FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Trag de Muşat » Dinamoviştii cer 200.000 de euro pe un fotbalist pe care l-au ignorat mereu

Muşat e la Dinamo din 2005, dar a fost mai mereu împrumutat, la Otopeni, Astra, U Cluj, Urziceni şi Lankaran
Muşat e la Dinamo din 2005, dar a fost mai mereu împrumutat, la Otopeni, Astra, U Cluj, Urziceni şi Lankaran

Articol de GSP - Publicat miercuri, 20 februarie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 20 februarie 2013 10:34

După ce Pulhac a plecat la Qabala, şi Nicolae Muşat a primit o ofertă din Ucraina, dar şefii vor să-i prelungească acordul scadent în vară pentru a nu rămîne total descoperiţi pe stînga.

Cornel Ţălnar a tot cerut un fundaş stînga în această iarnă, dar a fost foarte aproape să-l piardă şi pe actualul titular al postului! Nicolae Muşat e "bătut în cuie" pe acel flanc al apărării după plecarea lui Cristi Pulhac în Azerbaidjan, la Qabala, rezerva sa fiind anonimul Ionuţ Burnea (20 de ani).

Zilele trecute, roş-albii au primit o propunere de transfer din partea celor de la Sevastopol, primul loc în liga a doua din Ucraina, pentru Muşat. Ex-sovieticii s-au interesat despre situaţia fotbalistului de 26 de ani şi au aflat că-i în ultimele 6 luni de contract, aşa că au înaintat o ofertă de 50.000 de euro, crezînd că pot obţine încă de acum dezlegarea sa.

Răspunsul "cîinilor" a întrerupt însă interesul ucrainenilor: "Vrem 200.000 de euro pentru Muşat, altfel nu pleacă nicăieri!". Conducătorii lui Sevastopol i-au transmis jucătorului că îl vor lua gratis în vară, însă dinamoviştii nu stau cu mîinile în sîn.

Pentru a nu rămîne descoperiţi, vor să-i prelungească acordul lui Nicolae pînă în 2016, cu un contract de 7.000 de euro lunar. Şi fotbalistul pare dispus să accepte să continue în Ştefan cel Mare, mai ales că-i produs sută la sută al lui Dinamo.

Crăciun e singura variantă
Dinamoviştii mai au o soluţie pentru postul de fundaş stînga. Eugen Crăciun poate evolua pe ambele benzi ale liniei defensive, însă fotbalistul de 26 de ani este în litigiu cu clubul întrucît nu a dorit să-şi micşoreze cu 1.000 de euro actualul salariu lunar, de 3.000 de euro. Crăciun a fost trimis la echipa a doua pe termen nelimitat, deşi mai are 4 ani de contract.

4,67 e media notelor GSP obţinute de Muşat. E cea mai slabă medie din lot, dar Nicolae a jucat în doar 3 meciuri în toamnă

300.000 de euro este cota de piaţă a lui Nicolae Muşat, conform site-ului transfermarkt.de

ALTE ŞTIRI DESPRE DINAMO:

"Galeria e supertoxică"
Dumitru Dragomir a lansat un atac dur către galeria dinamovistă. "Nu vin nici 300 de fani la meciuri pentru că oamenii liniştiţi care ţin sincer la echipă sînt speriaţi. De-aia pe Arena Naţională merg mai mulţi. La Dinamo, galeria e supertoxică, de aici necazul cu absenţa spectatorilor în Ştefan cel Mare. Liderii galeriei «cîinilor» sînt toxici din toate punctele de vedere, au fost prea mult protejaţi. Nicăieri în lume nu e permis ce fac ei", a zis preşedintele LPF la Radio GSP.

Inbox:
- Dinamoviştii au intrat de ieri la Săftica pentru a pregăti partida cu FC Braşov, de duminică, de la 20:30, liveTEXT pe GSP.ro şi în direct la Antena 1 şi DolceSport.
- Cosmin Matei, care nu a jucat în nici o partidă amicală în turneul din Spania din cauza unei leziuni fibrilare, se antrenează normal şi are şanse mari să fie titular cu Braşovul.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (16)
150.de.cupluri
150.de.cupluri  •  20 Februarie 2013, 16:45

Sunt nerabdator sa ne strangem 300 de baietei in tribuna

reddogsv
reddogsv  •  20 Februarie 2013, 15:08

In retur sa vezi pariuri! Pana acum a fost o nimica toata! Iar vor sta capra la toti!

reddogsv
reddogsv  •  20 Februarie 2013, 15:07

Asa le trebuie! Sa plece toti! Sa joace cu Dinu, Talnar, Mateut, Camataru sau care mai traieste! Isi bat joc de jucatori si mai ales de suporteri!

Vezi toate comentariile (16)
Comentează