FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ - FCSB

CCA a ales arbitrul de la U Cluj - FCSB

Istavan Kovacs va arbitra U Cluj – FCSB, Foto: Imago Images
Istavan Kovacs va arbitra U Cluj – FCSB, Foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat duminica, 30 octombrie 2022 16:42 / Actualizat duminica, 30 octombrie 2022 17:02

CCA l-a delegat pe Istvan Kovacs (38 de ani) la centru pentru partida dintre U Cluj și FCSB, din etapa a 16-a a Ligii 1.

  • U Cluj – FCSB se joacă luni, de la ora 21:00. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe DigiSport 1, Prima Sport și Orange Sport

Arbitrul din Carei a fost ales de Kyros Vassaras pentru partida care se va juca într-o atmosferă incendiară pe Cluj Arena.

Șeful PSD confirmă spusele lui Gigi Becali și recunoaște că o vrea pe FCSB în Ghencea: „Mă implic! E momentul ca această situație aberantă să înceteze!”
FCSB
Șeful PSD confirmă spusele lui Gigi Becali și recunoaște că o vrea pe FCSB în Ghencea: „Mă implic! E momentul ca această situație aberantă să înceteze!”

Istavan Kovacs va arbitra U Cluj – FCSB

„Centralul” de 37 de ani va fi ajutat la cele două tușe de Vasile Marinescu și Ovidiu Artene. În camera VAR vor fi Bogdan Dumitrache și Mihai Marica, iar rezervă va fi Viorel Flueran.

Istvan Kovacs a condus 6 meciuri în ediţia curentă a Ligii 1, sezon în care a arătat 2 cartonaşe roşii şi a dictat 4 penalty-uri.

Va fi al doilea meci în care arbitrează formația lui Nicolae Dică în actualul sezon. S-a mai întâmplat pe 24 iulie 2022, când Kovacs a arbitrat fără greșeală duelul Rapid - FCSB 2-0. Kovacs nu a condus la centru niciun meci al lui U Cluj în actualul sezon.

CCA a ales arbitrul de la U Cluj - FCSB
Istvan Kovacs // FOTO: Imago

Gigi Becali, după CFR Cluj - FCSB: „Kovacs a demonstrat că este corect”

În martie 2021, FCSB formula o listă cu faze pe care le consideră judecate greșit de către Istvan Kovacs, iar conducătorii FCSB au trimis o scrisoare către Comisia Centrală de Arbitri. Gigi Becali solicita să nu-l mai aibă la centru pe arbitrul din Carei, învinuit de erori grave.

Ulterior, Gigi Becali și-a schimbat discursul la adresa lui Kovacs, după victoria cu CFR Cluj, scor 1-0, din sezonul trecut, când patronul FCSB spunea că oficialul cu ecuson FIFA „și-a șters toate păcatele”, prin eliminarea lui Mateo Susic.

Chiar dacă a avut câteva păcate, pentru mine le-a șters prin ce a făcut. A fost foarte demn, drept, corect, vigilent și profesionist. Orice ar mai face Kovacs, eu nu mai scot o vorbuliță. A dat examenul de doctorat în fața mea. Acum e doctor, nu mai scot o vorbă niciodată în fața lui. 

- Gigi Becali, la Pro Arena

Istvan Kovacs, gafe în serie înainte de Mondial

Istvan Kovacs nu traversează cel mai bun moment înaintea Campionatului Mondial din Qatar.

Cel mai bine cotat arbitru al României a avut o prestație extrem de slabă în meciul dintre CFR Cluj și Sepsi, 2-1. Arbitrul delegat la Mondialul din Qatar a greșit flagrant și în Liga Campionilor, după ce în meciul dintre Leverkusen și Porto (0-3), a fost salvat de VAR.

În acest sezon de Liga 1, Istvan Kovacs a avut o perioadă de 6 etape în care nu a fost delegat ca central, după prestația slabă din FCU Craiova - CSU Craiova (1-2), din etapa a 4-a.

Citește și:

Becali exultă după anunțul de azi: „Fanii de la CSA vor veni iar la noi”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
vasileroaita
vasileroaita  •  30 Octombrie 2022, 21:02

Mai bine îl delega la centru pe Becali. Ar fi fost mai corect.

alenb
alenb  •  30 Octombrie 2022, 20:18

Omul de casa al zcesebeului din ultimii 2-3 ani.

razesul
razesul  •  30 Octombrie 2022, 19:50

sa vedem cat e de vigilent si cand joaca zcsb, cu alte echipe am vazut.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează