FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI

Transferul sezonului în Liga 1?! Patronul exultă: "Îl vând în Liga a 2-a din Anglia pe 3-4 milioane de euro. Steaua nu are bani de el!"

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat joi, 19 iulie 2018 22:39

Valeriu Iftime, patronul celor de la FC Botoșani, crede că a dat lovitura cu transferul lui Hervin Ongenda, jucător de 23 de ani cu meciuri la PSG. (Vezi detalii AICI)

"Hervin Ongenda poate fi un superfotbalist care nu stă mult la Botoșani. La anul îl vând în liga a 2-a din Anglia pentru 3-4 milioane de euro. Nu are Steaua bani de el.

Dacă îi putem redimensiona toate calitățile, ajunge mare. Dacă îl va asculta pe Costel Enache va fi revelația noului sezon. Din ce am auzit și cât am văzut în pregătire, pare a fi tare, tare bun. E și un băiat OK. Se comportă excelent în cadrul grupului. E un pariu pentru mine", a declarat Iftime la TV Digi Sport 1. 

Cine e Ongenda

Hervin Ongenda (23 de ani) este un mijlocaș ofensiv cu zeci de meciuri la naționalele de tineret și juniori ale Franței. Cele mai multe la U16, unde a marcat 8 goluri. De-a lungul carierei a evoluat pentru PSG, Bastia, Zwolle și Murcia.

Ongenda era favoritul lui lui Laurent Blanc, în perioada petrecută de acesta pe banca celor de la PSG. L-a debutat în prima echipă la vârsta de doar 18 ani, iar presa din Hexagon îl considera un viitor star al naționalei Cocoșului Galic.

16meciuri are Ongenda pentru prima echipă a lui PSG

750.000 €este cota lui Ongenda conform transfermarkt.de

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (19)
pedro_nr1
pedro_nr1  •  20 Iulie 2018, 19:09

Asta nu e si nici nu va fi jucator de Steaua. Becali nu cumpara la STEAUA toate muraturile :) Daca era bun juca la PSG nu la Botosani !

aaa_popescu.ion
aaa_popescu.ion  •  20 Iulie 2018, 14:25

De jucat , a jucat la PSG, a fost coechipier cu Ibrahimovici, caruia i-a si pasat la faimosul gol cu calciiul !!! E interesant de ce nu a mai fost folosit si dupa plecarea lui Ibra .... De aceea, mi-e greu sa cred ca la un club ca Botosani--fara nici un fel de pretentii , de cupe europene -- valoarea lui poate creste de 8 ori intr-un an !!! In aceste conditii, nu vad cine din afara, sa-l caute in primul rind si apoi sa'l oferteze. Singurul om care poate sa ridice pretul unui fotbalist din Romania e becali ,iar declaratia asta face :: ii atrage atentia , sfidindu-l , ca n-ar avea bani.

smdb
smdb  •  20 Iulie 2018, 13:46
Postat de lucghencea pe 20 Iulie 2018, 11:36

STEAUA e STEAUA e Ghencea si e club de stat si nu societate comerciala iar hotiilor trebuie sa li se spuna pe lume ca sa fie evitate confuziile . Ca sa se evite toate confuziile si furtul de identitate era greu sa se scrie ca Becali nu-l vrea la clubul d-sale ?

Vai de steaua ta.....

Vezi toate comentariile (19)
Comentează