FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL CAMPIOANA ROMÂNIEI

„Înțepături” printre șampanie și confetti » Liderul Farului n-a uitat de declarațiile sfidătoare de la FCSB: „Așa credeau unii”

Farul e noua campioană a României / foto: GSP +18   FOTO
Farul e noua campioană a României / foto: GSP

Articol de - Publicat luni, 22 mai 2023 00:39 / Actualizat luni, 22 mai 2023 01:01

Farul e noua campioană a României. Tudor Băluță (24 de ani), unul dintre oamenii determinanți ai „marinarilor” din acest sezon, decisiv și în victoria epică cu FCSB (3-2), n-a uitat de declarațiile sfidătoare ale roș-albaștrilor din săptămâna premergătoare meciului. 

Mijlocașul Farului, cel care a restabilit egalitatea în duelul decisiv pentru titlu cu FCSB, a ținut să-i taxeze pe învinșii de duminică seara. Ștefan Târnovanu a fost unul dintre oamenii din tabăra rivală cu un discurs extrem de optimist înaintea confruntării de la Ovidiu.

Gică Hagi, anunț triumfal în conferință: „Se naște ceva de nivel mare! A fost o duminică perfectă” + „Ilie, na, că tot ca mine am făcut-o!”
Farul - FCSB 3-2
Gică Hagi, anunț triumfal în conferință: „Se naște ceva de nivel mare! A fost o duminică perfectă” + „Ilie, na, că tot ca mine am făcut-o!”

Tudor Băluță nu uită și nu iartă: „N-a fost cum își planificau unii”

„Sunt extrem de mândru, extrem de fericit, e un sentiment extraordinar! Meritul nostru e că am continuat să credem (n.r. - la 0-2) . Am fost convinși că putem reveni, am arătat asta prin jocul nostru. 

Nu cred că a fost cum își planificau unii, care credeau că vin aici la plimbare. Am muncit mult pentru acest trofeu”, a spus Tudor Băluță, la Digi Sport. 

După victoria obținută de FCSB cu CFR Cluj, scor 1-0, Ștefan Târnovanu avusese un discurs incisiv: „În ultimele etape am simțit că toată lumea trage cu Farul. Mai avem două meciuri, le vom câștiga și vom fi campioni. Mergem peste o săptămână la ei (n.r.- la Farul), ne dăm viața, câștigăm și nu mă mai interesează restul”, a spus Târnovanu la acel moment

FOTO. Farul e campioană! Petrecere în vestiar, cu Hagi protagonist

+14 FOTO

Tudor Băluță, lăudat de Ilie Dumitrescu: „A arătat ca un lider incontestabil”

Mă așteptam la altă abordare din partea celor de la FCSB, dar au cedat deliberat inițiativa, cum au făcut-o și cu Craiova, și cu CFR. Pe acel fond de joc, Farul a început să capete încredere. Foarte inspirat și Hagi, Enes Sali a intrat foarte bine, a fost foarte periculos. Și Casap a intrat foarte bine, a adus un plus. 

Băluță a arătat ca un lider incotnestabil, joacă foarte bine la mijlocul terenului, apare si la finalizare. Ce m-a impresionat la Hagi: Borza, un fundaș, se accidentează, iar el îl trimite în teren pe Vlad Morar, un atacant, și joacă 4-4-2. Farul o echipă care a crezut în șansa ei și a jucat la victorie. 

- Ilie Dumitrescu, după Farul - FCSB 3-2

VIDEO Farul este noua campioană a României! Imagini în premieră cu sărbătoarea din vestiarul băieților lui Gică Hagi.

Citește și alte știri de actualitate: 

Farul e NOUA CAMPIOANĂ a României, după un comeback LEGENDAR! Puștii lui Hagi au insistat și au atacat până au dezintegrat-o pe FCSB

Denis Alibec, definitiv în istoria fotbalului românesc » Performanța UNICĂ atinsă după titlul câștigat cu Farul

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
abavati
abavati  •  22 Mai 2023, 09:45

De asta e bine să fie mai rezervați cu declarațiile de dinaintea meciurilor, că nu se stie niciodată finalul, valabil și pentru Niculescu!

klaudiumosoiu
klaudiumosoiu  •  22 Mai 2023, 06:19

Plangocea tarnovanu ....... cine sa se uite in gura lui ..... da din gura ca o moara stricata, fara nici o logica. DAR ... are vreo logica ca pisa ochii imediat cum da de greu ???? DA ....... este un PAPA-LAPTE. Hahahahaahahhaaahahaaaaa. ASA A VRUT DUMNEZEU.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează