FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Cine sunt cei doi jucători importanți pe care Dan Șucu îi vrea de urgență la Rapid: „Sperăm să le luăm OK-ul”

Andrei  Borza, în albastru
Andrei Borza, în albastru

Articol de - Publicat joi, 10 august 2023 16:09 / Actualizat joi, 10 august 2023 16:14

Într-o încercare de a întări echipa după începutul dezastruos de Superligă, Dan Șucu, patronul celor de la Rapid, ofertează numele importante de la Farul. 

„Vom mai face un transfer, poate două, jucători importanţi, ştim despre cine este vorba, discutăm deja. Sperăm să luăm și ok-ul fotbaliştilor, vom face tot posibilul să-i punem la dispoziție domnului Bergodi o echipă cu care să se bată la titlu chiar din acest an”, a explicat patronul celor de la Rapid, astăzi. 

Lăsați-l în pace pe Bergodi să antreneze, nu-l mai scoateți la masa zâmbetelor artificiale!
EDITORIAL
Lăsați-l în pace pe Bergodi să antreneze, nu-l mai scoateți la masa zâmbetelor artificiale!

Rapid negociază cu Farul pentru Tudor Băluță, dar îl vrea și pe Andrei Borza

GSP a scris în urmă cu 10 zile că Rapid insistă pentru mijlocașul Tudor Băluță, 24 de ani, de la Farul. Acesta evoluează ca mijlocaș central, acolo unde echipa vișinie îi are pe estonianul Matthias Kait și pe Răzvan Oaidă, abia adus de la FCSB. 

Al doilea nume la care s-ar referi Dan Șucu este Andrei Borza, fundașul stânga de la Farul, conform Fanatik. Rapidul este descoperită pe această poziție, neavându-l drept fundaș stânga de meserie decât pe veteranul Junior Morais, 37 de ani, care a prins doar o repriză contra Voluntariului, în 4 etape din acest sezon. În vârstă de 17 ani, Andrei Borza este unul dintre jucătorii de mare perspectivă din Superliga. 

Rapidul a fost forțat să îl folosează pe Braun, 32 de ani, pe poziția de fundaș stânga. Echipa vișinie are 5 puncte după 4 etape în Superligă, iar multe dintre gloriile Giuleștiului au criticat felul în care s-a desfășurat campania de achiziții a clubului condus de Dan Șucu: 

Ce campanie de achiziții a făcut Rapidul? Vorba lui Șumudică... Sunt o grămadă de fotbaliști liberi și tu împrumuți un jucător cu 500.000 de euro? (n.r. - Claudiu Petrila, adus de la CFR Cluj). Nu mă împrumută și pe mine Șucu cu 500.000 de euro până la iarnă? Dacă dau câteva kilograme de jos, mă apuc de fotbal, vă spun! Îl las pe Dugandzic în față, eu intru la luptă, la jumătate, acolo e greul!
- Ionel Ganea, fost vârf la Rapid pentru GSP

Cine sunt cei doi jucători importanți pe care Dan Șucu îi vrea de urgență la Rapid: „Sperăm să le luăm OK-ul”
Tudor Băluță

Rapid nu s-a înțeles cu Farul pentru Grameni

La finalul sezonului precedent, Rapid mai făcuse o ofertă concretă, în jur de 1.000.000 euro pentru o altă „perlă" de la Farul, mijlocașul Constantin Grameni (20 de ani). Prin vocea președintelui Gheorghe Popescu, clubul constănțean a răspuns a declinat demerul giuleștenilor:

„Avem o ofertă oficială de la Rapid, pentru Grameni, dar nu e de luat în seamă. Nu cred că jucătorii pe care îi avem noi acum pot fi cumpăraţi de echipele din Liga 1. Vindem scump. Nici FCSB nu poate".

Citește și alte știri despre Rapid: 

EXCLUSIV Rămâne o amenințare » Șumudică nu mai semnează cu U Cluj, într-un moment în care Bergodi e sub presiune la Rapid!

EXCLUSIV Un transfer-vedetă din Superliga, făcut praf de Ionel Ganea: „La ce națională vrei tu? La aia de sămânțari?!”

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (7)
zetanu
zetanu  •  11 August 2023, 00:53

Oferte la misto marca Sucu si Angelescu. Incep sa ii suspectez de lipsa de inteligenta. Sa mergi si sa ofertezi jucatori de la viitorul e o greseala in sine, de acolo ies doar rebuturi, dar sa mergi si sa ofertezi jucatori de la aia si sa crezi ca o sa ti-i si dea *** si cumnatu’, ei bune, asta e deja lipsa mare de materie cenusie.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Stefan_rapidist_de_mic
Stefan_rapidist_de_mic  •  10 August 2023, 22:00

"Al doilea nume la care s-ar referi Dan Șucu este Andrei Borza, fundașul stânga de la Farul, conform Fanatik. Rapidul este descoperită pe această poziție, neavându-l drept fundaș stânga de meserie decât pe veteranul Junior Morais, 37 de ani, care a prins doar o repriză contra Voluntariului, în 4 etape din acest sezon." mitica, ori esti incompetent, ori esti rau intentionat! Rapidul il mai are pe acel post pe Florin Stefan. Din respect pentru fotbalist, dar si pentru meseria pe care o aveti, ar trebui sa va cereti scuze public pentru mizeria asta. Dar stiu sigur ca nu o sa o faceti! Sunt prea multe mizerii din astea despre Rapid scrise zilele astea in ziarul vostru de impachetat pestele! Asta nu poate fi o coincidenta!

Haha1989
Haha1989  •  10 August 2023, 18:46

Cele mai bune achiziții ale rapidului sunt arbitrii bucureșteni care ii arbitrează peste tot!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează