FOTBAL  »  Superliga  »  U CRAIOVA - FC BOTOȘANI 2-2

U CRAIOVA - FC BOTOȘANI 2-2 // Semnalul de alarmă tras de Mitriță + un alt titular a răbufnit: "Fanii să ne încurajeze, nu să ne înjure!"

FOTO: Facebook U Craiova
FOTO: Facebook U Craiova

Articol de GSP - Publicat vineri, 03 august 2018 22:57

Alexandru Mitriță, 23 de ani, a reușit o "dublă în partida cu FC Botoșani, 2-2, dar asta nu a fost de ajuns pentru olteni, care au rămas fără victorie după primele 3 etape ale noului sezon. Vedeta Craiovei a analizat meciul și regretă că echipa sa nu a reușit nici azi să spargă gheața în noul sezon. 

"Golurile mele nu au fost așa importante. Am fost conduși, am revenit, dar ne-au dat gol din fază fixă, știam că sunt periculoși. Trebuia să ne revenim, nu prea am jucat în primele două meciuri. Chiar ne doream această victorie, din păcate nu s-a putut în această seară. A fost o presiune mare din partea tuturor, inclusiv din partea fanilor.

Au mai venit doi jucători, aveam nevoie de ei, sper să se integreze cât mai bine pentru a face un campionat cât mai bun", a spus Mitriță, la Look TV. 

20 de goluri
în 84 de meciuri are Mitriță acum în Liga 1 

"Va fi greu cu Leipzig, trebuie să stăm foarte bine în teren împotriva unor jucători foarte bine cotați. Pe teren, cei de la Leipzig nu au trei picioare, mergem acolo să jucăm"
Alexandru Mitriță, U Craiova

"sunt foarte supărat"

Nicușor Bancu, 25 de ani, a făcut un apel la fanii Craiovei și s-a arătat dezamăgit de faptul că jucătorii au fost înjurați în timpul meciului: "A fost un rezultat echitabil având în vedere ocaziile pe care le-au avut cei de la Botoșani. Sunt foarte supărat și vreau să rog publicul să vină să ne încurajeze, la fel ca în sezonul trecut, nu să ne înjure. Ne-am rdicat la nivelul de anul trecut, am stat bine în teren, dar greșelile personale au făcut ca noi să primim două goluri. Trebuie să facem ceva să ieșim din pasa asta proastă.

Dacă jucăm cum am făcut-o în acest sezon, Leipzig ne dă cu terenul în cap. Noi mergem să ne jucăm şansa şi încercăm să ieşim cu capul sus de acolo".

Citește AICi cronica partidei U Craiova - FC Botoșani 2-2

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
piratul23
piratul23  •  04 August 2018, 13:23
Postat de baruch pe 03 August 2018, 23:24

a, si inca un lucru: echipa aia, stilul ei ofensiv, a fost desenat de gigi multesccu, nu de smecherul asta (altfel si el un antrenor acceptabil).

Multescu juca mai putin ofensiv adica 4-2-3-1, Mangia joaca mult mai ofensiv, adica cu 3-4-3. In plus eu zic ca a facut treaba ca sa nu mai zic ca a luat si cupa, vedem dupa meciurile cu Redbull Leipzig. Nu mai criticati, vedeti partile bune la fiecare om. Multescu in comparatie cu Mangia nu e in stare sa isi ia o cupa sau ceva.

suporterucv
suporterucv  •  04 August 2018, 11:25

Bancule tata, la Craiova e un public patimas si pretentios in acelasi timp, care asa cum te aplauda si te incurajeaza atunci cand ”are pe cine”, la fel de patimas te apostrofeaza si te huiduie atunci cand chiar ”meriti” asa ceva. Asa a fost de cand lumea la Craiova si asa va fi mereu. Acest public fantastic vine la meciuri in numar foarte mare fata de restul tarii (platind bilete si abonamente) si tocmai acest fapt arata atasamentul sau fata de echipa. Si sa fim seriosi echipa Craiovei, oricare ar fi fost ea in ultimii 25 ani, nu s-a ridicat decat rarerori la nivelul publicului oltean. Asa ca las-o mai usor cu pretentiile de incurajare si fiti mai atenti pe la antrenamente !!!

10207202405083487
Nanu Daniel  •  04 August 2018, 10:41
Postat de simonhalep pe 04 August 2018, 10:11

Zî-i olteni și trage apa. Nește idioți.

Steaua = branza cu "***".

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează