FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ - DINAMO

U Cluj și Dinamo, meciuri caritabile la FIFA 20! Încasările vor fi donate pentru lupta contra coronavirusului

Articol de GSP - Publicat duminica, 22 martie 2020 13:17

După ce Liga 1 a fost suspendată din cauza pandemiei de coroanvirus, fotbalul românesc se mută în FIFA 20. Universitatea Cluj și Dinamo vor juca miercuri, de la 21:30, două meciuri de FIFA 20 în scopuri caritabile. 

Fanii își vor putea cumpăra bilete, iar încasările vor fi donate către Spitalului Clinic de Boli Infecțioase Cluj, pentru a-i sprijini pe medici în lupta cu coronavirusul.

Pentru această întâlnire, care va avea loc la Cluj, prețul unui bilet este de 5 lei. Cele două meciuri vor fi live pe paginile de Facebook și Youtube ale clujenilor.

„Cât timp noi #stămacasă, există în fiecare spital din țară oameni care luptă până la epuizare pentru sănătatea și siguranța noastră, pentru viitorul nostru. Pentru noi viața continuă să fie despre fotbal, însă cum trebuie să ne adaptăm situației, am trecut la dreptunghiul verde de pe ecran. Alături de echipa FC Universitatea Cluj eSports vom readuce, miercuri, de la 21:30, emoțiile unui duel de tradiție al fotbalului românesc, U Cluj – Dinamo, de data asta în FIFA 20 Pro Clubs ( 11 vs 11 ) , iar voi ne puteți susține din tribuna virtuală. Banii strânși vor fi donați Spitalului Clinic de Boli Infecțioase Cluj, pentru a-i sprijini în lupta cu noul coronavirus. 
Evenimentul va consta într-o dublă manșă între cele două echipe de FIFA Pro Clubs și va fi transmis live pe pagina noastră de Facebook și pe canalul de YouTube Universitatea Cluj eSports” 
comunicat U Cluj

Peluza Cătălin Hîldan, apel pe Facebook

Fanii lui Dinamo, din Peluza Cătălin Hîldan, au scris pe Facebook un mesaj mobilizator pentru a se cumpăra cât mai multe bilete.

„Deplasare istorică la Cluj! Haideți să cumpărăm toate biletele! Pentru frați, pentru România! Câinilor, e din nou vremea mobilizării! Haideți să-i ajutam pe frații noștri cu o asistență virtuală cât mai mare în prima deplasare a sezonului luptei națiunii române împotriva COVID-19. Banii strânși vor fi donați Spitalului Clinic de Boli Infecțioase Cluj, pentru a-i sprijini pe cei din prima linie ai luptei cu noul coronavirus. Ne pregatim de acasă cum știm noi mai bine pentru un retur de senzație!”
 comunicat PCH 

Un astfel de meci a fost organizat și de Rapid și FC Argeș, rivale în Liga 2.

Citește alte știri despre Dinamo:

Adrian Mihalcea a decis se ce întâmplă cu străinii de la Dinamo pe fondul pandemiei de coronavirus

Soluția lui Florin Prunea pentru pregătirea „câinilor”: „Vin 3 la o oră, alți 3 la altă oră”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
creeperno999
creeperno999  •  22 Martie 2020, 22:55

Ne trebuia noua banii aia dar e bine si asa

Vezi toate comentariile (1)
Comentează