FOTBAL  »  Superliga  »  SANCȚIUNI CNA

Trei posturi TV sancționate pentru că au folosit denumirile «Steaua» și «steliști»

Articol de GSP - Publicat joi, 03 mai 2018 19:43

Întrunit în ședință publică, Consiliul Național al Audiovizualului a analizat rapoartele de monitorizare și a decis să aplice sancțiuni posturilor de televiziune Pro TV, Pro X și Telekom Sport 1.

Motivul? "Somație publică posturilor Pro TV, Pro X și Telekom Sport 1 pentru nerespectarea prevederilor art. 3 alin. (2) din Legea audiovizualului la difuzarea, în lunile noiembrie și/sau decembrie 2017 (după caz), a unor emisiuni în cadrul cărora au fost utilizate denumirile „ Steaua”/ „steliști” pentru echipa FCSB".

La sfârșitul anului trecut, televiziunea Pro TV a fost amendată cu 10.000 de lei de CNA pentru difuzarea unui spot publicitare în care era folosită în mod eronat marca Steaua, făcându-se referire la FCSB. (Detalii AICI!)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (45)
fibra
fibra  •  04 Mai 2018, 12:45

Ce batalie sa se respecte legea in acest caz.In rest mucles.

100002473541087
Danut Ognean  •  04 Mai 2018, 12:02

si pe voi astia de la gsp-becali sport cand va sanctioneaza ca si voi folositi aceste denumiri in loc de fcsb si fcsb-isti

right_wing_resistance_romania
right_wing_resistance_romania  •  04 Mai 2018, 12:01
Postat de Mayra Moldoveanu pe 04 Mai 2018, 08:40

Astia sunt chiar *** nu le mai ajung banii daca eu vreau sa- i spun Steaua asa ii spun nu poate sa- mi interzica nimeni sa spun Steaua

Eu zic sa citesti legea inainte sa deschizi gura. Tara asta nu functioneaza dupa "gura lumii" si impresiile tuturor oamenilor de la sapa, functioneaza in baza unor legi. Atata timp cat Telekom, ProTv si Sport X folosesc numele de Steaua cand vine vorba de fcsb. Vorbesti de o ilegalitate desprinsa in dreptul comercial, aceste posturi folosindu-se de brandul Steaua in mod abuziv cu scop comercial.

Vezi toate comentariile (45)
Comentează