FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Toni Petrea își avertizează jucătorii înainte de meciul cu FC Botoșani: „Avem nevoie de puncte” + Ar putea recupera un jucător accidentat!

Toni Petrea, antrenor FCSB // foto: captură Facebook @ FCSB
Toni Petrea, antrenor FCSB // foto: captură Facebook @ FCSB

Articol de GSP - Publicat sambata, 17 aprilie 2021 14:45 / Actualizat sambata, 17 aprilie 2021 15:46

Toni Petrea (46 de ani), antrenorul de la FCSB, a susținut o conferință de presă înainte de meciul cu FC Botoșani, din prima etapă a play-off-ului. 

  • FCSB - FC Botoșani se joacă la Giurgiu duminică, 18 aprilie, de la ora 21:00. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.RO;

„Ne așteaptă un meci cu o echipă foarte bună, calificată cu emoții în play-off, dar preocupată de joc, de posesie, cu un joc ofensiv. Trebuie să fim atenți, să avem atitudinea corectă și să încercăm să facem tot ce ține de noi pentru a câștiga, avem nevoie de puncte. Fiecare punct este important, mai ales după înjumătățirea lor. Contează orice meci. Ne uităm și la celelalte jocuri, vom vedea ce se va întâmpla”, a spus antrenorul liderului la conferința de presă.

Toni Petrea, antrenor FCSB, despre...

... Supercupa cu CFR, pierdută la loviturile de departajare, 1-4: „Cam scurt timpul după Supercupă, sper ca jucătorii să nu resimtă această înfrângere. Am discutat cu ei și am încercat să le ridic moralul. Am făcut un joc bun din punctul meu de vedere, cu jucătorii tineri pe care i-am avut în formație”. 

... accidentările de la FCSB: „Sperăm ca măcar pe unul dintre ei până la meciul de mâine să-l avem lângă noi. Vedem și la antrenamentul de astăzi, sper să revină toți cât mai repede pentru că avem nevoie de toți jucătorii. E un program încărcat, e nevoie de cât mai mulți jucători”.

... faptul că se joacă la Giurgiu: „Trebuie să nu ne gândim foarte mult la acest aspect, trebuie să ne adaptăm la lucrurile astea. Important e ca noi să ne concentrăm la ceea ce avem de făcut atunci când intrăm pe teren. Că jucăm la Giurgiu sau în altă parte, cred că ar trebui să conteze puțin”.

... lupta pentru titlu: „O luptă foarte disputată, nu cred că doar cele 3 echipe vor fi angrenate în lupta pentru titlu. Pot apărea surprize, fiecare meci e important, fiecare punct. Echipele din play-off sunt cele mai bune din campionat, cu apărări destul de bune și cu stil ofensiv, combinativ. Cred că va fi un play-off foarte disputat și plăcut pentru telespectatori. Din păcate nu putem beneficia de aportul suporterilor din tribune, ar fi fost mai bine pentru toată lumea”. 

... antrenamentele echipei: „Fiind o perioadă încărcată, cu jocuri din 3 în 3 zile, prea multe lucruri din punct de vedere al antrenamentelor nu pot fi făcute. Mai degrabă refacerea jucătorilor după meciuri, menținerea unui tonus bun și a unei atmosfere cât mai bune în cadrul lotului. Ne-am gândit, am creionat ciclul de antrenamente în mare, sper să gestionăm foarte bine această perioadă”.

Mai multe știri despre FCSB:

Ilie Dumitrescu pune presiune pe doi jucători de la FCSB:„Trebuie să facă mai multe!”

Ultima „nebunie” marca Gigi Becali: Răzvan Oaidă, noul 9 fals

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (25)
silvio__.
silvio__.  •  17 Aprilie 2021, 23:47
Postat de catalin_cj pe 17 Aprilie 2021, 18:25

Daca si la amicale isi fac probleme. O sa vina iftimie si o sa spuna "Am luptat ca niciodata, am pierdut ca-ntotdeauna" . Iar cumpara bekhalyi dupa aia un fundas pentru o luna.

Aha.. dar Golofca, Burca, Andronic? Ei nu se pun? Ei cate 'puncte' au costat? :)))

223102608702428
Serge Sand  •  17 Aprilie 2021, 20:19

***. Aloo, cicio nu avem ciungă in păr! Măcăne

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

mosierul
mosierul  •  17 Aprilie 2021, 19:52

..legenda spune că de câteva zile , regizorii și scenariștii lucrează din greu pentru o comedie perfectă...oare cum va marca fcsb?

Vezi toate comentariile (25)
Comentează