FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Toni Petrea dezvăluie unde merge FCSB pentru derby-ul cu CFR Cluj: „O variantă mai bună nu avem”

FOTO: Cristi Preda (GSP.ro)
FOTO: Cristi Preda (GSP.ro)

Articol de GSP - Publicat duminica, 01 mai 2022 14:45 / Actualizat duminica, 01 mai 2022 15:03

FCSB, locul 2, și CFR Cluj, locul 1, s-ar putea duela în ultima etapă într-un meci cu titlul pe masă, care nu se va putea juca pe Arena Națională.

Înainte de partida cu FC Argeș, de luni, Toni Petrea, antrenorul de la FCSB, a vorbit despre meciul cu CFR Cluj, din ultima etapă din Liga 1.

În atenția LPF: de ce FCSB și CFR Cluj trebuie să joace de la aceeași oră după această rundă, dacă distanța actuală se menține
LUPTA LA TITLU
În atenția LPF: de ce FCSB și CFR Cluj trebuie să joace de la aceeași oră după această rundă, dacă distanța actuală se menține

FCSB – CFR Cluj, la un pas de a se juca la Buzău

Arena Națională, cel mai mare stadion din țară, nu e disponibil pentru weekend-ul în care se joacă FCSB – CFR Cluj (21-22 mai), iar formația roș-albastră caută un nou stadion.

FCSB și-ar fi dorit să joace pe Ghencea, dar are șanse mici să fie primită pe stadionul construit din bani publici și administrat de CSA Ssteaua. Astfel, cele mai mari șanse de a găzdui meciul le are stadionul din Buzău, după cum a dezvăluit Toni Petrea.

„Din păcate, meciul cu FC Argeș e ultimul meci pe care îl jucăm Arena Națională. Ne-am fi dorit să jucăm acolo, dar din păcate nu e posibil acest lucru.

Probabil că vom juca meciul cu CFR Cluj la Buzău. Altă variantă care să fie bună pentru noi și pentru spectatori, nu cred că avem. Asta nu ne afectează. Nu trebuie să ne lăsăm influențați”, a spus Toni Petrea la conferința de presă.

Stadionul este pregătit și FCSB a mai jucat aici două meciuri în acest sezon. Noi am avut grijă să îl menținem la un standard ridicat. Am avut discuții cu reprezentații clubului FCSB și eu unul m-aș bucura să aibă loc acest meci la Buzău. Nu e bătut totul în cuie, dar sunt discuții avansate. Știți bine că în Buzău sunt foarte mulți suporteri și cu siguranță stadionul va fi plin, toate cele 13.500 de locuri. Sunt foarte mulți microbiști în oraș și ne-am bucura ca titlul de campioană a României să se decidă la Buzău
- Ion Cazan, directorul Sport Club Municipal Gloria Buză

VIDEO Totul despre FCSB - FC Argeș

Citește și: 

Următoarea adversară a FCSB-ului, „provocată” în direct: „Aveți așteptări sau mergeți acolo și vă speriați?” » Cum au răspuns oficialii

Cine arbitrează FCSB - FC Argeș: implicat într-un scandal de proporții în 2022!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
schalker
schalker  •  01 Mai 2022, 21:19

Hai la pepeni! ***, FCSB este așteaptata la gaura de la covrigii de Buzau! FC Milogeala ,,VremSaJucamInGhencea,, 2003 au rezervat elicopterul Smurd ,ce era pregătit la meciul cu CFR ,sa il transporte pe multifracturatul Olaru la Clinica Aprozar din Berceni.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

elgabri
elgabri  •  01 Mai 2022, 20:37

Un te duci tu mielule? La Buzau merg domnule !!

steaua1986.
steaua1986.  •  01 Mai 2022, 18:43
Postat de pe 01 Mai 2022, 15:30

important este dosarul penal pentru cei care ilegal nu ne lasa pe ghencea.tot o sa jucam acolo in scurt timp,dar sa se lasa cu parnaie pentru cine se opune.

:))))))))) Momente vesele cu randum.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează