FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ - CSU CRAIOVA 1-1

Laszlo Balint a făcut iureș după egalul cu U Cluj: „Catastrofal! Cum să faci asemenea greșeli? Am nevoie de jucători”

Laszlo Balint / Sursă foto: Facebook@ Universitatea Craiova +7   FOTO
Laszlo Balint / Sursă foto: Facebook@ Universitatea Craiova

Articol de GSP - Publicat duminica, 24 iulie 2022 20:38 / Actualizat duminica, 24 iulie 2022 20:53

Laszlo Balint, antrenorul Universității Craiova, nu și-a menajat elevii la finalul meciului cu Universitatea Cluj, încheiat 1-1. Tehnicianul oltenilor și-a criticat public fotbaliștii pentru atitudinea delăsătoare din prima repriză, apoi a anunțat că alb-albaștrii au urgentă nevoie de întăriri!

A fost o primă repriză catastrofală și cred că prima cauză e nivelul de angajament al grupului. Vorbesc de atitudine, concentrare. Nu poți să faci asemenea greșeli dacă ai pretenții să te bați la trofeu. Din fericire, am reușit să mai reglăm anumite lucruri în repriza a doua. Am revenit, am egalat, dar nu a fost suficient. 

Sunt dezamăgit de evoluția câtorva jucători din prima garnitură. Am reacționat în prima repriză, dar nu am putut întoarce rezultatul. 

Categoric mai am nevoie de jucători! Conducerea știe acest lucru și se muncește pentru asta. Toată lumea din vestiar trebuie să înțeleagă greutatea acestui tricou din toate punctele de vedere. Toată lumea trebuie să știe ce are de făcut, de la un antrenament până la orice meci oficial. 

N-aș vrea să spun că e vorba de blazare. Nu putem să găsim scuze. E important ca jucătorii să înțeleagă anumite lucruri. Am avut o discuție apăsată cu ei la pauză și fiecare trebuie să înțeleagă că trebuie să-și asume lucruri”, a spus Laszlo Balint, la microfonul Orange Sport. 

U Cluj - CSU Craiova 1-1. Abonați la X » „Șepcile Roșii” îi încurcă și pe olteni, iar Balint rămâne fără victorie la alb-albaștri
U CLUJ - CSU CRAIOVA 1-1
U Cluj - CSU Craiova 1-1. Abonați la X » „Șepcile Roșii” îi încurcă și pe olteni, iar Balint rămâne fără victorie la alb-albaștri

Important e să înțelegem ce avem de făcut și să abordăm cu maximă seriozitate și responsabilitate meciul de joi seara cu Vllaznia.

Laszlo Balint, antrenor Universitatea Craiova

FOTO / Cele mai tari imagini din meciul U Cluj - CSU Craiova 1-1

FOTO: facebook.com/UCVOficial/
FOTO: facebook.com/FCUCluj
FOTO: facebook.com/FCUCluj
FOTO: facebook.com/UCVOficial/
FOTO: facebook.com/UCVOficial/
+3 FOTO

Citește și alte știri de actualitate: 

VIDEO+FOTO U Cluj - CSU Craiova 1-1. „Șepcile Roșii” îi încurcă și pe olteni, iar Balint rămâne fără victorie la alb-albaștri

Sergiu Hanca, tot mai aproape de revenirea în Liga 1 » Luni va face vizita medicală

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (24)
fcklu2
fcklu2  •  25 Iulie 2022, 15:39
Postat de kuba pe 25 Iulie 2022, 07:32

Cam ai dreptate gieo bruba. Si cand te gandesti ca si tu ai fost mogosean cu acte in regula :)))))

Cind o sa mai cresti, o sa intelegi. Eu nu tin cu ceseu cum nu tin cu feceu. Eu tin cu aia care aduc fotbal la Craiova. Dupa calculele mele, ultimul titlu (antrwnor Cirtzu) a fost acum 31 de ani. A urmat o eliminare la albanezi sau ciprioti, oricum o echipa de 3 lei, Apollon nushce. Nu-mi incarc memoria cu asa ceva. Dar retine: 31 de ani. Nici la feceu, nici la ceseu nu-s multi in lot care sa fi fost vii pe vremea aia. Si eu poate nu mai apuc inca 31 de ani. Asa ca vreau sa mai apuc un titlu in Craiova, cit inca mai traiesc. Ceseu e clar ca n-o sa puna mina pe titlu. Pentru ca nu ii intereseaza. Drept urmare, de ce as fi eu fanul lor?

legio.sud
legio.sud  •  25 Iulie 2022, 12:19
Postat de george.br pe 25 Iulie 2022, 00:33

Ce zice asta, ca vrea jucatori? Si urgent??:)))))) Pai sa-l sune pe Rotarel! Ia sa vedem, are curaj?:)))))

L-a sunat deja pe mititelu … mulțumit ?!

legio.sud
legio.sud  •  25 Iulie 2022, 12:15
Postat de eunescu09 pe 25 Iulie 2022, 06:14

În principiu, ai dreptate dar dacă nu ești puternic, foarte puternic, Sorin Cartu te va distruge (în culise), te va macina încet și sigur iar jucătorii, clica aceea de netrebnici ai Universității, îl vor ajuta. Exista un viespar la Craiova, *** care vor cu usurica, care nu vor sa transpire și, în paralel, un Sorin Cartu bolnav de putere gata oricând sa calce în picioare pe oricine ridica fruntea. Ai grija, Balint, ca au început sa ți se numere zilele. Ori calci șarpele pe cap ori pleci cu coada între picioare.

Chiar crezi ce spui ?! Adică Balint nu s-a informat înainte de a semna ? Chiar crezi ca se fac săpături de către Cârțu și Rotaru nu se prinde ca -i este sabotată afacerea din interior , bă tu auzi ce spui adică patronii sunt așa naivi ?!? Vezi ca in dimineața asta a intrat Rotaru in direct și a spus omul ca are situația sub control și nu-l văd un fraier !

Vezi toate comentariile (24)
Comentează