FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

Ultimul avertisment pentru Alibec: "Sper că a înțeles! Nu are voie să aibă astfel de ieșiri"

FOTO: Sportpictures.eu
FOTO: Sportpictures.eu

Articol de GSP - Publicat vineri, 24 august 2018 20:38

Denis Alibec, 27 de ani, a fost eliminat etapa trecută, în meciul Astra - Dunărea Călărași 1-1. La finalul acelei partide, Alibec a intrat în conflict cu propriii fani, care i-au cerut socoteală pentru evoluțiile modeste din acest sezon.

Atacantul giurgiuvenilor a primit un ultim avertisment din partea clubului, care îi transmite că nu va mai tolera ieșirile necontrolate ale acestuia. 

"Am avut o discuție cu el, sper că a înțeles că nu are voie să aibă astfel de ieșiri. Îl afectează și pe el, dar afectează și echipa. Vom vedea dacă se vor lua și măsuri financiare împotriva lui", a declarat vineri seara președintele Dani Coman, la TV Digi Sport. 

6 luni și 22 de zile
au trecut de la ultimul gol marcat de Alibec în Liga 1: 3 februarie 2018, în meciul Gaz Metan - FCSB 1-2

Fără Alibec, Astra joacă în această seară pe terenul Concordiei Chiajna, în primul meci al etapei a 6-a din Liga 1. Partida e liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV Digi Sport, TV Telekom Sport și Look TV. 

Vezi și: E haotic și la Astra: Denis Alibec, amendă și scandal cu fanii!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
vasy86le
vasy86le  •  25 August 2018, 09:47

Eu stiu de ce are nevoie Alibec, are nevoi de Sumi..

599697937092909
Gabriel Preda  •  24 August 2018, 23:44

De ce il ridica in slavi toata lumea pe Alibec? Cel mai bun atacant din tara, se antreneaza de rupe gazonul samd. Ce gandesc ceilalti jucatori care sunt seriosi, trag cu echipa, marcheaza si apoi toat lumea vb. despre Alibec. Ca la scoala, ai copii de 10 pe linie si o haimana care trece uneori pe la scoala dar toti sunt foarte interesati de soarta astuia. Cred ca toata reclama asta gratuita mai mult il strica.

loko1
loko1  •  24 August 2018, 22:49
Postat de minell73 pe 24 August 2018, 21:41

Se intelege ironia. Insa data trecuta cand era la astra,juca foarte bine. Cum a ajuns la leordeni,s-a ales praful de el.

Greșit !El se distruge !

Vezi toate comentariile (7)
Comentează
Close