FOTBAL  »  Superliga  »  SCHIMBĂRI

Transferul lui Nistor, analizat din toate unghiurile » Cum ar putea arăta Dinamo și Craiova la reluarea campionatului

Articol de GSP - Publicat luni, 06 ianuarie 2020 13:33

Dan Nistor la Craiova, mutarea iernii în Liga 1, e acum oficială. Mijlocașul de 31 de ani transferat de la Dinamo a fost prezentat oficial azi de olteni

Plecarea căpitanului lasă un gol imens în echipa „câinilor”, una care va juca mai mult ca sigur în play-out și care are din ce în ce mai mari probleme de efectiv.  

Dacă transfeurl lui Nistor lasă vraiște echipa lui Dusan Uhrin, certitudinea e că fotbalistul va fi titular la CS Universitatea Craiova. 

Așadar, cum ar putea arăta Dinamo și Craiova după transferul lui Nistor în Bănie?   

Fabbrini preia rolul lui Nistor

Dinamo (4-3-3): Piscitelli - D. Ciobotariu, Puljic, F. Bejan, Corbu - I. Filip, Fabbrini, Mrzljak - Sorescu, Perovic, Moldoveanu 

Rolul înlocuitorului lui Nistor va fi luat la Dinamo de italianul Diego Fabbrini, un jucător care se confruntă însă în continuare cu probleme fizice după șirul de accidentări din acest sezon. 

Nistor, noua minte limpede de la Craiova

Craiova (4-3-3): Pigliacelli - Șt. Vlădoiu, M. Bălașa, Acka, Bancu - Mateiu, Cicâldău, Nistor - Zakaric, A. Ivan, Mihăilă

În ceea privește situația de la Craiova, Nistor va primi libertate totală la mijlocul terenului. „Ceapă”, așa cum mijlocașul a fost deja poreclit de fanii oltenilor, va trebui să limpezească un compartiment care a avut de suferit până acum în acest sezon. 

Evident, formulele de mai sus pot suferi schimbări în cazul în care cele două echipe se vor mai întări sau vor mai pierde jucători. 

Vezi și: 

Fanii Craiovei i-au găsit deja o poreclă lui Dan Nistor: „Sper ca tot stadionul să strige așa”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
gintonic
gintonic  •  06 Ianuarie 2020, 15:23

Acka este greoi! N-are ce cauta in primul 11 !... De Gardos ce se mai aude?!... Mi-e dor si de Kolic!... in cat timp se reface complet?

ucv1948
ucv1948  •  06 Ianuarie 2020, 15:17

Daca pleaca acka si kelic ar fi bine.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează