FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI - FC VOLUNTARI 3-1

video Aflat în lupta pentru salvare în Superligă, antrenorul a răbufnit: „Campionatul nu e făcut bine! Nici acolo nu e sistemul ăsta”

Tony, antrenorul lui Poli Iași. Foto: Facebook.com/CSMPolitehnicaIasiOficial
Tony, antrenorul lui Poli Iași. Foto: Facebook.com/CSMPolitehnicaIasiOficial

Articol de - Publicat sambata, 20 aprilie 2024 20:08 / Actualizat sambata, 20 aprilie 2024 20:37

Poli Iași a învins-o pe FC Voluntari, scor 3-1, în runda cu numărul #5 din play-out, iar la finalul meciului antrenorul Tony da Silva a criticat modul în care e organizată Superliga.

Poli Iași a urcat pe loc de baraj după ce portughezul a obţinut prima victorie pe banca echipei din Copou, din 3 meciuri.

„Copilul” noului antrenor și-a îngenuncheat echipa în 4 zile » 3 gafe inexplicabile, două în lupta pentru evitarea retrogradării
VOLUNTARI
„Copilul” noului antrenor și-a îngenuncheat echipa în 4 zile » 3 gafe inexplicabile, două în lupta pentru evitarea retrogradării

Tony da Silva atacă sistemul competițional: „Nu e bine cum e făcut campionatul”

Nu e bine cum e făcut campionatul. România a avut echipe puternice în Europa când era campionat normal, nu play-off, play-out. Noi trebuie să ne uităm la cei mai buni!

Nici acolo nu e sistemul ăsta. Se pierde mult, nu e corect. Joci nouă luni foarte bune, apoi faci patru-meciuri slabe și retrogradezi”, a spus Tony da Silva, la finalul meciului Poli Iași - FC Voluntari, 3-1.

Tony da Silva, fostul jucător al lui CFR, recunoaște: „U e echipa Clujului!”

Fost fotbalist la CFR Cluj, Tony da Silva s-a referit și la duelul următor, cu Universitatea Cluj (miercuri, ora 16:45).

„Va fi un meci greu. U Cluj are un antrenor, Sabău, care știe tot în Liga 1. E o echipă de tradiție, cu mulți suporteri. Universitatea e echipa orașului Cluj, am respectat-o și când jucam la CFR. Noi însă vom merge la victorie. Vreau trei puncte la fiecare meci!”, a declarat antrenorul portughez.

Aflat în lupta pentru salvare în Superligă, antrenorul a răbufnit: „Campionatul nu e făcut bine! Nici acolo nu e sistemul ăsta”
Tony Da Silva, în tricoul lui CFR Cluj. Foto: Arhivă GSP

Tony, declarații după Poli Iași - Voluntari 3-1

Tony, antrenorul lui Poli Iași, a analizat meciul cu Voluntari, scor 3-1. „Nu cred că am fost norocoși. Din punctul meu de vedere, a fost foarte greu. Adversarii formează o echipă cu foarte mulți jucători buni. Au un antrenor foarte bun, care știe meserie. Eu am fost la final la el și i-am spus asta”.

Puțină lume venea la Iași când am venit eu, dar eu am încredere în jucători, în conducere, în mine. În trei meciuri de când sunt eu, băieții au arătat inimă mare, că vor să schimbe. Trebuie să jucăm un fotbal pozitiv, trebuie să zâmbim, să jucăm cu plăcere. Trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ, mai avem destule finale până la sfârșitul campionatului.

- Tony da Silva, antrenorul lui Poli Iași

Clasamentul din Superliga

Citește și:

Au investit masiv în iarnă, dar au retrogradat matematic! Încă un eșec pentru Dan Alexa

Cobra #50 » Geniul rebel Adrian Ilie împlinește astăzi 50 de ani. Fotografii spectaculoase, dezvăluiri și regrete”

„Urmează producții de un mare impact, participă și el ...” » Soția unui fost star de la PSG, decizie controversată: „Planul e un milion de dolari în 6 luni”

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (4)
tytel
tytel  •  21 Aprilie 2024, 18:23

18 echipè, 4 retrogradate direct fără baraj, 4 promovează din liga 2. Simplu. Fără echipe ce nu au drept de promovare din liga2 în liga 1. Bugetele pe masă la început de campionat. VENITURI, CHELTUIELI, SPONSORI, BILETE, ETC.

grigs1981
grigs1981  •  21 Aprilie 2024, 00:11

Ca jucator Tony a fost unul dintre cei mai luptatori fundasi straini care au activat in Romania...sa vedem ca antrenor...

valy
valy  •  20 Aprilie 2024, 20:34

Are dreptate asta, noi luam din afara doar ce e mai rau, doar ce e mai complicat in loc sa sa simplificam, sa luam ceea ce bun pentru cei multi si mult mai buni ca si noi, dar noi luam ceea ce practica putini in Europa si anume Belgia care e mai mica ca Bucurestiul si altele. Bravo lui ca are curaj sa vorbeasca. Multi antrenori romani, presedinti, patroni nu au curajul sa vorbeasca despre acest sitem total aiurea pentru campionatul nostru. Felicitari TONY ca ai sange in instalatie, nu ca romanii nostri ce conduc in fotbal din primele 2 ligi ce fac pe ei de frica daca spun ceva si deobicei tac malc, da sunt smecheri cred ei..

Vezi toate comentariile (4)
Comentează