FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ - DINAMO

EXCLUSIV Veste proastă pentru dinamoviști: s-a rupt la încălzire și este OUT tot restul sezonului! GSP.ro are detaliile

Articol de - Publicat vineri, 03 mai 2024 15:24 / Actualizat vineri, 03 mai 2024 17:34

Zeljko Kopic i-a informat pe suporteri la conferința de presă că Astrit Selmani este accidentat pentru etapa dintre U Cluj și Dinamo. GSP.ro a aflat detaliile: atacantul kosovar s-a accidentat la genunchi, la antrenament. Inițial, n-a părut grav, dar în realitate pierde tot restul sezonului.

U Cluj - Dinamo se joacă sâmbătă, de la ora 20:00, pe stadionul de pe malul Someșului, un duel crucial pentru „câini”, care mai păstrează speranțe că se vor salva de la retrogradarea directă.

Zeljko Kopic, antrenorul lui Dinamo, a prefațat meciul din penultima etapă a play-out-ului și a transmis, lapidar, că el și echipa nu se vor baza pe serviciile atacantului Astrit Selmani. Fotbalist care se alătură deja listei de absenți formate din Hakim Abdallah (suspendat) și Edgar Ie (accidentat), care au încheiat, practic, campionatul.

Averea lui Ionuț Negoiță s-a multiplicat după ce a lăsat Dinamo: „Doar așa va mai trăi
DINAMO
Averea lui Ionuț Negoiță s-a multiplicat după ce a lăsat Dinamo: „Doar așa va mai trăi"

Astrit Selmani s-a accidentat la genunchi, la încălzire

GSP.ro a aflat detaliile în ceea ce-l privește pe kosovar. Penultimul sosit la Dinamo, un transfer „pe repede, înainte”, la finalul mercato de iarnă, un jucător care de-abia începuse să dea randament în tricoul alb-roșu.

Selmani marcase în meciul de la Botoșani, scor 1-2, devenise o piesă importantă sub comanda lui Zeljko Kopic, mai ales că malgașul Hakim Abdallah este suspendat pe termen lung.

Dar acum totul s-a terminat în ceea ce-l privește pe Selmani la Dinamo. Campionatul este încheiat pentru el. „S-a accidentat la încălzire. A simțit ceva la genunchi. Inițial, n-am crezut că este ceva serios, dar s-a dovedit o mare lovitură recepționată de noi. O accidentare foarte serioasă”, au explicat dinamoviștii pentru GSP.ro.

1gol în 10 meciuri a adunat Selmani la Dinamo

Zeljko Kopic despre situația de acum de la Dinamo: „Nimeni nu e fericit, dar nu pot spune că există un conflict intern”

Kopic a vorbit și despre problemele de la echipă. În urmă cu două zile, a oferit un interviu Gazetei Sporturilor în care a vorbit deschis despre așteptările sale, despre situația din echipă, mai ales că au apărut diverse divergențe.

„Edgar Ie nu e apt, iar ieri s-a accidentat și Selmani și nu va putea juca.

Nimeni nu e fericit, dar nu pot spune că există un conflict intern. Nu văd și nu simt conflict. E ceva ce e în orice familie, în orice club, în fiecare zi. Am 27 de jucători, așa că unii joacă mai mult, unii mai puțin.

Nu pot spune că am fost satisfăcut de cum au reacționat cei de pe bancă și poate la alte meciuri nu am primit ceea ce am vrut, dar analizăm asta și discutăm. Încerc să le spun că fiecare minut pe teren e foarte important și că trebuie să dea tot. Dar eu cred în echipa mea. Luptăm până la final”, a mai spus Kopic.

Citește și alte știri:

ANALIZĂ GSP Clasamentul care ar salva Dinamo: ce s-a întâmplat în mandatul lui Zeljko Kopic în alb-roșu

EXCLUSIV Îi plătește sau nu Dinamo lui Mircea Rednic cele 4 salarii solicitate? Șefii „câinilor” puși în încurcătură

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (56)
Legend27
Legend27  •  11 Mai 2024, 23:49
Postat de concret pe 03 Mai 2024, 22:39

Fix asa esti tu, mai #glumacuparizer.

retrogradare placuta

Legend27
Legend27  •  07 Mai 2024, 16:17
Postat de El_Jugador pe 03 Mai 2024, 22:26

Daca e sa fie, sa fie placuta macar!

si este :))

Dartx2
Dartx2  •  05 Mai 2024, 00:42
Postat de Ultimul.Charlot pe 04 Mai 2024, 19:38

Nimic nu e m*** nemoderat de gsp.ro!

Ce ai bobita? Eu vad ca esti moderat intruna. Deci isi fac treaba moderatorii. Doar dinamo-n B!

Vezi toate comentariile (56)
Comentează