FOTBAL  »  LIGA 1  »  INTERVIU

Top 3 declaraţii spumoase ale lui Ousmane N'Doye: "După un CFR - Dinamo am plătit cele mai scumpe femei din viaţa mea!" ;) Ce planuri avea cu Borcea şi Porumboiu

Articol de GSP - Publicat miercuri, 08 octombrie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 08 octombrie 2014 12:44

Mijlocaşul senegalez Ousmane N'Doye, 36  de ani, este cunoscut pentru prestaţiile sale la echipele din România, dar şi pentru umorul de care dă dovadă la interviuri.

Aşa s-a întîmplat cînd a acceptat un dialog amplu cu GSP, interviu în care a vorbit despre viaţa personală, dar şi despre relaţia pe care o are cu Gigi Becali, Cristi Borcea sau Adrian Porumboiu. Nu au fost uitate nici ieşirile nocturne, pe care actualul jucător al celor de la Tîrgu Mureş le descrie în detaliu.

...despre Cristi Borcea: "Borcea e prietenul meu, Cristi e ca un tată! Şi e nebun după Dinamo, nici nu mînca după vreo înfrîngere a echipei! Dacă nu intra la puşcărie, se întorcea la Dinamo. Pe cuvînt de onoare! Mi-a zis mie asta odată, cînd eram amîndoi la Miami"

...despre femei şi distracţie: "Cînd eram la Dinamo ieşeam în club aşa, fii atent, nu te mint!, dacă aveam meci sîmbătă, după meci mergeam în club. La fel procedam duminică, luni, marţi, miercuri. Joi şi vineri stăteam acasă şi mă odihneam. Cel mai mult am plătit după un CFR - Dinamo. 3.000 de euro a fost amenda. Mi-au zis că am fost în club. Nu ştiu dacă am fost la club sau la femei, nu mai ţin minte... Eu le-am zis după că au fost cele mai scumpe femei din viaţa mea, 3.000 de euro o noapte!"

...despre Adrian Porumboiu şi visul acestuia: "Nea Adi (n.r. Porumboiu) e preferatul meu. Doar fotbaliştii de la Vaslui ştiu cîţi bani a băgat... Îmi pare rău că nu a cîştigat nimic, nu a ieşit nimic din proiectul lui. Eu am vorbit cu Wesley să facem o echipă, să cîştigăm şi să ne retragem. Să îi dăm lui Porumboiu măcar Cupa. Era marea lui dorinţă. Serios, am vrut să facem acea echipă să cîştigăm ceva pentru Porumboiu. Eu m-am dus la birou la el, are tot felul de trofee acolo, dar nici unul din fotbal!".

Restul interviului de senzaţie cu Ousmane N'Doye poate fi citit în Gazeta Digitală sau ediţia tipărită a Gazetei Sporturilor de astăzi!

Playtech: BOMBĂ! Anamaria Prodan a primit lovitura de grație chiar azi. Ce a aflat impresara sâmbătă, 4 decembrie


Comentarii (31)
dan
dan  •  09 Octombrie 2014, 10:21
Postat de socat pe 08 Octombrie 2014, 23:21

ce te mira ca a'platit" 3000 de euro la romanica totul se plateste inclusiv ca citesti cica un ziar digital! penibili ! cm sa dau 0.5 euro + tva sa ciotesc un articol???????? asa este si in vest in tarile civilizate???

Nu. E mai scump. Informeaza-te!

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  09 Octombrie 2014, 01:25
Postat de zidane92 pe 08 Octombrie 2014, 14:54

N'Doye ar fi o bomba cu ceas pentru un vestiar tanar ca la Dinamo,la Mures majoritatea sunt la 30-35 ani maturi,casatoriti,nu mai e nicio problema cu N'Doye,nu prea are pe cine sa strice!

nici nu se pune problema, nu-ti face griji inutile.

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  09 Octombrie 2014, 01:24
Postat de andytheblue pe 08 Octombrie 2014, 22:03

Caterinca mare cu N doye !

ca de obicei.

Vezi toate comentariile (31)
Comentează