FOTBAL  »  Superliga  »  INEDIT

Teodora Stoica lucrează pentru Gigi Becali: „M-a ajutat mult” » Cu ce se ocupă și câți bani câștigă fiica lui MM Stoica

Teodora Stoica, fiica lui MM Stoica +32   FOTO
Teodora Stoica, fiica lui MM Stoica

Articol de - Publicat joi, 27 iulie 2023 18:22 / Actualizat joi, 27 iulie 2023 18:23

Teodora Stoica, în vârstă de 29 de ani, lucrează deja de 5 ani pentru Gigi Becali. Latifundiarul din Pipera nu s-a uitat la bani când a venit vorba de salariul fiicei lui MM Stoica.

Teodora Stoica a făcut Facultatea de Drept şi este nelipsită de la birourile clubului din Berceni. Invitată la podcastul „Acasă la Măruță”, fiica lui MM Stoica a recunoscut că lucrează pentru Gigi Becali. Ea se ocupă de partea de social media, adică tot ce ține de Instagram, Facebook și alte rețele social media.

„Eu și acum mă ocup de partea lor de social media. Să nu mă înjurați, vă rog! Oricum primesc foarte multe mesaje urâte. Nu prea știu oamenii că eu mă ocup de social media, am evitat să spun. Nu sunt singura care se ocupă.”

+28 FOTO

Întrebată dacă Gigi Becali sau tatăl ei îi sunt șefi direcți, ea a răspuns: „Niciunul, pentru că ei nu au neapărat legătură cu partea de social media. Eu îl mai întreb pe tata de ce nu lucrează mai mult la contul lui de Instagram.”

Teodora Stoica este pasionată de sport și a crescut pe stadion alături de tatăl ei. Ea merge destul de des la meciurile FCSB. „Îmi place fotbalul, dar... îmi place Steaua. Îmi place foarte mult să fiu pe stadion și aș merge în toate deplasările.”

Teodora Stoica, fiica lui MM, mărturisire tulburătoare despre lupta cu o boală cruntă: „Mi-a fost foarte frică. L-am întrebat pe tata: «Spune-mi, o să mor?»” » Ce sfat i-a dat Gigi Becali
Teodora Stoica, fiica lui MM, mărturisire tulburătoare despre lupta cu o boală cruntă: „Mi-a fost foarte frică. L-am întrebat pe tata: «Spune-mi, o să mor?»” » Ce sfat i-a dat Gigi Becali

Fiica lui MM Stoica are o relație foarte bună cu Gigi Becali, despre care spune că a ajutat- o în multe momente grele din viața ei. Când a avut probleme grave de sănătate, Teodora mergea și lua produse de la stâna acestuia.

„Relația mea cu Gigi este foarte bună. M-a ajutat mult în momentele dificile. Când mai mănânc lactate, eu mănânc doar de oaie și mănânc doar de la el. La el sunt cele mai bune. El știe exact. Când am avut problema și mă mai duceam la el să iau brânză, el mi-a zis «Da, cancerul se hrănește cu... lactate». Faci ce vrei cu viața ta, dar vaca e de evitat, pentru că are cazeină. Evit prăjeala, zahărul”, a povestit fata lui MM Stoica.

Câți bani câștigă Teodora Stoica la FCSB

Dacă în urmă cu 3 ani se specula că fiica lui MM Stoica primește 2.000 de euro lunar de la Gigi Becali, acum pare că salariul Teodorei a fost dublat. Potrivit cancan.ro, Teodora acum primeşte un salariu lunar de 4.000 de euro. „Este sârguincioasă, dedicată meseriei și pare să fi înțeles care sunt adevăratele valori ale vieții”, anunţă sursa citată.

În urmă cu 5 ani, MM Stoica declara că a vorbit cu Gigi Becali pentru a-şi angaja fiica la departamentul de marketing. Totul după ce Teodora şi-a încheiat studiile la Barcelona.

Teodora Stoica, postare îndrăzneață pe Instagram înainte de Derby de România: „Mi s-a spus să nu postez prima poză”
METROSPORT
Teodora Stoica, postare îndrăzneață pe Instagram înainte de Derby de România: „Mi s-a spus să nu postez prima poză”

„Cu Gigi am vorbit și e de acord să o aduc în cadrul departamentului de marketing. Să vedem dacă vine, mai are ceva oferte. Oricum vreau să-i mulțumesc lui Gigi pentru asta. E copilul meu, îmi seamănă 100%, e un copil ambițios și inteligent. Poate face carieră în orice domeniu în care va lucra. E foarte serioasă.

Cert e că după 3 ani de zile în care a locuit departe de casă vine aici și, de ce nu?, am putea lucra împreună. Ar fi senzațional”, spunea Mihai Stoica, pentru wowbiz.ro, în 2018.

Citește și alte știri mondene: 

Cu ce se ocupă acum Consuelo, fosta soție a lui Adrian Mutu! Are propria afacere care îi merge foarte bine

Jucătoarele din tenis care l-au impresionat pe Cornel Ilie de la VUNK! Ce a spus despre Sorana Cîrstea

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (19)
Eu2306
Eu2306  •  30 Iulie 2023, 20:43
Postat de contrabas3 pe 28 Iulie 2023, 10:40

O tempora, o mores… Bă, v-ați născut neciopliți s-au doar ați crescut așa? Maniere sociale nu aveți, cu siguranță “table manners” vă lipsesc complet și încă băgați cotul stâng pe masă când mâncați cu dreapta din farfuria de supă, cu lingura. Lol! —— Dacă nu aveți ceva bine de spus despre/pentru Teodora, nu înțeleg dece trebuie să o jigniți!? Paycheck-ul îl ia pentru că muncește, și nu pentru că e fata lui MM. —— Pentru orice persoană care s-a luptat sau încă se luptă cu cancerul de orice fel, eu am un respect imens. Best wishes to you, Teodora!

E nu intelegi tu este ca aici este un site despre stiri sportive ...nu diva sau ce reviste te-au cultivat pe tine

laur33
laur33  •  28 Iulie 2023, 20:04
Postat de VanBasten pe 27 Iulie 2023, 23:04

Deci practic fata asta face 50000 euro pe an pentru facebook, instagram etc?! Sunt it-isti care nu castiga atat.

Pai It-istii aia nu sunt fata lui MM care e tinut de Gigi la FCSB ca nu-l mai faca cioban oparit pe la TV.

carol_k
carol_k  •  28 Iulie 2023, 16:41

Ma bucur pentru orice copil bun care se formeaza intr-un domeniu, care este ambitios, este pregatit pentru viata. Chiar daca MM nu este favoritul meu in probleme ce tin de fotbal si de comportamentul lui in public o sa-i urez Teodorei in primul rand multa sanatate si o cariera de mare succes.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează