FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Transferul anului s-a făcut! » Adrian Mutu revine în Liga 1 din ianuarie!

Articol de GSP - Publicat duminica, 24 noiembrie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 24 noiembrie 2013 21:18

Adrian Mutu revine în România! Atacantul care va împlini 35 de ani în ianuarie a anunţat pe contul său de facebook că în iarnă se va despărţi de Ajaccio şi se va întoarce în Liga 1 după 14 ani!

Aşa cum Gazeta Sporturilor a anunţat în urmă cu 4 zile, Adrian Mutu a ajuns la o înţelegere cu Petrolul Ploieşti. Vestea a fost anunţată chiar de "Briliant", printr-o postare pe facebook: "Din ianuarie voi juca pentru Petrolul un an şi jumătate! Voi veni sub formă de împrumut de la Ajaccio!!!".

Internaţionalul român va reveni în Liga 1 după 14 ani de la transferul său de la Dinamo la Internazionale Milano. El a mai jucat în România doar în tricoul "cîinilor" şi al celor de la FC Argeş. În ultimii ani, pentru semnătura sa s-au mai luptat Dinamo, Steaua, CFR Cluj şi UTA.

Citeşte şi: Primele reacţii după bomba detonată de Mutu » Ce spun Dan Capră şi Contra despre transferul la Petrolul!

Refuzat de Dinamo
Mutu şi-ar fi dorit să revină în ţară la Dinamo, echipă alături de care a cîştigat singurele trofee din cariera sa, Campionatul şi Cupa României, ambele în 2000. Oficialii clubului nu au luat însă în calcul această variantă. Ionuţ Negoiţă a explicat refuzul: "Adrian m-a căutat acum două luni, m-a întrebat dacă aş fi interesat să-l aduc. La Dinamo nu se potriveşte, sîntem în reconstrucţie, vreau să fac o echipă tînără, de viitor", a explicat acţionarul majoritar "cîinilor". Detalii

Atacantul le-a explicat fanilor dinamovişti de ce nu a revenit în "Ştefan cel Mare": "Suporterii lui Dinamo nu au de ce să fie dezamăgiţi de mine. Eu m-am ţinut de promisiune! Dacă nu e Dinamo asta este din cauza alegerii făcute de conducerea clubului din Ştefan cel Mare, NU a mea!! Nu voi uita niciodată fanii lui Dinamo, ce au făcut pentru mine şi îi voi aprecia mereu", a scris Mutu pe facebook.

1,2 milioane de euro pe an este salariul lui Mutu la Ajaccio

500.000 de euro este cota lui Mutu, conform transfermarkt.de

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (71)
torque07
torque07  •  27 Noiembrie 2013, 15:09

Mutu terminat cum e el, batran, fara vointa sa mai joace e peste campionatul de 2 lei al Romaniei. Chestia asta ar trebui sa ne preocupe cel mai mult. Un nimeni de la o echipa mediocra din Franta o sa vina si o sa faca prapad in liga1.

vali12
vali12  •  26 Noiembrie 2013, 00:13

Mutu o sa joace la Petrolul Ploiesti.Deja toti ospatarii de la localurile din Ploiesti s-au apucat de cursuri de auto-aparare :))

simina2
simina2  •  25 Noiembrie 2013, 20:06

Va fi de fapt o dubla lovitura pentru Petrolul. Va veni Mutu si Laura Andresan!

Vezi toate comentariile (71)
Comentează