FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA

EXCLUSIV Toni Conceicao nu vrea să audă de FCU Craiova: „Eu vreau proiecte în care să ajung să câștig titlul!”

Tehnicianul portughez Toni Conceicao (61 de ani), devenit între timp antrenorul pe care patronul lui FCU Craiova, Adrian Mititelu, vrea să-l angajeze pentru a pregăti echipa, respinge ideea de a prelua banca tehnică a oltenilor.
Tehnicianul portughez Toni Conceicao (61 de ani), devenit între timp antrenorul pe care patronul lui FCU Craiova, Adrian Mititelu, vrea să-l angajeze pentru a pregăti echipa, respinge ideea de a prelua banca tehnică a oltenilor.

Articol de - Publicat luni, 28 august 2023 12:37 / Actualizat luni, 28 august 2023 13:02

Tehnicianul portughez Toni Conceicao (61 de ani), devenit între timp antrenorul pe care patronul lui FCU Craiova, Adrian Mititelu, ar fi vrut să-l angajeze, respinge ideea de a prelua banca tehnică a oltenilor. 

După ce negocierile cu Marius Șumudică (52 de ani) au picat definitiv, Adrian Mititelu, patronul lui FCU Craiova, s-ar fi reorientat către Emil Săndoi (58), fostul selecționer al naționalei U21. 

Marius Șumudică a făcut publică fișa postului de antrenor de la FCU Craiova: „Dacă Adrian Mititelu vrea război cu mine, o să aibă război! Păi, ce, mă iei în leasing?”
FCU CRAIOVA
Marius Șumudică a făcut publică fișa postului de antrenor de la FCU Craiova: „Dacă Adrian Mititelu vrea război cu mine, o să aibă război! Păi, ce, mă iei în leasing?”

Doar că, între timp, fostul fundaș al Universității Craiova ar fi „picat” de pe lista lui Mititelu, principalul favorit al patronului lui FCU devenind Toni Conceicao. 

Lusitanul respinge însă o posibilă venire la Craiova, întrucât trupa din Bănie nu este una care să se bată la cucerirea campionatului, el dorind să conducă proiecte câștigătoare. 

Toni Conceicao nu vrea să vină la FCU Craiova: „Eu vreau proiecte în care să ajung să câștig sau să lupt la titlu”

Gazeta Sporturilor a luat legătura cu antrenorul Toni Conceicao pentru a obține o reacție din partea acestuia. Portughezul admite că îi place în România, dar ar reveni în Superliga doar în cazul în care s-ar bate la câștigarea campionatului. 

„Sunt în vacanță, aștept un proiect bun pentru a mă întoarce în fotbal. (Poate la Craiova?) Craiova nu se bate la titlu, eu vreau proiecte în care să ajung să câștig sau să lupt la titlu.

România îmi place, aș reveni doar din acest motiv”, a declarat Toni Conceicao, pentru Gazeta Sporturilor. 

Toni Conceicao a mai antrenat la CFR Cluj, FC Brașov și Astra Ploiești 

Toni Conceicao nu e străin de fotbalul romnesc. Ibericul le-a mai antrenat pe CFR Cluj, în 3 perioade (aprilie 2009 - noiembrie 2009, decembrie 2015 - iunie 2016 și iulie 2018 - februarie 2019), FC Brașov (decembrie 2010 - iulie 2011) și Astra Ploiești (ianuarie 2012 - martie 2012). 

Toni Conceicao a cucerit 3 trofee în România, toate cu CFR Cluj: două Cupe ale României (2009 și 2016) și o Supercupă a României (2009). Lusitanul este liber de contract de la data de 28 februarie 2022, când a plecat de pe banca naționalei Camerunului.

VIDEO. Golul marcat de Aurelian Chițu în FCU Craiova - Rapid

Citește și: 

Cum a fost demis Dragoș Militaru de la Chindia: „Felicitări pentru victorie, trebuie să plecați!” + „Au dat deja afară 4 jucători aduși de mine”

NU e Dică! Iftime, anunțul momentului în Superliga: „Totul a căzut! El e noul meu antrenor, 100%”

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
Nea.Marin
Nea.Marin  •  29 August 2023, 11:06

Antrenor batran si depasit. A castigat titlul cu FC Brasov :))))

FCUCraiova
FCUCraiova  •  28 August 2023, 17:44
Postat de 1_0_1_0_reloaded pe 28 August 2023, 13:56

Amandoua, mediocrule !

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Adixtz
Adixtz  •  28 August 2023, 17:12
Postat de ticlazau pe 28 August 2023, 16:02

Păi şi cam ce ai vrea să scrie? Zi-ne ceva pozitiv despre echipa lui Mititelu.

Nu vreau stiri pozitive atunci cand nu e cazul! Doar prezentare corecta ! Iti dau exemplu: au sărit pe Mititelu senior ca intai il voia pe Sumudica si apoi a spus despre el ca l a facut campion Budescu si Alibec! Daca prezentau interviul lui Adita Mititelu Jr din fanatik, aflam de la bun inceput ca el l a vrut si doar el a negociat cu Sumudica! Mititelul senior nu l a dorit de la inceput si a dat acea declaratie dupa ce a picat totul si, mai ales, dupa ce a fost atacat de Sumudica! Astfel are logica....si aflam si noi ce s a intamplat cu adevarat! Nu crezi?! Iar știrea pozitiva poate fi: Mititelu Senior chiar respecta, deocamdata, ce a zis, ca mai departe il lasa pe fiul sau sa se ocupe de club! Mititelu Jr, in ciuda aparentelor, judecat dupa tatuaje si cum se imbraca, chiar il duce mintea si ar fi mult mai ok pt club!

Vezi toate comentariile (12)
Comentează
Close