal. M-au trimis la pușcărie, că n-aveau arest. 

Am plătit cauțiunea și trebuia să mă duc acasă după 24 de ore. Cei de la Poliție au făcut recurs la tribunal. M-am dus la Tribunal. Pașaportul era la soție, care era cu președintele și m-am prezentat la Tribunal. Avocații Poliției au zis că nu mă găsesc în calculator și că am intrat fraudulos în țară, eu jucând în fiecare sâmbătă! 

S-a făcut abuz de putere, dar n-ai ce să faci. Taci din gură și îți vezi de treabă. Eu am intrat cu un pașaport temporar în țară și de la început s-a greșit. I-am spus președintelui să nu îmi pună viza de muncă, pentru că într-o lună o să îmi vină pașaportul normal. 

A venit pașaportul nou, mi-au pus viza, dar nu mă mai găseau în calculator! Avocații au zis că am intrat fraudulos pe la VIP, că mă știa lumea. Și atunci judecătorul a zis că asta e altă problemă. Să se ducă la pușcărie! Totul mi s-a tras de la pașaport.

- Gabi Tamaș, despre arestarea din 2019

Citește alte știri de actualitate:

Decizia prin care Rotaru o „predă” pe Universitatea Craiova în fața lui CFR Cluj și-i diminuează speranțele lui FCSB la titlu
CFR CLUJ - CSU CRAIOVA
Decizia prin care Rotaru o „predă” pe Universitatea Craiova în fața lui CFR Cluj și-i diminuează speranțele lui FCSB la titlu
Marco Dulca, pe urmele tatălui? » Anunțul făcut de Cristi Dulca: „Cui nu i-ar plăcea să joace acolo?”
RAPID
Marco Dulca, pe urmele tatălui? » Anunțul făcut de Cristi Dulca: „Cui nu i-ar plăcea să joace acolo?”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
iuliu
iuliu  •  15 Mai 2022, 10:49

Suporterii lui Hapoel Haifa ( eu nu ma numar printre ei ) nu l-au uitat pe Tamas . A fost printre cei mai valorosi jucatori straini care au jucat in Israel . Ca jucator a fost foarte iubit si foarte apreciat . Daca va reveni va fi primit cu bratele deschise .

matboogie
matboogie  •  14 Mai 2022, 15:15

Ce frumos esti, Gabi! Mult succes, dragule!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează