FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Ultima mutare plănuită de Dinamo a intrat în impas! Conflictul din club face „victime” colaterale!

Conflictul din club face „victime” colaterale la Dinamo / foto: GSP
Conflictul din club face „victime” colaterale la Dinamo / foto: GSP

Articol de - Publicat duminica, 30 iulie 2023 20:08 / Actualizat luni, 31 iulie 2023 10:34

Luptele pentru putere de la Dinamo produc „victime” colaterale. Transferul goalkeeper-ului Răzvan Began a intrat în impas tocmai din cauza disputei pe care administratorul Vlad Iacob o are cu acționarii clubului, au aflat, duminică, sursele GSP. Pe de altă parte, anumite surse susțin că, de fapt, transferul lui Began ar fi fost blocat de administratorul judiciar, Răzvan Zăvăleanu.

„Câinii” erau la un pas să se înțeleagă cu portarul Răzan Began, proaspăt plecat de la FC Botoșani, dar, cel puțin deocamdată, nu pot oficializa transferul acestuia. Mutarea părea o formalitate, fusese anunțată inclusiv de Ovidiu Burcă, în conferința de sâmbătă, iar fotbalistul se alăturase deja lotului dinamovist. 

Doar că, spun surse autorizate, Began nu poate fi legitimat, iar cel care se pune de-a curmezișul ar fi chiar administratorul special Vlad Iacob. Fără a cărui semnătură clubul nu poate înregistra contracte la LPF!

Dezmint categoric această informație. Este o dezinformare. Mă așteptam să fiu întrebat clar, de către autor, înainte de publicare. Transferul este analizat în cadrul procedurilor interne de insolvență ale clubului. Probabil luni vom avea o decizie oficială
Vlad Iacob, într-un drept la replică trimis GSP

Transferul lui Began la Dinamo e în impas!

Iacob, care a întărit în ultima conferință ideea că doar administratorul special are putere decizională la Dinamo, nu agreează transferul lui Began. Fotbalistul îi fusese propus lui Burcă de către Gabriel Glăvan, noul director sportiv al echipei, personaj aflat în cealaltă tabără, cea a lui Nicolescu. În acest moment, transferul lui Began a intrat în impas!

Administratorul special, care are menirea de a superviza toate cheltuielile din sânul clubului, consideră că Dinamo are doi portari suficient de valoroși, pe Golubovic și Dujmovic, și că aducerea unui alt portar n-ar fi tocmai justificată, mai spun sursele ziarului.

Achizițiile lui Ovidiu Burcă nu impresionează: „Doar numele e de Dinamo. N-are echipă de play-off”
DINAMO
Achizițiile lui Ovidiu Burcă nu impresionează: „Doar numele e de Dinamo. N-are echipă de play-off”

Însuși tehnicianul Ovidiu Burcă a lăsat de înțeles zilele trecute că se simte agasat de conflictul intern din club

„Sunt obosit de toată tevatura asta. La noi niciodată nu e liniște. Găsim motive să apărem, facem scandaluri închipuite, arătăm niște realități care nu există. Am încercat să-i fiu mentor lui Vlad, să-i dau câteva sfaturi, dar se pare că n-am reușit. Ceea ce a făcut el în ultimul timp nu face bine lui Dinamo”, a comentat Burcă.

Răzvan Began se visa deja „câine”: „Vin să mă bat la play-off”

În vârstă de 26 de ani, Răzvan Began a venit în vară la FC Botoșani, dar a plecat de la formația lui Marius Croitoru după doar un meci, 1-1 cu Petrolul.

Ultima mutare plănuită de Dinamo a intrat în impas! Conflictul din club face „victime” colaterale!
Răzvan Began

„Am reziliat cu Botoșani din motive personale. Sunt mai multe motive, nu doar unul. Sunt în discuții cu Dinamo, care ar fi prima opțiune. Dacă semnez cu Dinamo, vin să mă bat la play-off. Lotul este bun, iar concurența pentru postul de portar va fi benefică. Eu sper să joc cât de curând titular. Nu-mi e frică de insolvență, nu cred că vor fi probleme”, spunea Began pentru GSP.ro.

VIDEO Vlad Iacob: „Nu consider că mă aflu într-un război cu acționarii clubului”

Citește și alte știri despre Dinamo: 

EXCLUSIV Achizițiile lui Ovidiu Burcă nu impresionează: „Doar numele e de Dinamo. N-are echipă de play-off”

Unul dintre oamenii care vor să bage la bani la Dinamo iese în față » Detalii de la negocieri: „Încerc să înțeleg și să ajut”

A „trădat” echipa lui Burcă pentru a juca în Liga a 3-a, la CS Dinamo!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (19)
therealreddog33
therealreddog33  •  01 August 2023, 10:42
Postat de valyomanyd pe 30 Iulie 2023, 21:27

Bre, Oncescu a fost împrumutat la Chiajna iar Djumovic vrea sa plece, nu agreează postura de rezerva !

De Djomovic am citit și eu, dar dacă nu isi găsește echipa după aia ai 4 portari in lot, când reine Oncescu. Doi portari buni in mod normal ajung, mai ales ca nu sunt decât meciuri de campionat și cupa. Mai bine l-ar convinge pe Djomovic sa stea. Nu cred ca portarul ne lipsește cel mai tare. Apărarea e slaba, ne mai trebuie măcar doi fundași buni, cu ăștia de acum suntem ca boxerii aia buni la incasat pumni (=goluri)...

elgabri
elgabri  •  31 Iulie 2023, 10:29

GSP incearca tot timpul sa dezinformeze !!

Trotsky
Trotsky  •  30 Iulie 2023, 23:02

articol model foloase necuvenite

Vezi toate comentariile (19)
Comentează