FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ

U Cluj, gata de noul sezon » Când va fi oficializată numirea noului antrenor

Foto: Universitatea Cluj/ Raed Krishan
Foto: Universitatea Cluj/ Raed Krishan

Articol de , - Publicat joi, 08 iunie 2023 12:22 / Actualizat joi, 08 iunie 2023 12:48

Universitatea Cluj strânge rândurile pentru următorul sezon și pregătește, pe lângă oficializarea lui Toni Petrea, noul antrenor, încă două cantonamente în străinătate.

Studenții au preferat să-și desfășoare perioada de pregătire în străinătate și vor pleca în prima parte în Slovenia, ca mai apoi să parcurgă drumul Austriei.

Ovidiu Burcă nu are încă licența PRO » Poate sta pe banca lui Dinamo și în Liga 1? GSP are răspunsul OFICIAL de la FRF
DINAMO
Ovidiu Burcă nu are încă licența PRO » Poate sta pe banca lui Dinamo și în Liga 1? GSP are răspunsul OFICIAL de la FRF

Antrenor prezentat la reunire

„Șepcile roșii” se vor reuni pe 9 iunie și tot atunci va avea loc prezentarea antrenorului Anton Petrea la echipă. În această vară pe lista studenților au mai fost Viorel Moldovan, Adrian Ursea și Andrei Prepeliță. Cu ultimul alb-negrii fiind aproape să bată palma, doar că situația complicată a lui Prepeliță cu licența de antrenor a determinat conducerea clujeană să nu mai accepte.

Echipa va  pleca pe 10 iunie în Slovenia unde se vor pregăti până pe 18 iunie în Slovenia la „Rogla Olympic Sports Centre”. Ulterior, alb-negrii vor pleca 15 zile pentru al doilea stagiu de pregătire în Austria în localitatea Ampflwang im Hausruckwald, în perioada 22 iunie- 6 iulie.

Ce noutăți au „șepcile roșii”

Universitatea Cluj s-a întărit în această vară cu Bogdan Mitrea de la CSU Craiova și i-a mai adus pe Doru Popadiuc și Daniel Popa de la Chindia Târgoviște. Toți trei au reprezentat o afacere bună pentru alb-negri, aceștia venind gratis. 

De la Chindia Târgoviște, clujenii l-ar mai fi dorit și pe Marco Dulca, doar că jucătorul ar fi dorit și de echipe din afara României. 

7goluri a marcat Doru Popadiuc în sezonul recent încheiat la Chindia Târgoviște

Citește și alte știri: 

Curg propunerile pentru FCSB! Două nume noi aduse în atenția lui Becali

Un jucător de bază a anunțat despărțirea de FCU Craiova. Adrian Mititelu a bătut palma cu atacantul dorit

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
fibra
fibra  •  08 Iunie 2023, 13:27

Baga bani Bocaneala.Cine e patron la U in afara de Primarie si Consiliul Judetean?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează