FOTBAL  »  LIGA 1  »  ULTIMELE NOUTĂŢI

Ultimele noutăţi din fotbalul intern

Articol de GSP - Publicat vineri, 01 mai 2009 00:00

U Craiova. Ilie Balaci are o dorinţă pentru viitoarele partide: "Prefer să jucăm bine şi să pierdem, decît să evoluăm prost şi să învingem întîmplător. Sînt de acord cu ultima variantă doar dacă ea denotă maturizarea tinerilor din lot".

U Craiova.
Fosta glorie a Ştiinţei, Nae Ungureanu, a făcut o radiografie a meciului cu Pandurii, de duminică: "Nici una dintre echipe nu va miza pe apărare. Va cîştiga formaţia care va înscrie prima, pariez pe Ştiinţa".
Pandurii. Mîine, de la ora 9:00, vor fi puse în vînzare biletele pentru partida cu U Craiova. Un tichet costă 20 lei la peluze, 25 lei la tribuna I şi 30 de lei la tribuna 0. (Cosmin Brujan)

FC Vaslui.
Antrenorul Viorel Moldovan spune că nu renunţă. "Tragem în continuare, iar meciul cu FC Argeş este ultima şansă de a ne mai atinge obiectivul. Eu nu plec fiindcă mai sînt etape de jucat", a explicat tehnicianul. (Cristi Lapa)

FC Argeş.
Antrenorul Ionuţ Badea şi mijlocaşul Iulian Tameş susţin că nu sînt tensiuni între ei, după ce jucătorul a fost lăsat în afara lotului cu Rapid şi a fost rezervă cu Craiova. "Au existat unele discuţii, dar nu este un conflict", a precizat Tameş. (Cristi Marinescu)

FC Argeş.
Piteştenii se plîng: "Contrar celor spuse, sîntem una dintre cele mai sancţionate echipe. Au fost dictate 7 penaltyuri împotrivă, iar Bălaşa a luat 3 roşii şi 11 galbene", a comentat Ionuţ Badea. (Cristi Marinescu)

Poli Iaşi.
Conducerea a anunţat că la partidele cu FC Argeş, cu Gaz Metan şi cu Gloria Buzău, accesul spectatorilor la peluze va fi gratuit. În plus, la meciurile din deplasare, suporterii vor avea la dispoziţie mijloace de transport. Pentru întîlnirea cu Braşovul sînt rezervate două autobuze. (Ovidiu Minea)

Playtech: BOMBĂ! Patrick Borcea va deveni MILIONAR în euro. Afacerea care îi umple conturile de bani


Comentarii (1)
 •  01 Mai 2009, 10:44

s-o luati prin gurra asa cum zice si pulla-goala ala de balaci, fostu mare jmecher de gatu-sticlei

Vezi toate comentariile (1)
Comentează