FOTBAL  »  Superliga  »  U CRAIOVA - POLI IAȘI 0-0

VIDEO+FOTO U Craiova - Poli Iași 0-0 » Oltenii s-au jucat cu ocaziile și au ratat șansa de a debuta cu victorie în noul sezon

FOTO: Facebook Universitatea Craiova +9   FOTO
FOTO: Facebook Universitatea Craiova

Articol de GSP - Publicat luni, 23 iulie 2018 23:42

U Craiova a ratat șansa de a debuta cu victorie în noul sezon. Oltenii au ratat nepermis de mult și au remizat în final cu Poli Iași, 0-0.

Partida, amânată cu 50 de minute din cauza problemelor de la instalația de nocturnă de pe "Ion Oblemenco", nu a avut ocazii importante în primele 20 de minute.

Ieșenii au mizat totul pe contraatac și au fost aproape să deschidă scorul în minutul 22, când șutul frumos al lui Panțîru s-a dus puțin peste poarta lui Pigliacelli.

Oltenii au replicat pentru prima oară în minutul 27. Mitriță și-a început recitalul, a luat pe cont propriu o acțiune, dar a fost blocat în momentul șutului de neobositul Panțîru.

Formația lui Mangia a continuat să atace și a mai avut două ocazii mari până în pauză: Burlacu a șutat spectaculos în minutul 33, șutul său fiind respins în corner de goalkeeper-ul Rusu, în timp ce Mitriță a lovit bara cu un șut plasat din unghi în prelungiri.

Repriza secundă a debutat tot sub dominația oltenilor: Glavina a profitat de neatenția fundașilor ieșeni, a rămas singur cu Rusu, dar a finalizat defectuos, mult peste poartă.

În minutul 54, oltenii au mai ratat o ocazie importantă: Bancu a șutat bine de la distanță, dar Rusu, aflat într-o zi mare, s-a întins și a respins în lateral.

Ocaziile oltenilor au fost la un pas să fie pedepsite de oaspeți. Andrei Cristea l-a păcălit pe Răzvan Popa în minutul 56, a pătruns în careu, dar șutul său din unghi s-a dus peste poartă.

Mitriță a mai fost aproape de gol în minutul 77, a trimis cu stângul din unghi, dar șutul nu a prins cadrul porții.

Nou-intratul Jovan Markovici a fost aproape să puncteze pentr u Craiova în minutul 81, dar lovitura sa de cap s-a scurs agonizant pe lângă poarta oaspeților.

S-a terminat 0-0, iar Craiova ratează șansa de a debuta cu victorie în noul sezon. De partea cealaltă, Poli Iași obține primul punct după 4 eșecuri consecutive în fața Craiovei.

 

U Craiova - Poli Iași 0-0

U Craiova: Pigliacelli - R. Popa, Gardoș, Tiago Ferreira - Dimitrov, Mateiu, Cicâldău, Bancu - Burlacu, Glavina, Mitriță
Rezerve: L. Popescu, Bărbuț, Briceag, Kelici, J. Markovici, V. Mihăilă, Zlatinski 
Antrenor: 
Devis Mangia

Poli Iași: D. Rusu - Gallego, Frăsinescu, Mihalache, Panțîru - Cioinac, Chelaru - Kizito, C. Ștefănescu, Pârvulescu - A. Cristea
Rezerve: Cobrea, Bosoi, Danale, Moldovan, P. Petre
Antrenor: 
Flavius Stoican

Arbitru: Horațiu Feșnic (Cluj) / Asistenți: Valentin Avram și Mircea Orbuleț (ambii din București) / Rezervă: Ionuț Coza (Cernica) / Observator: Nicolae Grigorescu (Timișoara)

Rezultate Etapa 1:

Vineri, ora 21 CFR Cluj - Botoșani 1-1 Detalii AICI
Sâmbătă, ora 18 Hermannstadt - Sepsi 1-0 Detalii AICI
Sâmbătă, ora 21 Astra - FCSB 1-0 Detalii AICI
Duminică, ora 18 Viitorul - Dunărea Călărași 0-1 Detalii AICI
Duminică, ora 21 Dinamo - Voluntari 2-1 Detalii AICI
Azi, ora 18 Gaz Metan - Chiajna 2-1 Detalii AICI
Azi, ora 21 Craiova - Poli Iași 0-0

Clasament Liga 1: 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (165)
vasileschi
vasileschi  •  24 Iulie 2018, 08:15

Inca 3-4 meciuri ca asta si vedem sub 10.000 de spectatori si la Craiova si daca o mai tin un pic asa se va ajunge sub 5 .000 de fapt media campionatului !!!!! si atunci sa auzim comenatriile lui (Hombre) Nea Gica Craioveanu , care s-a cam plictisit de limba materna a luat-o spaniola de parca pentru el limba Romana este *** !!!!!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

echilibrat
echilibrat  •  24 Iulie 2018, 04:58
Postat de raikkonen79 pe 24 Iulie 2018, 00:53

Inteleg ca daca, prin absurd, acel George preia echipa pe care o sustii, te intorci la Craiova lui Mititelu.

Craiova e un oras, nu poate fi a lui mititelu. Nimeni nu se poate intoarce la FOSTA echipa a lui Mititelu, pentru ca aia a murit de mult. Si peste tot in lume - Napoli, Parma, Fiorentina, FC Arges, Otelul, Rapid, Petrolul, Farul, U Cluj etc. - cluburile de fotbal renasc tot timpul cu ALTI investitori. Pur si simpplu 16 ani de mititel sint de ajuns pentru orasul Craiova.

kaloogarele
kaloogarele  •  24 Iulie 2018, 03:38
Postat de Adrian Addryano pe 24 Iulie 2018, 02:21

O clona psd-ista împinsă de la spate de partidul genocid!!!!!!!Auzi,"s-au jucat cu ocaziile".......Daca nici cu Iașiul nu-ți creezi ocazii atunci cu cine.Cele mai bune situații le-au avut moldovenii și cu puțin noroc puteau pleca cu toate cele trei puncte de pe cazanul pesedist!!!!!!!

da' tu ce te bagi, ca divizia c e in alta parte

Vezi toate comentariile (165)
Comentează