GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  METROSPORT

GALERIE FOTO Jucătoarele din tenis care l-au impresionat pe Cornel Ilie de la VUNK! Ce a spus despre Sorana Cîrstea

Ce a spus Cornel Ilie de la VUNK despre Sorana Cîrstea. Foto: Facebook +21   FOTO
Ce a spus Cornel Ilie de la VUNK despre Sorana Cîrstea. Foto: Facebook

Articol de - Publicat joi, 27 iulie 2023 14:20 / Actualizat joi, 27 iulie 2023 14:49

Cântărețul Cornel Ilie (47 de ani) e pasionat de ani de zile de tenis. Obișnuiește să joace și el ori de câte ori are ocazia, atunci când nu e pe scenă, alături de trupa VUNK. Invitat recent în cadrul emisiunii „Așa-i în tenis”, el a dezvăluit cine sunt jucătoarele lui preferate. 

„Dacă ar fi să realizezi un videoclip muzical și ar trebui pentru o melodie romantică o prezență feminină și ai avea posibilitatea să alegi numai din rândul jucătoarelor de tenis, pe cine ai alege?”, a fost întrebarea Irinei Fetecău pentru Cornel Ilie în emisiunea „Așa-i în tenis”, de la ProSport. 

Cântărețul a stat pe gânduri câteva secunde, iar apoi a răspuns: „Aici e greu. Dar nu se poate să fie mai multe? Într-un clip, depinde de scenariu. În principiu, te duci și către persoanele pe care le și cunoști cât de cât”. 

Camila Giorgi
Camila Giorgi
Elena Rybakina
Sorana Cîrstea
Camila Giorgi
+17 FOTO

Cornel Ilie a cunoscut-o personal pe Sorana Cîrstea

„Uite, am avut bucuria să o cunosc pe Sorana Cîrstea, care a și fost la un concert de-ale noastre, pe Irina Begu, pe Gabriela Ruse cu care am și jucat un set într-un meci caritabil… Îmi vine să mă duc spre persoane pe care le cunosc, dar cred că mai bine mă duc spre jucătoarele străine, nu?!”, a declarat cântărețul în vârstă de 47 de ani, care a divorțat de mama copiilor lui în urmă cu aproape trei ani de zile. 

Și a continuat, dezvăluind cine sunt jucătoarele de tenis străine pe care le admiră. „Îmi place foarte mult Elena Rybakina. Mi se pare interesantă așa ca apariție, ok e destul de controversată și nu știu cum e ca om. Mie îmi place și Camila Giorgi.

Am văzut că a avut acum o poveste într-un meci cu Venus Williams, nu știu ce s-a întâmplat, dar ca apariție mi se pare interesantă pentru sport. Mi se pare că sunt multe fete foarte frumoase care sunt în circuit. Nu știu din generațiile mai vechi, dar îmi plăcea și Agnieszka Radwanska. Mi se părea interesantă așa, pe lângă faptul că juca inteligent”, a spus Cornel Ilie, amuzat de întrebarea primită. 

Cine e Elena Rybakina

Rybakina s-a născut și a crescut în Moscova, capitala Rusiei, dar din 2018 reprezintă Kazahstan. Elena și-a schimbat naționalitatea din dorința de a primi mai multe fonduri și sprijin din partea Federației.

Elena Rybakina
Camila Giorgi
Elena Rybakina
Sorana Cîrstea
Camila Giorgi
+17 FOTO

Cine e Camila Giorgi 

Camila Geogi era considerată o demnă continuatoare a unei generații de excepție, din care au făcut parte Roberta Vinci, Sara Errani și Flavia Pennetta. 

Giorgi a cucerit doar două titluri în carieră, iar cea mai bună clasare a fost locul 26, în toamna lui 2018. La turneele de Grand Slam, cea mai bună performanță a italiencei este un sfert de finală la Wimbledon, tot în anul 2018.

Camila este printre cele mai bune jucătoare ale Italiei, dar în ultimii ani a fost contestată de fanii tenisului din Peninsulă, din cauza ședințelor foto frecvente și a imaginilor în ipostaze sexy.

Citește și:

Cu ce se ocupă acum Consuelo, fosta soție a lui Adrian Mutu! Are propria afacere care îi merge foarte bine

Motivul pentru care Bogdan Vasiliu, președintele CS Rapid, s-a căsătorit după doar 2 luni de relație cu Alina Petre

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
Shogun01
Shogun01  •  27 Iulie 2023, 15:01

mama ce articol tareee, l-am citit de 3 ori

Vezi toate comentariile (1)
Comentează