FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Transfer surpriză pentru Mihai Bălașa » Valeriu Iftime îl cheamă la FC Botoșani: „L-aș lua și mâine de la FCSB!”

Articol de GSP - Publicat marti, 06 august 2019 18:03

Gigi Becali a recunoscut că a dictat schimbarea lui Mihai Bălașa (24 de ani) la meciul FCSB-ului cu Astra Giurgiu, scor 1-2, (DETALII AICI) iar un alt patron din Liga 1 sare în ajutorul fundașului.

Valeriu Iftime l-a lăudat pe Bălașa și a recunoscut că l-ar transfera oricând la echipa din subordine, FC Botoșani. Singura problemă ar fi dată de pretențiile financiare ale fotbalistului.

„Bălaşa e un fotbalist foarte bun. Eu l-aş lua pe Bălaşa mâine, dacă mi-l dă mie, dar vine Bălaşa la mine cu 3-4.000 de euro? Eu nu l-aş fi scos niciodată în minutul 41. E ca şi cum ţi-ai bate joc de el, ceea ce nu se face”, a declarat Valeriu Iftime, la Pro X.

Mihai Bălașa a fost înlocuit în minutul 40 al meciului cu Astra Giurgiu, din etapa a patra a Ligii 1, după o prestație modestă în tricoul vicecampioanei. Gigi Becali a recunoscut că a transmis băncii tehnice încă din minutul 20 ca acesta să fie schimbat. 

VEZI ȘI:

Pariul de 15.000 de euro » Cum l-a găsit FC Botoșani pe Răzvan Andronic, puștiul de 19 ani care a debutat în Liga 1 cu gol împotriva FCSB-ului

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
138672209828437
Gelu Oanca  •  07 August 2019, 07:47

Balasa este cam prostut, se lasa prea mult *** de un cioban,pentru 3--4000 de euro in plus este *** *** ***. Becali este o *** de om .

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

chromophobia
chromophobia  •  06 August 2019, 22:40

Balasa are fata de 40 de ani si se misca ca unul de 60.Cica are 24 de ani.Eu zic ca a fost prin Tanzania sa i se faca buletin "nou"

fantasma
fantasma  •  06 August 2019, 21:15
Postat de Dan Dumitrescu pe 06 August 2019, 19:48

Cooperativa functioneaza. Parafrazandu-l pe Lavoisier, nimic nu se castiga, nimic nu se pierde ci totul se...transfera! Circulatia jucatorilor in cadrul cooperativei este precum al apei in natura: undeva se evapora apoi condenseaza rapid si picura in alta parte, dar intotdeauna inauntrul sistemului. La fel ca apa, acesti jucatori sunt neutri din punct de vedere afectiv, ei nestiind nici la inceputul unui campionat unde vor juca si pe cine vor sluji, inauntrul cooperativei, desigur. FRF contribuie din plin la propasirea acestei megaescrocherii prin lungirea perioadelor de mercato., neimplicarea in stabilirea unor reguli ferme privind trasferurile si garantarea unei competitii fair.

Trăim în România...

Vezi toate comentariile (8)
Comentează