FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Ultima declarație pentru Reghecampf ca antrenor la FCSB: "Sunt bucuros că am construit o echipă puternică!"

Reghe s-a despărțit oficial de Steaua după un an, cinci luni și 13 zile petrecute pe banca echipei cu care a câștigat două titluri de campioană
Reghe s-a despărțit oficial de Steaua după un an, cinci luni și 13 zile petrecute pe banca echipei cu care a câștigat două titluri de campioană

Articol de - Publicat marti, 16 mai 2017 00:00

Reghe a semnat rezilierea contractului cu Steaua, a discutat despre cel de-al doilea mandat al său la echipă, iar acum are de ales una dintre cele trei oferte pe care le are din zona arabă.

Laurențiu Reghecampf a decis să plece de la Steaua după un an și jumătate de mandat în care a reușit de două ori să iasă vicecampionul României.

Tehnicianul de 41 de ani a mers ieri la reședința lui Gigi Becali pentru a discuta rezilierea contractului care era valabil până în iunie 2018.

"Ne-am înțeles asupra plecării, e foarte bine că s-a întâmplat asta. Ambele părți sunt nemulțumite, dar așa este în business. Mă bucur foarte mult pentru încrederea pe care mi-a acordat-o, pentru faptul că am avut un an și jumătate de muncă foarte intensă și sunt bucuros că am reușit, în mare, să construim o echipă puternică.

Dorim să se încununeze această muncă cu un titlu, așteptăm să vedem ce se va întâmpla. Sper ca Steaua să aibă în continuare un parcurs foarte bun, iar așa cum îl știu eu pe patron, sunt sigur că va investi și va face o formaţie puternică", a spus Reghe.

"Steaua este campioana României"

Cum a caracterizat antrenorul cel de-al doilea mandat pe banca Stelei? "A fost foarte mult de muncă, au fost și unele lucruri pe care nu le-am realizat, dar nu cred că acum este momentul să facem o analiză. Atât timp cât am luptat până la ultimul meci pentru a câștiga campionatul, e clar că am depus o muncă și am avut parte de lucruri foarte bune.

Din punctul nostru de vedere, Steaua este campioană! Acum, așteptăm să vedem și sunt sigur că în cel mai scurt timp o să aflăm că Steaua este campioană. Regulamentul este foarte clar și trebuie să se ia în considerare toate cele patru meciuri. Este o situație mai delicată, dar avem regulamentul de partea noastră", a mai spus tehnicianul.

"Săptămâna viitoare mă decid"

Cu o ofertă de 2 milioane de euro de la Al Wahda, Reghe recunoaște că în acest moment mai există alte două cluburi din zona arabă care sunt interesate de serviciile sale:

"O să mă întâlnesc cu o parte dintre jucători joi, o să avem o petrecere mică. Nu am avut timp să vorbesc cu mulți dintre ei pentru că am vrut ca mai întâi să mă văd cu patronul și-apoi să comunic cu echipa. Începând de săptămâna viitoare am să mă întâlnesc cu anumiți oameni și o să iau cea mai bună decizie pentru mine și pentru familia mea.

Deocamdată nu m-am hotărât exact unde o să merg, am două, trei oferte clare. Am așteptat să se termine acest campionat, iar de-acum vom discuta mai multe despre viitorul meu. Chiar nu știu în ce direcție o iau, mă decid în funcție de necesitățile pe care le am".

"Sper ca Dică să fie o soluție foarte bună pentru că este un stelist sută la sută, un antrenor care a avut rezultate și a pornit de jos. Cunoaște ce se cere la Steaua, a fost un jucător important și m-aș bucura dacă ar reuși să câștige campionatul anul viitor"
Laurențiu Reghecampf, fost antrenor Steaua

"Reghecampf a venit doar ca să ne spunem «la revedere». Am zis că nu îi cer bani, dar vreau și eu acum o sumă. El dacă a luat bani de la arabi, trebuie să îmi dea mie. El a luat bani, dar eu nu știam asta când am zis că nu îi cer bani ca să plece"
Gigi Becali, patron Steaua

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
1058749664169777
Budica Vasilica  •  16 Mai 2017, 14:21

Daca erai om iti dadeai demisia nu cerseai conditiile contractuale pe la resedinta lui Becali. Ai ratat campionatul, ai ratat cupa *** arabi in 5 luni esti pe liber iarasi.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ortega
ortega  •  16 Mai 2017, 11:45
Postat de ray51 pe 16 Mai 2017, 09:45

Parerea mea (stiu ca nu te intereseaza) este s-o iei si pe Ana in Golf. N-o lasa pe aici. Te vad un familist. Fa-o sa inteleaga.

O ia , ca-l ia si pe Alexa , secund ...

balauru48
balauru48  •  16 Mai 2017, 11:12

O echipa puternica ce a terminat pe 2. Campioana Romaniei este Viitorul Constanta! Manelistul tot cocalar ramane...

Vezi toate comentariile (5)
Comentează