FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA PLOIEŞTI - FC BRAŞOV, JOI, 19:00, DOLCESPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Tupeu de ”stegar”. Ilijoski se ia de marele Toshack, selecţionerul Macedoniei acum

Baze Ilijoski +1   FOTO
Baze Ilijoski

Articol de - Publicat marti, 15 mai 2012 00:00 / Actualizat marti, 15 mai 2012 11:15

Atacantul lui FC Braşov, macedoneanul Baze Ilijoski, a lansat pe pagina personală de Facebook un atac virulent la adresa selecţionerului Macedoniei, fostul mare jucător al lui Liverpool, galezul John Toshack!

Nu este omis nici secundul acestuia, totodată antrenor al naţionalei U21, Boban Babunski, fost jucător la AEK Atena, ŢSKA Sofia şi Lleida. Jucătorul Braşovului se simte nedreptăţit de faptul că nu a fost convocat pentru cele două jocuri amicale pe care naţionala Macedoniei le va disputa împotriva Portugaliei (26 mai, Leiria) şi Angolei (29 mai, Estoril) şi contestă vehement criteriile pe baza cărora se face selecţia.

"Dai comision, vii la lot"
Declaraţiile sale au fost preluate imediat de către presa de sport din ţara sa natală. "Toshack si Babunski, nu vă este jena?" l-a citat site-ul macedonean www.ekipa.mk. "Selecţia se face în funcţie de anumite interese, pe comisioane, in nici un caz pe baza formei şi a performanţelor jucătorilor. Sunt chemaţi jucători care nu joacă la echipele lor de club, dar care au nevoie de o cotă bună pentru a prinde un transfer. E vorba de corupţie. Nu ne este respectată munca noastra de fotbalişti şi sîntem umiliţi prin aceste fapte", a afirmat fotbalistul ardelenilor.

Ce-a făcut Ilijoski pentru Macedonia
Ilijoski are 6 goluri înscrise în tricoul lui FC Braşov în acest retur şi a venit în Liga I tocmai pentru că a considerat că evoluînd în campionatul României ar face un pas înainte şi ar avea şanse mai mari de afirmare în Europa şi pentru eventualele convocări la naţionala Macedoniei.

Pînă în prezent el a strîns 12 selecţii la nationala U21 (1 gol marcat), dar si 6 meciuri la naţionala "mare" (de asemenea, 1 gol marcat). A evoluat şi în meciul România - Macedonia (0-1), disputat pe 2 iunie 2010 la Villach, în Austria, pe vremea cînd la cîrma "nationalei" noastre se afla Răzvan Lucescu.

Cine e Toshack
John Toshack este un fost legendar jucător al lui FC Liverpool în anii ’70. El are o carte de vizită impresionantă şi ca antrenor. A pregătit pe Sporting Lisabona, Real Madrid, Beşiktaş, Swansea City, Catania, Saint-Etienne, Deportivo la Coruna, Real Sociedad, Real Murcia sau naţionala Ţării Galilor. Din august 2011 este selecţioner al Macedoniei.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
lollol
lollol  •  15 Mai 2012, 15:36
Postat de steaua.libera pe 15 Mai 2012, 13:48

Uitasem ca ne-a batut si Macedonia, pfff!

varzanel a batut toate recordurile..mai statea un an la nationala ne batea si samoa sau echipa aia care n-a castigat un meci in toata istoria lor :)))))))

steaua.libera
steaua.libera  •  15 Mai 2012, 13:48

Uitasem ca ne-a batut si Macedonia, pfff!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează