FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

Uite banii, nu sînt banii! :) Suma primită de Astra din drepturile de televizare se va duce pentru a plăti datoriile către ANAF şi Piţi

Articol de - Publicat luni, 21 decembrie 2015 00:00

Astra încheie anul pe locul 1, dar cu mai multe probleme decît orice altă echipă din Liga 1.

Patronul Ioan Niculae este la închisoare, Budescu este ca şi plecat, De Amorim este în Brazilia să se căsătorească, jucătorii nu au mai fost plătiţi de aproape 4 luni, iar antrenorul Marius Şumudică crede că "şi-a încheiat misiunea la Astra".

Singura salvare pare să vină în luna ianuarie, cînd ar trebui să intre banii din drepturile de televizare. Suma de 1,4 milioane de euro ar fi suficientă clubului pentru a plăti din salariile restante, însă datoriile îi vor lăsa şi fără aceşti bani. 1,1 milioane de euro vor fi blocaţi de ANAF din cauza unei datorii mai vechi, iar 200.000 de euro se vor duce la Piţurcă, după ce fostul selecţioner a împrumutat clubul la cererea lui Petre Buduru, preşedintele Comitetului Director al astralilor. Astfel, din banii primiţi din drepturile de televizare, clubul se va alege de fapt doar cu 100.000 de euro!

"E o datorie la ANAF de 1,1 milioane de euro. Ce să mai facă şi domnul Niculae, care are conturile blocate?!"
Marius Şumudică, antrenor Astra

13 victorii7 egaluri şi 3 înfrîngeri a strîns în campionat Şumudică pe banca Astrei

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
dumiwow
dumiwow  •  21 Decembrie 2015, 10:06

Ce mai au de facut cei de la astra in frunte cu musudica? ....***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează